• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Scenic Byways of the Capital Region

13-daagse autoreis

Deze reis voert u in een rustig tempo door het koloniale Amerika in de Capital Region. Ontdek de geschiedenis in de koloniale steden Gettysburg en Williamsburg. Bezoek Amish Country, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. De Capital Region heeft naast ... lees verder ↓Highlights

 • Washington D.C.
 • Scenic Byways
 • Historie Amerikaanse Burgeroorlog
 • Shenandoah National Park
 • Strand bij Virginia Beach
 • Verrassende wijngaarden
+
INDICATIEPRIJS € 1300,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Blue Ridge Mountains & Shenandoah National Park
 • Washington D.C.
 • Pennsylvania Memorial, Gettysburg
Blue Ridge Mountains & Shenandoah National Park Washington D.C. Pennsylvania Memorial, GettysburgImpressiesBlue Ridge Mountains & Shenandoah National Park
Washington D.C.
Pennsylvania Memorial, Gettysburg


Reisinformatie


Deze reis voert u in een rustig tempo door het koloniale Amerika in de Capital Region. Ontdek de geschiedenis in de koloniale steden Gettysburg en Williamsburg. Bezoek Amish Country, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. De Capital Region heeft naast steden tevens vele mooie natuurgebieden, zoals Shenandoah Valley en langgerekte stranden in de staat Maryland. De reis eindigt in de nations capital Washington D.C., met zijn bekende monumenten en vele musea.

Scenic Byways of the Capital Region Scenic Byways of the Capital RegionDag tot dag

Philadelphia

Na aankomst in Philadelphia haalt u uw auto op en bereikt u op eigen gelegenheid het hotel.

Philadelphia

Één van de meest historische steden, waar ooit Amerika is ontstaan; hier werd namelijk de onafhankelijkheidsverklaring getekend. Bezoek de Independence Hall en de tegenovergelegen Liberty Bell.

Philadelphia › Lancaster (130 km)

Op weg naar Lancaster rijdt u door het pittoreske landschap met haar glooiende hellingen naar Amish Country, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Leer over het leven van de Amish tijdens een begeleide tour (Optioneel).

Lancaster › Gettysburg (100 km)

Bezoek nabij Gettysburg de slagvelden waar ooit de belangrijkste slag uit de Amerikaanse burgeroorlog heeft plaatsgevonden, Gettysburg National Military Park. Hier leert u alles over de slag die veel Amerikanen het leven heeft gekost.

Gettysburg › Annapolis (130 km)

U rijdt via Baltimore, gelegen aan de Chesapeake Bay. Zeer indrukwekkend is de aanblik van de U.S.S. Constellation, het enige overgebleven zeilschip uit de tijd van de Burgeroorlog. U reist verder langs de Chesapeake Bay naar Annapolis, een historische havenstad.

Annapolis › Virginia Beach (365 km)

Een mooie route langs de kust van de Chesapeake Bay met kilometerslange stranden brengt u naar Virginia Beach, ook wel 'the least stressful city in America' genaamd.

Virginia Beach

Een hele dag om te ontspannen en te genieten van de zee en het strand. Ook zijn er tal van watersporten te ondernemen als kayakken met dolfijnen, jetskiën of vissen.

Virginia Beach › Williamsburg (100 km)

Onderweg naar Williamsburg kunt u het Yorktown Battlefield bezoeken. Via de Colonial Parkway vervolgt u uw weg naar het koloniale Williamsburg, historische gebouwen en personages nemen u hier mee terug in de tijd.

Williamsburg › Shenandoah N.P. (275 km)

De rit voert langs plantages en wijngaarden naar Charlottesville, thuis van voormalig president Thomas Jefferson. Breng een bezoek aan wat eens zijn huis was, The Monticello Plantation, zijn geliefde Universiteit van Virginia of de Jefferson wijngaarden. Via één van de fraaiste Scenic Byways, de Skyline Drive, rijdt u door het Shenandoah National Park. Geniet van de weidse uitzichtpunten over het heuvelachtige en bosrijke gebied, vooral populair tijdens de Indian Summer, wanneer de bossen fel oranje en rood kleuren.

Shenandoah Valley

Dit schitterende natuurpark, in de Blue Ridge Mountains, heeft meer dan 800 kilometer aan wandelpaden langs rivieren, watervalen en rotsformaties. Veel van de paden beginnen aan de Skyline Drive. Het is het leefgebied van veel vogels en wilde dieren; soms komen ers zelfs beren voor, met name in de zomermaanden.

Shenandoah N.P. › Washington D.C. (200 km)

U verlaat de groene vallei en gaat op weg naar de Nation's capital, Washington D.C. Deze stad, met zijn vele monumenten en (veelal gratis) musea, is uitstekend per fiets te ontdekken.

Washington D.C.

Bezoek vandaag de hoogtepunten als het Witte Huis, Capitol Hill, Washington Monument en Lincoln Memorial.

Washington D.C.

Vandaag levert u de auto in op de luchthaven, waar de reis eindigt.

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.Verdere info

Bijzonderheden

 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Deze reis wordt uitsluitend uitgevoerd van april t/m oktober.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.

Excursiemogelijkheden

De genoemde excursies zijn niet inbegrepen.
Naar keuze in toeristenklasse of middenklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Op basis van logies.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me