• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Spectaculaire Highway 1
 • Los Angeles en San Francisco
 • Grand Canyon, Zion en Yosemite National Park
 • Viva Las Vegas
 • Vooraf gereserveerde kampeerplaatsen
Tenzing Travel Bestseller

Southwest USA by Camper

20-daagse camperreis

Een camperreis maken door het zuidwesten van Amerika is een fantastische belevenis. Tijdens deze populaire reis bezoekt u niet alleen de wereldberoemde nationale parken als Grand Canyon en Yosemite maar ook Sequoia en Zion. Een bezoek aan Los Angeles, Las ... lees verder »

Vanaf € 595,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Pier 39, San Francisco
 • Zion National Park
 • Las Vegas
 • Santa Barbara
Pier 39, San Francisco Zion National Park Las Vegas Santa BarbaraImpressies


Pier 39, San Francisco
Zion National Park
Las Vegas
Santa Barbara


Reisinformatie

Een camperreis maken door het zuidwesten van Amerika is een fantastische belevenis. Tijdens deze populaire reis bezoekt u niet alleen de wereldberoemde nationale parken als Grand Canyon en Yosemite maar ook Sequoia en Zion. Een bezoek aan Los Angeles, Las Vegas en San Francisco mogen natuurlijk niet ontbreken. De kampeerplaatsen worden voor u gereserveerd, evenals de eerste en laatste overnachting in de 'Golden Gate City' San Francisco.

Southwest USA by Camper Southwest USA by Camper

Beleef meer

 • Zie het natuurgeweld van de Grand Canyon van bovenaf en boek vooraf een helikoptervlucht. Een adembenemende ervaring!
 • Een swingend avondje uit in Las Vegas? Wij boeken graag één van de populaire shows voor u!
 • Wilt u een bezoek aan Alcatraz brengen? Boek dan de San Francisco All Loops Tour & Alcatraz bij.
Reisnaam:
Southwest USA by Camper
Reistype:
20-daagse camperreis
Kenmerken:
Individueel zelfstandig Camperreis
Reiscode:
FD4021
Prijsinfo:
v.a. € 595,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Hotelovernachting in San Francisco (dag 1 en dag 19)
 • Kampeerplaats (dag 2 t/m 18)
 • Engelstalig informatiepakket met tips en adviezen.

Niet inbegrepen

 • Camperhuur, verplicht via ons te reserveren
 • Intercontinentale vluchten
 • Transfers
 • Entreegelden voor de nationale parken.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.

Accommodatie

In San Francisco (dag 1 en dag 19) verblijf in toeristenklasse hotel. De overige nachten verblijf op vooraf gereserveerde kampeerplaatsen.

Maaltijden

De reis is op basis van logies.

Vervoer

Campertype naar keuze, verplicht te reserveren bij Tenzing Travel.

Bijzonderheden

 • De Highway 1 langs de Californische kust is tussen Palo Colorado Road en Ragged Point voor onbepaalde tijd gesloten. Door hevige regenval is de Pfeiffer Canyon Bridge onherstelbaar beschadigd en niet meer toegankelijk. Er is een omleiding ingesteld door het binnenland over de Highway 101.
 • De kampeerplaatsen in de nationale parken zijn zeer populair. Boek dan ook tijdig, zodat u de grootste kans heeft dat de beste kampeerplaats ook daadwerkelijk beschikbaar is.
 • Deze reis wordt uitgevoerd van mei t/m september.
 • Het is niet mogelijk om op zondag de camper op te halen.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Southwest USA by Camper Southwest USA by Camper

San Francisco

Na aankomst in San Francisco gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Maak een tochtje met de beroemde cable car en bezoek Union Square en Fisherman's Wharf.

San Francisco › Monterey (200 km)

Vandaag haalt u uw camper op bij de verhuurmaatschappij. U rijdt over de spectaculaire Highway 1, vlak langs de oceaan, naar het pittoreske schiereiland van Carmel naar Monterey. Rij vanaf Carmel langs de 17-Mile Drive naar Monterey. Bezoek Cannery Row en Fisherman's Wharf met de vele restaurants en galeries.

Monterey › Santa Barbara (390 km)

Over de Pacific Highway rijdt u naar Santa Barbara, een gezellige plaats met mediterrane sfeer. Langs deze kustweg zijn talloze stops zodat u kunt genieten van het uitzicht.

Santa Barbara › Los Angeles (155 km)

Via de bekende kustplaatsen van Malibu, Venice en Santa Monica rijdt u naar Los Angeles.

Los Angeles

Een dag om naar het strand te gaan in Santa Monica en Beverly Hills te ontdekken of een uitstapje naar Disneyland of Universal Studios te maken.

Los Angeles › Barstow (185 km)

In de ochtend heeft u nog de tijd om bijvoorbeeld Hollywood te bezoeken alvorens u naar Barstow vertrekt. De stad dankt haar naam aan William Barstow Strong, een van de voormalige eigenaars van Santa Fe Rail Road. Deze spoorweglijn werd aangelegd om mijnwerkers te vervoeren naar de in de buurt gelegen zilvermijnen.

Barstow › Lake Havasu City (295 km)

Vandaag richting Lake Havasu City, gelegen in de staat Arizona aan het gelijknamige stuwmeer Lake Havasu. U vindt hier een van de populairste trekpleisters van Arizona, de orginele London Bridge.

Lake Havasu City › Grand Canyon (370 km)

U kunt vandaag een stukje over de befaamde Route 66 rijden. Tussen Kingman en Seligman ligt een van de best bewaarde gedeelten. Maak een stop in Williams.

Grand Canyon N.P.

Een hele dag om Grand Canyon N.P. te ontdekken. Zie de enorme diepte, wandel langs de South Rim en geniet van een schitterende zonsondergang. Maak gebruik van de shuttle bussen van het park. Zij brengen u naar diverse uitzichtpunten.

Grand Canyon N.P. › Zion N.P. (400 km)

Vertrek vandaag op tijd, een lange, maar mooie rit door het Navajo Indianen reservaat en de Painted Desert naar de mormonenstaat Utah. U bereikt Zion National Park, waar de bergwanden hoog boven u oprijzen.

Zion N.P.

Het is niet toegestaan om met uw camper het park in te rijden. Shuttle bussen brengen u naar de diverse uitzichtpunten en wandelpaden. U kunt hier prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld langs de Virgin River, een nauwe en diepe canyon met majestueuze, steeds van kleur wisselende rotsformaties.

Zion N.P. › Las Vegas (250 km)

Op naar de gokstad van Amerika, Las Vegas. Mogelijkheden te over om een gokje te wagen of een wervelende show bij te wonen.

Las Vegas

Een heerlijke vrije dag in de gokstad, 'Gaming Capital of the World'. Zie de fonteinen bij Bellagio, ga naar de Eiffeltoren van Paris Las Vegas en bezoek één van de vele shows in de verscheidene hotels.

Las Vegas › Sequoia N.P. (585 km)

Een lange rit, vertrek op tijd richting Sequoia National Park, bekend door haar torenhoge sequoia-bomen, en Kings Canyon National Park. Sequoia N.P. en Kings Canyon N.P. zijn twee aan elkaar gelegen parken, die samen als één nationaal park worden beheerd.

Sequoia N.P./Kings Canyon N.P.

Sequoia en Kings Canyon National Park zijn vooral parken voor wandelaars. Het aantal mogelijkheden om trails te lopen is enorm groot.  De toegangsweg naar Sequoia vanuit het zuidwesten is bijzonder mooi, een lange rechte weg gaat door de vlakke San Joaquin Valley, door eindeloze velden met citrusvruchten en groenten.

Sequoia N.P./Kings Canyon N.P. › Yosemite N.P. (220 km)

Het laatste nationale park dat op het programma staat, voordat u naar de kust terug rijdt, is Yosemite National Park dat bekend is vanwege de grote granieten rotsen, watervallen en dennenbossen.

Yosemite N.P.

Een hele dag om het park te verkennen. U kunt een bezoek brengen aan de bekende Bridalveil Falls en aan de door glestjers gevormde rotsformaties zoals El Capitan en Half Dome.

Yosemite N.P. › Omgeving San Francisco (300 KM)

In de ochtend kunt u nog het Yosemite National Park bezoeken voordat u richting San Francisco rijdt voor de laatste nacht kamperen. U overnacht in de buurt van San Francisco.

Omgeving San Francisco › San Francisco (30 KM)

Een korte rit naar het verhuurstation, waar uw camperreis eindigt. U levert vandaag uw camper in. Nog één nacht downtown San Francisco voordat u naar huis vliegt.

San Francisco

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van San Francisco.De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

 • Hotelovernachting in San Francisco (dag 1 en dag 19)
 • Kampeerplaats (dag 2 t/m 18)
 • Engelstalig informatiepakket met tips en adviezen.

Niet inbegrepen

 • Camperhuur, verplicht via ons te reserveren
 • Intercontinentale vluchten
 • Transfers
 • Entreegelden voor de nationale parken.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.
Meer informatie.Dominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing TravelDominicus reisgidsen gratis bij boeking Tenzing Travel


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak