• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Custer State Park
 • Geisers en wild in Yellowstone National Park
 • Badlands National Park
 • Arches National Park
 • Monument Valley

Highlights of the Rockies (vanuit Salt Lake City)

17-daagse autoreis

Deze 17-daagse autoreis door de Rocky Mountains gaat door een uniek stuk Amerika, met indrukwekkende natuur, in en buiten de nationale parken. Heeft u drie weken vakantie, dan kunt u de hoogtepunten van de Rockies vrijwel allemaal bezoeken. Het verschil met d... lees verder »

 • Uitzicht op Mount Robson
 • Skyline Arch, Arches NP
 • Morning Glory Pool, Yellowstone N.P.
Uitzicht op Mount Robson Skyline Arch, Arches NP Morning Glory Pool, Yellowstone N.P.Impressies

Uitzicht op Mount Robson


Skyline Arch, Arches NP
Morning Glory Pool, Yellowstone N.P.


Reisinformatie

Deze 17-daagse autoreis door de Rocky Mountains gaat door een uniek stuk Amerika, met indrukwekkende natuur, in en buiten de nationale parken. Heeft u drie weken vakantie, dan kunt u de hoogtepunten van de Rockies vrijwel allemaal bezoeken. Het verschil met de Best of the Rockies is, dat u de regio van Glacier National Park overslaat. U bezoekt onder meer het Monument Valley en de beroemde geiser en modderpoelen in Yellowstone.  U ziet voormalige presidenten, uitgehouwen in steen, bij Mount Rushmore. Via Denver, Custer State Park en Yellowstone National Park rijdt u terug naar Salt Lake City.
Highlights of the Rockies (vanuit Salt Lake City) Highlights of the Rockies (vanuit Salt Lake City)

Beleef meer

 • Heeft u iets meer de tijd: wat denkt u van een stopover in New York op de heenreis?
 • Upgrade uw verblijf in Yellowstone N.P., verblijf in het park in het Lake Yellowstone Hotel met een prachtig uitzicht.
 • Canyonlands National Park Jeep Tour excursie, een geweldige belevenis voor jong en oud en bevelen wij u daarom van harte aan!
Reisnaam:
Highlights of the Rockies (vanuit Salt Lake City)
Reistype:
17-daagse autoreis
Reiscode:
Prijsinfo:
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 •  Accommodatie volgens beschrijving, op basis van logies
 • Uitgebreide routebeschrijving.

Niet inbegrepen

 • Autohuur, verplicht via ons te reserveren
 • Intercontinentale vluchten
 • Transfers.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.

Accommodatie

Naar keuze in toeristenklasse of middenklasse accommodaties.

Maaltijden

Op basis van logies.

Vervoer

Per huurauto, niet inbegrepen.

Bijzonderheden

 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.
 • De accommodaties in de nationale parken zijn zeer populair. U dient tijdig te boeken, zodat u de grootste kans heeft dat de beste accommodatie ook daadwerkelijk beschikbaar is.
 • Boekt u de toeristenklasse versie dan is de ligging van uw accommodatie over het algemeen buiten de nationale parken.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Deze reis wordt uitgevoerd van mei t/m september.
 • U kunt deze reis ook aanvangen in Denver.

Highlights of the Rockies (vanuit Salt Lake City) Highlights of the Rockies (vanuit Salt Lake City)

Salt Lake City

Na aankomst in Salt Lake City haalt u de auto op en rijdt u naar uw hotel in de stad. Salt Lake City is de stad van de mormonen. Bekijk Capitol Hill en Temple Square met de Gotische Tempel en het Tabernakel. Salt Lake City is bovenal ook een levendige stad, met uitstekende restaurants en vele leuke winkels.

Salt Lake City › Moab/Arches N.P. (380 km)

U verlaat Salt Lake City op weg naar Moab. Langzaam maken de beboste bergen en heuvels plaats voor het rode landschap van Moab en het Arches National Park.

Moab/Arches N.P.

Een dag om te genieten van het Arches National Park. In het park staan meer dan 2000 natuurlijke bogen, die zijn gevormd door water, ijs, extreme temperaturen en een ondergrond van zout. Er komen hier Big Horn schapen voor, evenals ratelslangen. Ook kunt u vanuit Moab avontuurlijke excursies maken, zoals kajakken en raften op de Colorado-river.

