• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Los Angeles met Hollywood en de 'Walk of Fame
 • Grand Canyon, Zion en Death Valley National Parks
 • Las Vegas

Cities & National Parks

10-daagse autoreis

Een korte kennismaking met het westen van Amerika vanuit Los Angeles. In 10 dagen bezoekt u een groot aantal nationale parken. Het tempo is hoog en u ziet daardoor veel. Wat dacht u van de hoogtepunten als Grand Canyon, Bryce Canyon en het Zion National Pa... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Een korte kennismaking met het westen van Amerika vanuit Los Angeles. In 10 dagen bezoekt u een groot aantal nationale parken. Het tempo is hoog en u ziet daardoor veel. Wat dacht u van de hoogtepunten als Grand Canyon, Bryce Canyon en het Zion National Park? Samen met een bezoek aan de glitter en glamour van Las Vegas en het begin- en eindpunt Los Angeles vormen deze parken de ingrediënten van een mooie afwisselende reis.

Cities & National Parks Cities & National ParksDag tot dag

1E DAG: AANKOMST LOS ANGELES → Na aankomst in Los Angeles rijdt u naar uw hotel nabij de luchthaven, dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de highlights van Los Angeles, als Hollywood, Beverly Hills en Santa Monica.

2E DAG: LOS ANGELES → SAN DIEGO (200 KM) → U rijdt langs de Pacific naar San Diego, een moderne metropolis met veel Spaanse invloeden. In San Diego kunt u een bezoek brengen aan de beroemde dierentuin of Seaworld bezoeken.

3E DAG: SAN DIEGO → SCOTTSDALE (585 KM) → Vandaag verlaat u San Diego en rijdt u verder via het kustgebergte, de Yuma woestijn en de Gila Mountains naar Arizona, waar u overnacht in Scottsdale.

4E DAG: SCOTTSDALE → GRAND CANYON (375 KM) → U rijdt door de Sonora woestijn met de hoge saguro cactussen op weg naar Sedona en de rode rotsformaties van de Oak Creek Canyon. IN de middag bereikt u de zuidrand (South Rim) van de Grand Canyon, een van 's werelds grootste natuurwonderen. Afhankelijk van het tijdstip dat u arriveert, kunt u vandaag al genieten van de vele panorama's van de immense kloof op speciale uitkijkpunten. Vooral bij zonsondergang en zonsopgang zijn de kleurschakelingen schitterend.

5E DAG: GRAND CANYON → LAKE POWELL/ PAGE (225 KM) → Maak voor u vertrekt een spectaculaire helikoptervlucht door de canyon voor een onvergetelijk uitzicht. Na een laatste blik over de Grand Canyon verlaat u het gebied en rijdt u het Navajo Indian Reservaat binnen. Via de Painted Desert bereikt u de adembenemende Monument Valley, bekend van de vele western-films, waar de massieve steile, rode rotsformaties hoog boven de bodem van het dal uitrijzen. U vervolgt daarna de rit naar Lake Powell. Hier staat het diepblauwe water van het meer in schril contrast met de rode kleur van Glen Canyon.

6E DAG: LAKE POWELL/PAGE → Bryce Canyon → ST. GEORGE/ ZION N.P. (250 KM) → Het is een aanrader om een boottocht te maken over het meer langs de steile gekleurde wanden van de Glen Canyon, voordat u doorrijdt naar het Zion National Park, een diepe canyon met majestueuze, steeds van kleur wisselende rotsformaties.

7E DAG: ST. GEORGE/ ZION N.P. → LAS VEGAS (200 KM) → U verlaat de schoonheid van Zion en rijdt verder naar 'dazzling' Las Vegas. Mogelijkheden te over om een gokje te wagen of een wervelende show bij te wonen.

8E DAG: LAS VEGAS → Een hele dag om te genieten van het entertainment, de shows, casino's en shoppingmalls van Las Vegas. Wilt u graag een schitterende show bijwonen? Reserveer dan vooraf uw ticket bij Kuoni.

9E DAG: LAS VEGAS → DEATH VALLEY (260 KM) → U rijdt opnieuw door de woestijn, ditmaal de Mojave woestijn, naar Death Valley. Een aanrader voor een stop onderweg zijn Dante's View en Zabriskie Point. Rij vervolgens via Badwater, het laagste punt in Amerika, naar Death Valley.

10E DAG: DEATH VALLEY → LOS ANGELES (500 KM) → U rijdt terug naar Los Angeles waar de autoreis ten einde komt.Verdere info

Bijzonderheden

Bijzonderheden

 • De reis is geschreven op basis van toeristenklasse hotels. Boekt u middenklasse of eersteklasse hotels, dan kunnen de overnachtingsplaatsen en dagafstanden afwijken.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Beleef meer

  Zoekt u een kortere reis door het zuidwesten van Amerika en wilt u de voornaamste hoogtepunten zien? Dan is dit de reis voor u. Tijdens deze kennismakingsreis ziet u de nationale parken Grand Canyon, Zion en Death Valley, alsmede de steden Los Angeles en Las Vegas.
  Verblijf naar keuze in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodaties.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

  Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

  Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

  Excuses voor het ongemak.

  Maaltijden

  De reis is op basis van logies.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak