• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel For Family

National Parks of the West by Camper

18-daagse camperreis

Een schitterende rondreis door het zuidwesten van Amerika per camper, met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. U verblijft veelal op de kampeerplaatsen in de nationale parken. U ziet niet alleen de bekende natuurwonderen, zoals Monume ... lees verder ↓Highlights

 • Mesa Verde en Monument Valley
 • Moab en Arches National Park
 • Grand Canyon N.P. en Bryce Canyon N.P.
 • Gokstad Las Vegas
 • Vooraf gereserveerde kampeerplaatsen
+
INDICATIEPRIJS vanaf € 1150,-   p.p.
o.b.v. 4 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Monument Valley
 • Bryce Canyon
 • Monument Valley
 • Bryce Canyon National Park
Monument Valley Bryce Canyon Monument Valley Bryce Canyon National ParkImpressies

Monument Valley
Bryce Canyon
Monument Valley

Bryce Canyon National Park


Reisinformatie


Een schitterende rondreis door het zuidwesten van Amerika per camper, met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. U verblijft veelal op de kampeerplaatsen in de nationale parken. U ziet niet alleen de bekende natuurwonderen, zoals Monument Valley, Bryce Canyon en Grand Canyon, maar ook een minder bekend deel van Arizona en New Mexico, met eeuwenoude historie en nog meer fabelachtige natuurfenomenen als Mesa Verde en het Arches National Park. Een prachtige combinatie van natuur en eeuwenoude indianencultuur. Voor wie houdt van natuur en cultuur en niets wil missen!

National Parks of the West by Camper National Parks of the West by CamperDag tot dag

Las Vegas

Na aankomst in Las Vegas gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. 'Welcome to Las Vegas'! Wellicht wint u de jackpot in een van de vele casino's!

Las Vegas › Kingman (165 km)

Vandaag haalt u uw camper op bij de verhuurmaatschappij. Het avontuur begint, een korte rit vandaag naar Kingman.

Kingman › Grand Canyon N.P. (280 km)

Op weg naar de Grand Canyon kunt u een stukje over de befaamde Route 66 rijden. Tussen Kingman en Seligman ligt een van de best bewaarde gedeelten. De Grand Canyon is het spectaculairste voorbeeld van erosie in de wereld.

Grand Canyon N.P.

Een hele dag om de Grand Canyon te ontdekken. Maak gebruik van de shuttle bussen van het park. Zij brengen u naar diverse uitzichtpunten. U kunt ook fietsen huren om een mooie tocht langs de imposante canyon te maken of maak een wandeling. Een andere mogelijkheid om de Grand Canyon te aanschouwen is met de optionele excursie per helikopter.

Grand Canyon N.P. › Lake Powell (220 km)

Een vroege vogel krijgt als beloning het fantastische schouwspel van de zonsopgang te zien. Een ontspannen rit door het Navajo Indianen reservaat naar Lake Powell.

Lake Powell

Een dag om heerlijk te ontspannen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het stuwmeer Lake Powell, de Horseshoe Bend, Rainbow Bridge en het indrukwekkende Antelope Canyon. Antelope Canyon kunt u alleen bezoeken met een tour (optioneel). Of maak een boottocht over het meer, u ziet de ongelooflijke rode rotsformaties en de woestijn, grenzend aan het diepblauwe water.

Lake Powell › Monument Valley (200 km)

Rijdend door de Painted Desert, met een grote verscheidenheid aan kleuren, bereikt u de majestueuze Monument Valley, wellicht één van de bekendste 'filmdecors' ter wereld. De zonsondergang over de vallei met de rotsformaties is adembenemend.

Monument Valley › Mesa Verde N.P. (230 km)

U rijdt in de ochtend naar het onbekende National Monument en vervolgens naar het Mesa Verde National Park. Het historische Mesa Verde is misschien minder bekend, maar u zult verbaasd zijn over deze bijzondere plek met rotswoningen van oude beschavingen.

Mesa Verde N.P. › Moab/Arches N.P. (220 km)

Vandaag naar Moab en het nabijgelegen Arches National Park; heel veel natuur! U verblijft hier drie nachten.

Moab/Arches N.P.

U heeft twee volle dagen om Arches National Park en het nabij gelegen Canyonlands National Park te verkennen. Arches National Park beschikt over meer dan 2000 door de natuur gevormde 'bruggen'. U kunt Arches op eigen houtje verkennen of  georganiseerd, met een van de door ons aangeboden excursies, zoals raften op de Colorado River of een avontuurlijke tocht per 4-WD. Breng in het Canyonlands National Park een bezoek aan het hoog gelegen Island in the Sky District, vanwaar u spectaculaire uitzichten heeft over de omgeving.

Moab/Arches N.P. › Capitol Reef N.P. (235 km)

Een korte rit naar het Capitol Reef National Park. Het langgerekte Capitol Reef National Park bestaat uit twee delen. In het noorden ligt Cathedral Valley, een woestijnlandschap met daarin hoog uitstekende zandstenen rotsen die door hun vorm aan kathedralen doen denken. In het zuiden is de Waterpocket Fold, een rechte, 160 kilometer lange plooi in de aardkorst.

Capitol Reef N.P. › Bryce Canyon N.P. (210 km)

Een nieuw hoogtepunt, Bryce Canyon, met typische roze gekleurde rotsgesteente dat door erosie in de wonderlijkste vormen is ontstaan.

Bryce Canyon N.P.

Een heerlijke vrije dag in het prachtige Bryce Canyon. Maak gebruik van de shuttle bussen die u naar alle bekende uitzichtpunten in het park brengen. Maak een wandeling, bijvoorbeeld via Navajo Loop en de Queen's Garden Trail. Bryce Canyon vormt een schitterend schouwspel en is voor velen hét hoogtepunt van de reis.

Bryce Canyon N.P. › Zion N.P. (140 km)

U bereikt het Zion National Park waar ruige rotsen en spectaculaire bergketens worden afgewisseld met bloeiende weiden en diepe canyons.

Zion N.P.

Het is niet toegestaan om met uw camper het park in te rijden. Shuttle bussen brengen u naar de diverse uitzichtpunten en wandelpaden. U kunt hier prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld door de nauwe canyon van de Virgin River.

Zion N.P. › Las Vegas (255 km)

Op naar de gokstad van Amerika, waar uw camperreis eindigt. U levert vandaag uw camper in bij het verhuurstation. Misschien wilt u nog wat inkopen doen, een dagje bij het zwembad doorbrengen of één van de vele shows bezoeken.

Las Vegas

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Las Vegas.Verdere info

Bijzonderheden

 • De kampeerplaatsen in de nationale parken zijn zeer populair. Boek dan ook tijdig, zodat u de grootste kans heeft dat de beste kampeerplaats ook daadwerkelijk beschikbaar is.
 • Deze reis wordt uitgevoerd van mei t/m september.
 • Het is niet mogelijk om op zondag de camper op te halen.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.
 • Beleef meer

  • Een bezoek aan de Antelope Canyon zal een onvergetelijke ervaring worden en bevelen wij u daarom van harte aan.
  • Raft the Colorado River excursie, een geweldige belevenis voor jong en oud!
  • Heeft u iets meer tijd: wat denkt u van een stopover in New York op de heenreis?
  In Las Vegas (dag 1 en dag 17) verblijf in toeristenklasse hotel. De overige nachten verblijf op vooraf gereserveerde kampeerplaatsen.

  De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


  Maaltijden

  Op basis van logies.

  Vervoer

  Camperhuur voor 4 personen.

  Vluchten?

  Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


  Tenzing Travel Shop Amsterdam

    Ontmoet onze reisspecialisten
    Samen maken wij uw reisplannen concreet
    Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel  Bezoekadres:
  Entrada 211 (Gratis parkeren!)
  1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
  Tel. 020 - 398 93 98
  maak nu een afspraak   
  please chat with me