• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Best Deal

Northeast Discovery

10-daagse autoreis

Het altijd interessante New York gaat vooraf aan deze reis door de geschiedenis van Amerika, het Boston uit de tijd van de Vrijheidsstrijd en Gettysburg uit de Burgeroorlog. Ook maakt u kennis met de prachtige natuur in het gebied van de Finger Lakes en Pe ... lees verder ↓Highlights

 • Historisch Boston
 • Indrukwekkend Niagara Falls
 • Monumenten en musea in  Washington D.C.
 • New York, 'The Big Apple'
 • Amish Country
+
INDICATIEPRIJS € 1200,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Washington D.C.
 • Straten van Boston, Massachusetts
 • Vrijheidsbeeld, New York
 • Amish Country
 • Jefferson Memorial in Washington
Washington D.C. Straten van Boston, Massachusetts Vrijheidsbeeld, New York Amish Country Jefferson Memorial in WashingtonImpressies

Washington D.C.
Straten van Boston, Massachusetts
Vrijheidsbeeld, New York
Amish Country
Jefferson Memorial in Washington


Reisinformatie


Het altijd interessante New York gaat vooraf aan deze reis door de geschiedenis van Amerika, het Boston uit de tijd van de Vrijheidsstrijd en Gettysburg uit de Burgeroorlog. Ook maakt u kennis met de prachtige natuur in het gebied van de Finger Lakes en Pennsylvania Dutch Country, plus het donderende geweld van de Niagara Falls. Tot slot bezoekt u de imposante hoofdstad Washington D.C. alvorens terug te keren naar New York.

Northeast Discovery Northeast DiscoveryDag tot dag

New York

Na aankomst in New York bereikt u op eigen gelegenheid het hotel of u haalt de auto op bij de luchthaven. Breng een bezoek aan Times Square, Central Park, of geniet, vanaf de veerboot naar Ellis Island, van een prachtig uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de indrukwekkende skyline.

New York › Boston (350 km)

Rijdend langs de Long Island Sound bereikt u Boston. Vertrekt u op tijd? Dan kunt u via Cape Cod rijden (150 kilometer extra) en daar van de fraaie kustlijn en vergezichten genieten.

Boston

Een vrije dag in Boston, ontdek de geschiedenis van Amerika en maak een wandeling langs de beroemde 'Freedom Trail', de historische wandelroute door de straten van de oude stad. Ook een bezoek aan het park Boston Common en shoppen op de Quincy Market behoren tot de mogelijkheden.

Boston › Pittsfield (225 km)

Een korte rit naar het pittoreske gebied The Berkshires in de staat Vermont. Reist u in het najaar dan zult u genieten van de kleurenpracht van de natuur tijdens de Indian Summer.

Pittsfield › Corning (410 km)

Door de binnenlanden van New England naar Corning, waar glasblazerij de belangrijkste industrie is.

Corning › Niagara Falls (240 km)

Vertrek 's morgens vroeg en rij door het mooie landschap van de staat New York met talrijke meren, beter bekend als de Finger Lakes. Arriveer op tijd in Niagara Falls om de indrukwekkende watervallen te verkennen. Wandel langs de Table Rock en zie de donderende Horseshoe Falls.

Niagara Falls › Lancaster (550 km)

U verlaat Niagara Falls en rijdt door het prachtige landschap van Pennsylvania met haar glooiende hellingen en pittoreske dorpjes naar het Pennsylvania Dutch Country. De tijd lijkt te hebben stilgestaan als u Lancaster bezoekt, in het hart van Amish Country.

Lancaster › Washington D.C. (220 km)

Deze ochtend kunt u de slagvelden in Gettysburg bezoeken waar ooit de belangrijkste slag uit de Amerikaanse Burgeroorlog heeft plaatsgevonden. In de namiddag is het nog maar een korte rit naar de hoofdstad van Amerika, Washington D.C.

Washington D.C.

Een vrije dag in deze mooie stad met Capitol Hill, het F.B.I.-gebouw, Washington Monument en Lincoln Memorial. Bezoek het Witte Huis of de begraafplaats van Arlington aan de overkant van Potomac River. Washington D.C. staat ook bekend om de vele, vaak gratis, musea.

Washington D.C. › New York (370 km)

Vandaag reist u terug naar New York, waar u uw auto inlevert op de luchthaven en de reis eindigt. Onderweg kunt u een stop maken in Philadelphia, waar u een bezoek kunt brengen aan de Independence Hall en de Liberty Bell, gelegen in het hart van de 'Stad der Broederlijke Liefde'.Verdere info

Bijzonderheden

 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Deze reis wordt uitsluitend uitgevoerd van april t/m oktober.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.

Beleef meer

 • Ontdek de highlights van New York optimaal en boek de All Loops Tour; twee aaneengesloten dagen bij meer dan 40 haltes in- en uitstappen.
 • Stap op de fiets en ontdek de cultuur en geschiedenis van de Nations Capitol tijdens de Capitol Sites Tour in Washington.
Naar keuze in toeristenklasse of middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Op basis van logies.

Vervoer

Per huurauto naar keuze, via Tenzing Travel te reserveren.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me