• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Helikoptervlucht
 • All Loops Tour

New York by Land, Sea & Air

4-daags stadsarrangement

Dat New York een stad is met vele verschillende gezichten mag geen verrassing zijn. Dit arrangement is bij uitstek geschikt om het vanuit verschillende perspectieven te bekijken, vanuit de bus, vanaf het water en vanuit de lucht! Uiteraard heeft u voldoend... lees verder »

Vanaf € 547,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Time Square, New York
 • NYC, Manhattan Bridge
Time Square, New York NYC, Manhattan BridgeImpressies


Time Square, New York
NYC, Manhattan Bridge
Reisinformatie


Dat New York een stad is met vele verschillende gezichten mag geen verrassing zijn. Dit arrangement is bij uitstek geschikt om het vanuit verschillende perspectieven te bekijken, vanuit de bus, vanaf het water en vanuit de lucht! Uiteraard heeft u voldoende tijd vrij om op eigen gelegenheid de stad te ontdekken!
Dag tot dag

New York

Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. U hoeft zich niet te vervelen. Er is volop gelegenheid om te winkelen bij de grote namen op Fifth Avenue, in de vele boetieks in Upper East Side of in de galeries in Soho of ontloop het drukke stadsgewoel in Central Park. Aan u de keuze.

New York

Vandaag maakt u kennis met de stad vanaf het water en vanuit de lucht. Eerst staat een cruise van anderhalf uur op het programma, waarbij u geniet van geweldige uitzichten op Manhattan en Ellis Island met het Vrijheidsbeeld. In de loop van de dag vliegt u met een helikopter boven de stad en ziet u de indrukwekkende skyline van Manhattan vanuit de lucht, zoals u die nog nooit heeft gezien.

New York

U verkent New York op eigen gelegenheid, waarbij u gebruik maakt van uw All Loops Tour ticket. De bussen van Grayline New York brengen u langs meer dan 40 stops. Om de ca. 20 minuten komen ze voorbij, zodat u weer een volgende bezienswaardigheid kunt bezichtigen. 's Avonds kunt u een show op Broadway bezoeken, maar misschien duikt u liever het hippe en trendy nachtleven van New York in?

New York

Ook vandaag kunt u nog gebruikmaken van uw All Loops Tour ticket, totdat u naar de luchthaven wordt gebracht, waar het arrangement eindigt. Een unieke ervaring en kennismaking met 'The Big Apple' zit erop!Verdere info

Excursiemogelijkheden

Bij dit arrangement is een New York Harbor Cruise, een Big Apple helikoptervlucht en een 2-daagse New York All Loops Tour inbegrepen.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt uiteraard extra nachten in New york bijboeken of het arrangement combineren met een van onze auto- of groepsreizen beginnend of eindigend in New York.
Dit stadsarrangement kunt u selecteren met het hotel van uw keuze. Wij hebben voor u een aantal hotels uitgekozen, maar u kunt het arrangement ook boeken met een ander hotel in New York. Vraag ons naar de andere verblijfsmogelijkheden.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

U verblijft op basis van logies.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me