• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

• Bruisend Miami

• Kennedy Space Center

• Historisch St. Augustine

• Airboat tocht in Everglades N.P.

• Idyllische eilandjes, The Keys

Tenzing Travel Nederlandse Groepsreis

Panoramic Florida 2016

10-daagse nederlandse groepsreis

Een heerlijke reis waarbij u in ruim een week kennismaakt met vele attracties van deze vakantiebestemming bij uitstek. Mooie stranden en een bruisend uitgaansleven in Miami, de charme van Key West, kristalheldere bronnen bij Homosassa Springs, de subtropis... lees verder »

Vanaf € 938,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Miami, Florida, USA
 • Strandhuis in Florida
Miami, Florida, USA Strandhuis in FloridaImpressies
Miami, Florida, USA
Strandhuis in Florida


Reisinformatie

Een heerlijke reis waarbij u in ruim een week kennismaakt met vele attracties van deze vakantiebestemming bij uitstek. Mooie stranden en een bruisend uitgaansleven in Miami, de charme van Key West, kristalheldere bronnen bij Homosassa Springs, de subtropische natuur van het Everglades National Park, de vele pretparken van Orlando, tropische stranden aan de Westkust en het Kennedy Space Center.

Reisleiding

Nederlandssprekende reisleiding.

Panoramic Florida 2016

Beleef meer

Geniet van de 'Sunshine State' en een greep uit het aanbod van toeristische highlights van deze staat. Naast bezoeken aan steden als Miami en Orlando, ontdekt u ook St. Augustine en het Kennedy Space Center. Ook het populaire Key West en Florida's prachtige stranden aan de oost- en westkust worden aangedaan tijdens deze groepsreis.

Reisnaam:
Panoramic Florida 2016
Reistype:
10-daagse nederlandse groepsreis
Kenmerken:
Nederlandstalige groepsreis
Reiscode:
CT4301
Prijsinfo:
v.a. € 938,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Accommodatie en maaltijden volgens beschrijving (O=ontbijt)
 • Nederlandssprekende reisleiding vanaf het hotel in Miami op dag 2 tot aan de aankomst in het hotel in Miami op dag 10
 • Bagageafhandeling: 1 stuk bagage per persoon
 • Bezoek aan het Kennedy Space Center, Castillo San Marco, het Homosassa Springs State Park, Indian Village, boottocht door de Everglades en bezoek aan Robbie's Tarpon Marina.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten
 • Facultatieve excursies, lokaal te boeken
 • Transfers.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.

Vertrekdata

2016/2017

Gegarandeerd vertrek op donderdag op de volgende data:

 • September: 1, 15, 29
 • Oktober: 13
 • November: 17
 • Januari: 19
 • Februari: 16
 • Maart: 16

Panoramic Florida 2016


Miami

Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. De rest van de dag is vrij en kunt u alvast een glimp opvangen van trendy Miami.

Miami › Kennedy Space Center › Orlando 

In de vroege ochtend maakt u kennis met uw reisgenoten waarna u vertrekt en naar het Kennedy Space Center rijdt. Tijdens een tour krijgt u uitleg over het centrum van het NASA ruimtevaartprogramma. Na een inspirerende film op een indrukwekkend IMAX scherm rijdt u door naar Orlando. U verblijft hier drie nachten (O). 

Orlando

U heeft vandaag alle tijd om de themaparken van Walt Disney World, SeaWorld en de Universal Studios te verkennen. Of ga shoppen, de omgeving ontdekken of een relax dagje bij het zwembad (O).

Orlando › Daytona Beach › St. Augustine › Orlando

De dag begint met een bezoek aan Daytona Beach, en brengt u een bezoek aan het bekende racecircuit. In de middag komt u aan in het historische St. Augustine. Hier kunt u de Spaanse erfenis ontdekken. Ook  bezoekt u het Castillo de San Marcos (O).

Orlando › Sarasota

Op naar het 'andere' Florida. De eerste stop is bij het Homosassa Springs State Park, een park met prachtige natuurlijke bronnen. U maakt kennis met de flora en fauna van Florida zoals flamingo's, alligators, zeekoeien en rivierotters. Tarpon Springs, een Grieks aandoend vissersdorp, staat bekend om het duiken naar sponzen. Via de Sunshine Skyway Bridge rijdt u naar Sarasota (O).

Sarasota

Een vrije dag in Sarasota: maak er een stranddagje van of ga naar Anna Maria Island en Longboat Key (O).

Sarasota › Everglades N.P. › Marathon/The Keys

Via Naples rijdt u door het noordelijke gedeelte van de Everglades, ook wel bekend onder de naam 'River of Grass'. U stopt in het Miccosukee Indian Village en vervolgens maakt u een tocht per airboat. Een demonstratie met krokodillen wordt gevolgd door een bezoek aan het museum en een krokodillen-boerderij. Via de Overseas Highway, met 42 bruggen, rijdt u naar Marathon (O).

Marathon/The Keys

In de ochtend een tour langs de highlights van Key West. De rest van de dag is vrij. In de avond kunt u deelnemen aan de sunset catamaran-tocht (niet inbegrepen) (O).

Marathon/The Keys › Miami

U rijdt noordwaarts en stopt bij de 7 Mile Bridge. Via Islamorada en een stop bij de de tarpons van 'Robbie' rijdt u naar de luchthaven van Miami (voor gasten die al terugvliegen) en vervolgens door naar Miami voor een laatste stadstour. De reis eindigt aan het begin van de avond (O).

Miami

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Miami waar deze reis eindigt.De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Verblijf in middenklasse accommodaties.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per touringcar.

Excursiemogelijkheden

Het bezoek aan het Kennedy Space Center, Castillo San Marco, het Homosassa Springs State Park, Indian Village, de boottocht door de Everglades en het bezoek aan Robbie's Tarpon Marina is inbegrepen.

Deelnemers

Maximaal 55.

Bijzonderheden

Gegarandeerd vertrek.


VertrekdatumPrijs p.p.
17-11-2016 t/m 17-11-2016€ 938,-
19-01-2017 t/m 19-01-2017€ 1104,-
16-02-2017 t/m 16-02-2017€ 1366,-
16-03-2017 t/m 16-03-2017€ 1402,-

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.