• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Western Bonanza

18-daagse internationale groepsreis

Deze populaire reis door het 'Oude Westen' is terug van weggeweest! U ziet vele bekende hoogtepunten, maar het is de combinatie met een bezoek aan minder bekende gebieden die deze reis zo bijzonder maakt. Zo doorkruist u de woestijn in het noorden van Neva ... lees verder ↓Highlights

 • San Francisco, Las Vegas en Los Angeles
 • Arches National Park
 • Grand Canyon National Park
 • Yellowstone National Park
INDICATIEPRIJS vanaf € 2400,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Grand Canyon
 • Cable Car, San Francisco
 • Lower Falls, Yellowstone National Park
 • Highway 1, Pacific Coast
 • Turret, Arches National Park
Grand Canyon Cable Car, San Francisco Lower Falls, Yellowstone National Park Highway 1, Pacific Coast Turret, Arches National ParkImpressies

Grand Canyon
Cable Car, San Francisco
Lower Falls, Yellowstone National Park
Highway 1, Pacific Coast
Turret, Arches National Park


Reisinformatie


Deze populaire reis door het 'Oude Westen' is terug van weggeweest! U ziet vele bekende hoogtepunten, maar het is de combinatie met een bezoek aan minder bekende gebieden die deze reis zo bijzonder maakt. Zo doorkruist u de woestijn in het noorden van Nevada, brengt u een bezoek aan Craters of the Moon en ziet u het Yellowstone National park. U kunt een gokje wagen in Las Vegas en ook Los Angeles ontbreekt niet op het programma. Deze bijzondere reis begint en eindigt in San Francisco.

Western Bonanza Western BonanzaDag tot dag

San Francisco

Na aankomst op de luchthaven gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. Daar maakt u kennis met de reisleiding. 's Avonds ontmoet u uw reisgenoten bij de welkomstreceptie.

San Francisco

In de ochtend vindt een stadstour plaats en ziet u Union Square, Civic Center en Fisherman's Wharf. De invulling van de middag is aan u: maak een rit per cable car, bezoek Pier 39, neem een 'taste of San Francisco' en vergeet Alcatraz niet.

San Francisco → Lake Tahoe → Reno

Via de hoofdstad Sacramento, waar u stopt in 'Old Town', naar Lake Tahoe, omringd door de bergen van de Sierra Nevada. In de middag brengt u een bezoek aan het mijnstadje Virginia City en vervolgens gaat u naar Reno voor de overnachting.

Reno → Blackrock Desert → Twin Falls

U doorkruist het Black Rock woestijngebied en bereikt de vlakten in het noorden van Nevada. Langs de Humboldt River en het stadje Elko bereikt u in de middag Twin Falls, bekend vanwege de watervallen.

Twin Falls → Craters of the Moon → Yellowstone N.P.

Een dag vol wonderlijke natuurverschijnselen. U bezoekt de Crater of the Moon National Monument, een prachtig maanlandschap, waar de trainingen voor de eerste maanlanding plaatsvonden. Vervolgens naar het Yellowstone National Park, Amerika's allereerste nationale park, bekend om de vele geisers.

Yellowstone N.P.

Een hele dag dag om onder te gaan in de schoonheid van het Yellowstone National Park. Old Faithful, Yellowstone Lake en Mammoth Hot Springs volgen elkaar op terwijl u geniet van een ruig berglandschap, een vulkanisch landschap en kleurrijke geisers. Wellicht dat u zelfs kennismaakt met het wild dat hier leeft.

Yellowstone N.P. → Grand Teton → Salt Lake City

Geniet van de prachtige uitzichten als u het Grand Teton National Park doorkruist. In de middag komt u aan in de 'mormonenstad' Salt Lake City. In de stad volgt een tour naar de tabernakel en Temple Square. Voor het diner vanavond adviseren wij het Roof Restaurant; het uitzicht is zondermeer grandioos.

Salt Lake City → Moab/Arches N.P.

In de ochtend heeft u nog wat tijd om Salt Lake City te verkennen voordat u vertrekt naar het schilderachtige landschap van Moab.

Moab/Arches N.P.

Vandaag maakt u kennis met twee spectaculaire parken van Amerika. Arches National Park is de eerste stop, met meer dan 2000 uit zandsteen gevormde bogen in opvallende vormen en kleuren. Vervolgens naar de ruige wildernis, kleurrijke rotspieken en diepe canyons van het Canyonlands National Park. Ter plaatse kunt u voor de avond een tocht per jetboat over de Colorado River reserveren.

Moab → Capitol Reef N.P. → Bryce Canyon N.P.

Via het Capitol Reef National Park rijdt u naar Bryce Canyon, met de oranjerood gekleurde rotsformaties. Door de zon komen de meest fantastische kleurcombinaties aan het licht. Indien het weer mee zit, ziet u vanavond een prachtig schouwspel van ontelbare sterren.

Bryce Canyon N.P. → Lake Powell → Grand Canyon N.P.

Vandaag komt u, via Lake Powell, het diepblauwe meer, door de Navajo Indian Reservation en een stop bij de Cameron Trading Post, aan in de spectaculaire Grand Canyon. Maak (optioneel) een helikoptervlucht, voor een adembenemend zicht op de canyon. U overnacht in Flagstaff.

Grand Canyon N.P. → Las Vegas

Via de Mojave Desert op weg naar Las Vegas. Onderweg passeert u nog een deel van de historische Route 66.

Las Vegas

Vandaag is de keuze aan u: misschien wilt u nog wat inkopen doen, een dagje rust inlassen bij het zwembad, een gokje wagen of bezoek één van de wervelende shows. Ook kunt u een excursie (optioneel) naar Death Valley reserveren.

Las Vegas → Los Angeles

U vervolgt de weg door de Mojave Desert. Hier en daar onderbreken de herkenbare 'Joshua Trees' het uitzicht op de vlakke horizon. Vóór aankomst in uw hotel maakt u een korte stadsrondrit, u ziet onder meer Hollywood, Sunset Strip en Beverly Hills.

Los Angeles

Vandaag heeft u de hele dag om Los Angeles te verkennen of ga mee op excursie (optioneel) naar Universal Studio's. De keuze is aan u.

Los Angeles → Pismo Beach

U verlaat Los Angeles en rijdt noordwaarts  over de mooie Pacific Coast Highway, onderweg passeert u Santa Monica en Santa Barbara.

Pismo Beach → San Francisco

Verder noordwaarts richting Carmel en Monterey. Onderweg brengt u een bezoek aan Monterey's Old Fisherman's Wharf. In de namiddag rijdt u verder naar de 'Golden Gate City' San Francisco, waar de groepsreis eindigt. U verblijft nog één nacht in San Francisco.

San Francisco

U heeft de tijd aan uzelf tot u op eigen gelegenheid naar de luchthaven gaat.Verdere info

Bijzonderheden

Deze reis wordt uitgevoerd van mei t/m september.

Reisleiding

Engelstalige reisleiding. Bij meer dan 15 Nederlandstalige deelnemers zal er meertalige reisleiding aanwezig zijn die o.a. Nederlands spreekt.

Excursiemogelijkheden

Bij deze reis zijn inbegrepen:

 • Stadstour in San Francisco, Salt Lake City en Los Angeles
 • Hele dag in het Yellowstone National Park
 • Deelnemers

  Minimaal 20.

  Los te boeken

  U kunt deze reis ook eerder beëindigen: u verlaat dan de groep op dag 14, wanneer u aankomt in Los Angeles.

  Vertrekdata

  Vertrek in 2018 op de volgende data:
  • Mei: 26
  • Juni: 9, 30
  • Juli: 21
  • Augustus: 18
  • September: 1, 15

  Op bovenstaande data meertalige reisleiding.
  Verblijf in middenklasse acccommodaties.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


  Maaltijden

  Op basis van logies.

  Vervoer

  Per touringcar.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak   
  please chat with me