• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Historic Plantations

7-daagse autoreis

Ervaar de grandeur van vervlogen tijden tijdens deze unieke reis vol historie en plantagehuizen. De reis brengt u van de blues van New Orleans naar de historie van Baton Rouge en Natchez al rijdend langs de Mississippi River. Op weg terug naar New Orleans ... lees verder ↓Highlights

 • Garden District in New Orleans
 • Verblijf in plantage en antebellum huizen
 • Historisch Natchez
 • Alexandria
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 800,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Nottoway Plantation, Louisiana
 • Jackson Square in New Orleans
 • Tennessee, Memphis
Nottoway Plantation, Louisiana Jackson Square in New Orleans Tennessee, MemphisImpressies

Nottoway Plantation, Louisiana
Jackson Square in New Orleans

Tennessee, MemphisReisinformatie


Ervaar de grandeur van vervlogen tijden tijdens deze unieke reis vol historie en plantagehuizen. De reis brengt u van de blues van New Orleans naar de historie van Baton Rouge en Natchez al rijdend langs de Mississippi River. Op weg terug naar New Orleans heeft u nog gelegenheid om te proeven van de natuur en de muziek van het zuiden. Uw verblijf in historische plantage- en herenhuizen maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Historic Plantations Historic PlantationsDag tot dag

New Orleans

Bij aankomst in New Orleans haalt u op de luchthaven uw auto op en rijdt u op eigen gelegenheid naar uw hotel.

New Orleans › Baton Rouge (130 km)

Vanmorgen heeft u de tijd om New Orleans te ontdekken. Wandel door het French Quarter, bekend om zijn gietijzeren balkons of geniet van de cajun en creoolse keuken in één van de vele restaurants. In het Garden District vindt u vele plantagehuizen. Gaat u liever onder begeleiding op ontdekking? Wij boeken graag een excursie voor u. Op weg naar Baton Rouge kunt u een stop maken bij plantagehuizen als Houmas House Plantation en Longwood Plantation. U overnacht in de Nottoway Plantation, uitgeroepen tot één van de 'Historic Hotels of America'.

Baton Rouge › Natchez (150 km)

Ontbijt vandaag vroeg en laat u tijdens een begeleide plantation tour alles vertellen over de geschiedenis van deze mansion. U vervolgt uw reis en bereikt de staat Mississippi. Bij Natchez aanschouwt u de legendarische Mississippi River. In en rond het gezellige Natchez staan prachtige 19e eeuwse landhuizen, u waant zich hier in vervlogen tijden! U verblijft in de historische Monmouth Plantation.

Natchez › Vicksburg (125 km)

U verlaat Natchez over de noordelijke Natchez Trace Parkway. Onderweg passeert u vele oude plantagehuizen. In Vicksburg kunt u het National Military Park bezoeken. De Amerikaanse Burgeroorlog herleeft bij het zien van de forten, loopgraven en artillerie-opstellingen, die een goede indruk geven van het beleg van Vicksburg. De overnachting is vandaag in één van de grootste en elegantste bed & breakfast van het zuiden, Cedar Grove Mansion Inn.

Vicksburg › Natchitoches (280 km)

Na het ontbijt en de plantation tour gaat u op weg naar Natchitoches, uitgesproken als Nack-a-tish, voor een verblijf in de Samuel Guy House. Het woonhuis van ooit een werkende plantage. In Natchitoches, ooit een Franse kolonie, vindt u nog vele cajun-invloeden.

Natchitoches › Lafayette › Raceland (405 km)

Reis verder zuidwaarts en maak onderweg een stop in Alexandria, ook wel 'Heart of Louisiana' genaamd. Hier vindt u tal van plantagehuizen waar u een kijkje kunt nemen en leert over het vroegere plantageleven. Ervaar in Lafayette de schoonheid van de natuur van Louisiana tijdens een 'swamp tour' (optioneel); vaar door de moerassen, het leefgebied van vele vogels en alligators. U overnacht in Raceland in Chateau on the Bayou Bed & Breakfast. Tijd voor ontspanning; installeer u in een schommelstoel en geniet van de schoonheid van de bayou vanaf uw veranda.

Raceland › New Orleans (72 km)

Op deze laatste dag rijdt u naar de luchthaven van New Orleans, waar u de auto inlevert en de reis eindigt.

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.Verdere info

Bijzonderheden

 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Minimale leeftijd is 16 jaar voor deze reis.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.

Verlenging

Wilt u het rustiger aandoen? Dan kunt u uiteraard uw reis langer maken en van tevoren extra overnachtingen onderweg reserveren!
De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Op basis van logies.

Vervoer

Per huurauto naar keuze, via Tenzing Travel te reserveren.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me