Moab/Arches N.P. › Monument Valley (200 km)

Verder zuidelijk door de staat Utah bereikt u, wanneer u de toeristenklasse versie boekt, Mexican Hat, nabij Monument Valley. Wanneer u de middenklasse versie boekt verblijft u aan de rand van Monument Valley. Dit is een van de meest karakteristieke gebieden van de Navajo-indianen, bekend door hoge rode gesteenten.

Monument Valley › Cortez/Mesa Verde N.P. (220 km)

Via de regio Four Corners, de enige plek in Amerika waar u tegelijkertijd in vier staten kunt staan, reist u naar het Mesa Verde National Park, met de goed bewaarde grotwoningen van de Anasazi-indianen. Dit is een van de weinige plaatsen in Amerika waar de cultuur van de indianen tastbaar aanwezig is. U overnacht in Cortez.

Cortez/Mesa Verde N.P. › Gunnison (320 km)

U reist weer de bergen in, op weg naar the Black Canyon of the Gunnison. Maak onderweg een stop in Durango, hier kunt u een rit maken met de Durango-Silverton trein, een unieke ervaring!

Gunnison › Denver (325 km)

Een laatste rit door de Rocky Mountains terug naar Denver. Via de majestueuze bergtop Pikes Peak, geniet nog van de laatste panorama's als u de skyline van Denver weer ziet.

Denver › Cheyenne (165 km)

Een rit door het vlakke prairieland brengt u naar het Rocky Mountain National Park. Geniet van de prachtige vergezichten bij het Alpine Visitor Center en maak een wandeling over de ‘toendra’.

Cheyenne › Badlands N.P. (555 km)

Een lange rit door het vlakke land van de staat Wyoming, afgewisseld met dichtbegroeide bergen en weiden in South Dakota brengt u naar het Badlands National Park, een bizarre omgeving van zacht zandsteen. U overnacht nabij het Badlands National Park.

Badlands N.P. › Custer State Park (180 km)

U rijdt vandaag naar Custer State Park. De saloon in het plaatsje Scenic is een stop waard. In Custer Sate Park lopen grote kuddes bizons rond, een indrukwekkend schouwspel. Neemt u een kijkje bij Mt. Rushmore, met de vier beroemde presidenten, in steen uitgehouwen.

Custer State Park › Sheridan (365 km)

Een mooie rit naar Sheridan aan de Interstate Highway van Wyoming naar Montana, in de omgeving van de Bighorn Mountains. De Sheridan Inn uit 1893 is een bezienswaardigheid, met een rijke historie van beroemde gasten en enkele spoken.

Sheridan › Cody (240 km)

Door het berglandschap van de Big Horn Mountains, gevolgd door de uitgestrekte prairielandschap, komt u aan in het western stadje Cody, de stad van Buffalo Bill. Ervaar hier het echte leven van een cowboy, breng een bezoek aan de plaatselijke Rodeo. Van juni t/m augustus vindt hier iedere avond de Rodeo plaats.

Cody › West Yellowstone (140 km)

Via de oostingang bereikt u Yellowstone National Park. In 1872 werd Yellowstone als eerste park ter wereld tot nationaal park gedoopt. De bekendste attractie is wel Old Faithful, een geiser die trouw elk anderhalf uur zo'n 45 meter hoog spuit. In het park leven elanden, beren, herten en coyotes in overvloed.

Yellowstone N.P.

Een hele dag in het Yellowstone National Park. De vulkaan onder Yellowstone is één van de grootste ter wereld en naast de Old Faithful zijn er nog meer dan 200 andere geisers. Ook is het park beroemd vanwege zijn vele meren en rivieren.

West Yellowstone › Jackson (175 km)

U verlaat het park via de zuidingang, waarna u direct in het Grand Teton National Park komt. De bergen van de spectaculaire Teton Mountains rijzen hier hoog uit het landschap op.

Jackson › Salt Lake City (450 km)

Via Bear Lake, dat vanwege het heldere turquoise water ook wel de 'Caribbean van de Rockies' wordt genoemd, reist u naar Salt Lake City.

Salt Lake City

Vandaag levert u de auto in op de luchthaven waar de reis eindigt.

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

 •  Accommodatie volgens beschrijving, op basis van logies
 • Uitgebreide routebeschrijving.

Niet inbegrepen

 • Autohuur, verplicht via ons te reserveren
 • Intercontinentale vluchten
 • Transfers.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.Dominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing TravelDominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing Travel


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak