• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Bruisend Miami
 • Kennedy Space Center
 • Historisch St. Augustine
 • Airboat tocht in Everglades N.P.
 • Idyllische eilandjes, The Keys
Tenzing Travel Nederlandse Groepsreis

Panoramic Florida

11-daagse nederlandse groepsreis

Een heerlijke reis waarbij u kennis maakt met de vele attracties van deze vakantiebestemming bij uitstek. Mooie stranden en een bruisend uitgaansleven in Miami, de charme van Key West, kristalheldere bronnen bij Homosassa Springs, de subtropische natuur van h... lees verder »
Vanaf € 994,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Strandhuis in Florida
 • Strand, Sarasota, Florida
 • Everglades National Park
 • Art Deco District Miami
Strandhuis in Florida Strand, Sarasota, Florida Everglades National Park Art Deco District MiamiImpressies

Strandhuis in Florida

Strand, Sarasota, Florida
Everglades National Park
Art Deco District Miami


Reisinformatie


Een heerlijke reis waarbij u kennis maakt met de vele attracties van deze vakantiebestemming bij uitstek. Mooie stranden en een bruisend uitgaansleven in Miami, de charme van Key West, kristalheldere bronnen bij Homosassa Springs, de subtropische natuur van het Everglades National Park, de vele pretparken van Orlando, NASA's Kennedy Space Center en de tropische stranden aan de westkust .
Panoramic Florida Panoramic FloridaDag tot dag

Miami

Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. De rest van de dag is vrij en kunt u alvast een glimp opvangen van trendy Miami.

Miami › Marathon/The Keys

In de vroege ochtend maakt u kennis met uw reisgenoten waarna u vertrekt en naar de Everglades rijdt. In dit unieke natuurgebied, ook wel bekend onder de naam 'River of Grass', maakt u een tocht per airboat. U gaat op zoek naar wildlife, als alligators en wie weet heeft u geluk en ziet u zelfs de zeldzame ‘whitetail deer’ of een rivierotter. Via de Overseas Highway, met 42 bruggen, rijdt u naar Marathon (O).

Marathon/The Keys

In de ochtend heeft u tijd om te genieten aan het zwembad of een snorkeltocht te maken (niet inbegrepen). ’s Middags staat een tour langs de highlights van Key West op het programma. In de avond kunt u deelnemen aan een sunset catamaran-tocht (niet inbegrepen) (O).

Marathon/The Keys › Sarasota

Vandaag reist u terug naar het vasteland van Florida en rijdt u dwars door het Everglades National Park over de historische Tamiami Trail naar Naples, waar u een stop maakt in Tin City. Na de lunch reist u verder naar Sarasota.

Sarasota

Een vrije dag in Sarasota: maak er een stranddagje van of ga naar Anna Maria Island en Longboat Key (O).

Sarasota › Orlando

Op naar het 'andere' Florida. De eerste stop is bij Tarpon Springs, een Grieks aandoend vissersdorp, bekend om het duiken naar sponzen. Vervolgens naar het Homosassa Springs State Park, een park met prachtige natuurlijke bronnen, waar u kennis maakt met de flora en fauna van Florida zoals flamingo's, alligators, zeekoeien en rivierotters. Via de Sunshine Skyway Bridge rijdt u naar Orlando (O).

Orlando

U heeft vandaag alle tijd om de themaparken van Walt Disney World, SeaWorld en de Universal Studios te verkennen. Of ga shoppen, de omgeving ontdekken of een relax dagje bij het zwembad (O).

Orlando › Daytona Beach › St. Augustine › Orlando

De dag begint met een bezoek aan Daytona Beach, en brengt u een bezoek aan het bekende racecircuit. In de middag komt u aan in het historische St. Augustine. Hier kunt u de Spaanse erfenis ontdekken. Ook  bezoekt u het Castillo de San Marcos (O).

Orlando › Kennedy Space Center › Miami

Vandaag bezoek u het Kennedy Space Center. Tijdens een tour krijgt u uitleg over het centrum van het NASA ruimtevaartprogramma. Na een inspirerende film op een indrukwekkend IMAX scherm rijdt u door naar luchthaven van Miami (voor gasten die al terugvliegen) en vervolgens door naar uw hotel in Miami. De reis eindigt aan het begin van de avond (O).

Miami

Een hele dag om van het hippe Miami te genieten. Ga shoppen in Aventura Mall, pak nog een terrasje op South Beach of maak er een ontspannen stranddag van.

Miami

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Miami waar deze reis eindigt.Verdere info

Bijzonderheden

Gegarandeerd vertrek.

Reisleiding

Nederlandssprekende reisleiding.

Beleef meer

Geniet van de 'Sunshine State' en een greep uit het aanbod van toeristische highlights van deze staat. Naast bezoeken aan steden als Miami en Orlando, ontdekt u ook St. Augustine en het Kennedy Space Center. Ook het populaire Key West en Florida's prachtige stranden aan de oost- en westkust worden aangedaan tijdens deze groepsreis.

Excursiemogelijkheden

De boottocht door de Everglades, het bezoek aan Robbie's Tarpon Marina, het Homosassa Springs State Park, Castillo San Marco en het bezoek aan het Kennedy Space Center is inbegrepen.

Deelnemers

Maximaal 55.
Verblijf in middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per touringcar.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak