• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Bestseller

Best of the Southwest

21-daagse autoreis

Deze reis door het zuidwesten van Amerika doet haar naam eer aan; u ziet immers het beste wat het zuidwesten te bieden heeft. U begint de reis in Los Angeles waarna u vervolgens door de woestijn naar de Grand Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Bryce Canyon ... lees verder ↓


Highlights

 • Los Angeles, Las Vegas & San Francisco
 • Bryce Canyon & Grand Canyon
 • Monument Valley & Daeth Valley
 • Yosemite National Park
 • Karakteristiek Monterey & Carmel
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 1700,-   p.p.
o.b.v. 2 personen


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Adembenemend uitzicht over Grand Canyon N.P.
 • Cliff Palace in Mesa Verde N.P.
 • Monument Valley
 • Bryce Canyon National Park
 • Beverly Hills
Adembenemend uitzicht over Grand Canyon N.P. Cliff Palace in Mesa Verde N.P. Monument Valley Bryce Canyon National Park Beverly HillsImpressies

Adembenemend uitzicht over Grand Canyon N.P.
Cliff Palace in Mesa Verde N.P.
Monument Valley
Bryce Canyon National Park
Beverly Hills


Reisinformatie


Deze reis door het zuidwesten van Amerika doet haar naam eer aan; u ziet immers het beste wat het zuidwesten te bieden heeft. U begint de reis in Los Angeles waarna u vervolgens door de woestijn naar de Grand Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Bryce Canyon N.P. en het Zion National Park rijdt. U passeert vele locaties van westernfilms en ervaart de afwisseling en grootsheid van het landschap. U ziet de ‘glitter and glamour’ van Las Vegas voordat u via Death Valley en het natuurschoon van Yosemite N.P. naar San Francisco rijdt. Via de mooie kustroute Highway 1 rijdt u naar de stranden van Monterey en Santa Barbara waarna u terugkeert naar Los Angeles.
Best of the Southwest Best of the SouthwestDag tot dag

Los Angeles

Na aankomst in Los Angeles haalt u de auto op en rijdt u naar het hotel nabij de luchthaven.

Los Angeles

Een hele dag in Los Angeles. Bezoek de highlights van deze wereldstad zoals Hollywood, rijd langs de huizen van vele filmsterren in Beverly Hills of wandel over de bekende pier in Santa Monica.

Los Angeles › Palm Springs (175 km)

Op naar het modaine Palm Springs met vele restaurants en winkels. Of maak een ritje per kabelbaan naar de top van de San Jacinto.

Palm Springs › Scottsdale (430 km)

Vanochtend heeft u nog tijd om rond te snuffelen in de exclusieve boetiekjes en winkels. Of begin de dag met een bezoek aan het Joshua Tree National Park, voordat u naar de dubbelstad Scottsdale en Phoenix rijdt.

Scottsdale › Grand Canyon N.P. (350 km)

Bezoek Montezuma’s Castle, bekend om zijn goed bewaard gebleven rotswoningen van indianen. Vervolgens via het prachtig gelegen kunstenaarsstadje Sedona en de mooie Oak Creek Canyon door naar de omgeving van de spectaculaire Grand Canyon.

Grand Canyon N.P. › Mesa Verde N.P. (470 km)

In het Grand Canyon N.P. zijn diverse routes uitgezet, zowel met de auto als te voet, waarbij u vele mooie uitzichtspunten over de immense kloof passeert. U vervolgt uw reis langs de South Rim van de Grand Canyon naar het Mesa Verde N.P. In dit park zijn vele eeuwenoude rotswoningen, gebouwd door de oorspronkelijke bewoners, de Anasazi Indianen.

Mesa Verde N.P. › Monument Valley (230 km)

U rijdt in de ochtend naar het onbekende Hovenweep National Monument en via Navajo Indian Reservation en Cameron door naar Monument Valley, waar monolieten honderden meters oprijzen uit het spectaculaire woestijnlandschap.

Monument Valley › Page (195 km)

Een ontspannen rit naar Lake Powell, waar u in de middag een optionele boottocht over het meer kunt maken. Tijdens de boottocht ziet u ongelooflijke rode rotsformaties en de woestijn, grenzend aan het blauwe water. Of breng een bezoek aan het indrukwekkende Antelope Canyon met een optionele tour. 

Page › Bryce Canyon N.P. (250 km)

U rijdt verder door de mormonenstaat Utah naar het Bryce Canyon National Park met de kleurrijke, wonderlijk gevormde zandsteenformaties.

Bryce Canyon N.P.

Een hele dag in het prachtige Bryce Canyon N.P. Maak een wandeling, bijvoorbeeld via de Navajo Loop en de Queen's Garden Trail. Bryce Canyon vormt een schitterend schouwspel en is voor velen het hoogtepunt van de reis.

Bryce Canyon N.P. › Zion N.P. (140 km)

In de ochtend kunt u eventueel nog een bezoek brengen aan het indrukwekkende Bryce Canyon. Een korte rit naar Zion N.P, dat gevormd is door de wind, de tijd en het onophoudelijke geweld van de Virgin River. Hier kunt u prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld door de nauwe canyon van de Virgin River.

Zion N.P. › Las Vegas (255 km)

Op naar de 'glitter and glamour' van Las Vegas, de entertainment hoofdstad van de wereld. Geniet van de vele casino's, shows, winkelcentra en attracties.

Las Vegas

Las Vegas is een bezienswaardigheid op zich. Waan u in Egypte in het bekende Luxor Hotel, maak een tochtje per gondel in 'Venetië' of lunch aan de voet van de Eiffeltoren. 

Las Vegas › Death Valley N.P. (250 km)

In de middag rijdt u door de Amargosa-woestijn naar Death Valley. Bij Zabriskie Point heeft u een fantastisch uitzicht over de eindeloze vallei.

Death Valley N.P. › Yosemite N.P. (525 km)

Een complete tegenstelling van landschap als u vanuit Death Valley, langs de Sierra Nevada, over de Tioga Pass naar Yosemite N.P. rijdt.

Yosemite N.P.

Het park is bekend vanwege de grote granieten rotsen, de watervallen (seizoensgebonden) en de dennenbossen. Een bezoek aan de bekende Bridalveil Falls, Glacier Point en Tunnel View mag zeker niet ontbreken. Bent u op zoek naar een mooie wandeling dat is de Mist Trail een aanrader.

Yosemite N.P. › San Francisco (315 km)

Vanochtend verlaat u Yosemite National Park en geniet u van de mooie rit naar San Francisco.

San Francisco

Geniet in deze gezellige stad met haar vele bezienswaardigheden. Ga winkelen, bezoek Chinatown, maak een ritje met de cable car, bezoek Alcatraz en dineer in een van de vele restaurants.

San Francisco › Salinas/Monterey (200 km)

De rit gaat via Castroville naar Monterey. De door John Steinbeck bekend geworden Cannery Row, de rit over de 17-Mile Drive, een lunchstop in het charmante Carmel en Fisherman's Wharf in Monterey kunnen deel uitmaken van uw eigen programma.

Salinas/Monterey › Santa Barbara (390 km)

Over de Pacific Highway rijdt u naar Santa Barbara, een stadje met een mediterrane sfeer. U rijdt langs de kust waar u diverse stops kunt maken en optimaal kunt genieten van het uitzicht.

Santa Barbara › Los Angeles (155 km)

Via Santa Monica en de bekende stranden van Malibu en Venice Beach rijdt u terug naar Los Angeles waar de reis eindigt.Verdere info

Bijzonderheden

 • De accommodaties in de nationale parken zijn zeer populair. U dient tijdig te boeken, zodat u de grootste kans heeft dat de beste accommodatie ook daadwerkelijk beschikbaar is.
 • Boekt u de toeristenklasse versie dan is de ligging van uw accommodatie over het algemeen buiten de nationale parken.
 • Indien de Tioga Pass is gesloten (onder normale sneeuwcondities vanaf begin oktober tot en met eind mei) rijdt u op dag 15 de zuidelijke route naar Yosemite, via Bakersfield en Fresno.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.

Beleef meer

 • Zie het natuurgeweld van de Grand Canyon van bovenaf en boek vooraf een helikoptervlucht. Een adembenemende ervaring!
 • Een swingend avondje uit in Las Vegas? Wij boeken graag één van de populaire shows voor u!
 • Wilt u een bezoek aan Alcatraz brengen? Boek dan de San Francisco All Loops Tour & Alcatraz bij.
Naar keuze in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Op basis van logies.Bekijk ook deze variant van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me