• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel Nederlandse Groepsreis

American Impressions

17-daagse nederlandse groepsreis

In ruim twee weken tijd reist u van kust naar kust: u bekijkt het beste van het noordoostelijke deel en het zuidwesten van Amerika. Kopstukken als New York en Washington D.C. gaan hand in hand met metropolen als San Francisco en Los Angeles. Tussen de steden ... lees verder ↓


Highlights

 • Wereldstad New York
 • Historie in Boston
 • Overweldigende Niagara Falls
 • Monumentaal Washington D.C.
 • Death Valley en Yosemite National Park
 • Gezellig San Francisco
INDICATIEPRIJS € 2900,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Capitool, Washington D.C.
 • Yosemite National Park, Californië
 • New York, Times Square
 • Paris Las Vegas
 • Santa Monica Beach
Capitool, Washington D.C. Yosemite National Park, Californië New York, Times Square Paris Las Vegas Santa Monica Beach



Impressies

Capitool, Washington D.C.
Yosemite National Park, Californië
New York, Times Square
Paris Las Vegas
Santa Monica Beach


Reisinformatie


In ruim twee weken tijd reist u van kust naar kust: u bekijkt het beste van het noordoostelijke deel en het zuidwesten van Amerika. Kopstukken als New York en Washington D.C. gaan hand in hand met metropolen als San Francisco en Los Angeles. Tussen de steden door is er volop tijd voor de natuur in Niagara Falls, Death Valley en het Yosemite National Park. Een prachtige reis vol afwisseling.
American Impressions American Impressions



Dag tot dag

New York

Na aankomst in New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Daarna heeft u tijd om de eerste indrukken van de stad op te doen.

New York

In de ochtend maakt u een stadstour door New York en omgeving. Laat u op de hoogte brengen van smeuïge details en goeie adviezen door een echte New Yorker, zodat u in de middag zelf verder op ontdekkingstocht kunt gaan.

New York › Boston

U maakt kennis met de reisleiding en gaat op weg naar het historische New England. Via de Long Island Sound bereikt u Boston. U maakt een rondrit door de stad. De rest van de dag heeft u vrij. U kunt een wandeling maken langs de beroemde ‘Freedom Trail’, een historische wandelroute.

Boston › Niagara Falls

Vandaag reist u naar het westen en stopt u bij Stockbridge. U verlaat het heuvelland van upstate New York en komt aan in de Finger Lakes regio, bekend van de wijngebieden. U stopt bij het pittoreske Geneva, gelegen aan Seneca Lake en rijdt door naar de Canadese grens, naar Niagara Falls, een van de mooiste wonderen der natuur (O).

Niagara Falls › Toronto › Niagara Falls

Vanuit Niagara Falls onderneemt u vandaag een tour naar Toronto. In deze ultra moderne stad met de CN-Tower en Eaton Centre met restaurants en winkels, kunt u op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht gaan. In de middag rijdt u terug naar de majestueuze watervallen. Optioneel kunt u 's avonds een tocht met de 'Niagara Falls boottour' maken (O).

Niagara Falls › Amish Country › Lancaster

U steekt de grens met Amerika weer over en reist zuidwaarts door Pennsylvania en Amish Country. De tijd lijkt te hebben stil gestaan in Lancaster. In de middag kunt u een optionele excursie maken een Amish boederij en kennismaken met het leven van de Amish inclusief diner (O).

Lancaster › Gettysburg › Baltimore › Washington D.C.

De slagvelden van Gettysburg, waar ooit de belangrijkste slag uit de Amerikaanse Burgeroorlog heeft plaatsgevonden, staan vanochtend op het programma. Via Baltimore, waar u kunt lunchen, rijdt u naar Washington D.C. Optioneel kunt u vanavond intekenen op de Washington Evening Illumination Tour (O).

Washington D.C.

Een stadstour van een halve dag laat u een greep zien uit het enorme aanbod van monumenten en attracties. Het Witte Huis, The Capitol, Lincoln Memorial en de begraafplaats van Arlington staan op het programma. De rest van de dag kunt u zelf bepalen welke hoogtepunten van Washington of musea u nog wilt gaan zien (O).

Washington D.C. › San Francisco

In de ochtend wordt u naar de luchthaven van Washington D.C. gebracht en vliegt u naar San Francisco, waarna u naar uw hotel wordt gebracht. De rest van de dag kunt u zelf de stad verkennen (O).

San Francisco

Tijdens de ochtendtour ziet u onder meer Civic Center, Japan Town, St. Mary's Cathedral, Twin Peaks en de Golden Gate Bridge. Uiteraard ontbreekt Fisherman's Wharf niet. In de middag is de stad en tijd aan u! Vandaag kunt u kiezen uit twee optionele excursies: u gaat met de cable car naar de top van Lombard Street en wanneer u naar beneden bent gewandeld, stapt u in de bus die u naar het historische Sausalito brengt. En/of u kunt kiezen voor de avondexcursie met een Chinees diner in Chinatown, gevolgd door een rit naar Treasue Island.

San Francisco › Chowchilla

Een vroege start met als eerste een stop in het lieflijke Monterey, bij Old Fisherman's Wharf, Cannery Row. U rijdt de befaamde 17-Mile Drive, ziet Pebble Beach in Carmel, passeert Del Monte Forest, prachtige huizen, verlaten stranden, de bekende Lone Cypress Tree, Fanshell Beach en Seal Rock. Na een bezoek aan het artistieke Carmel reist u door naar Chowchilla. U kunt het programma van vandaag optioneel aanvullen met een Monterey boottocht waarbij u op zoek gaat naar de verschillende walvissen en dolfijnen en andere bewoners van de oceaan.

Chowchilla › Yosemite N.P. › Mammoth Lakes

Via een schilderachtige route rijdt u naar het bekende Yosemite National Park. Adembenemende vergezichten en een variëteit in flora en fauna vullen, naast El Captain, Half Dome en de Bridalveil Falls, uw dag. Voordat u de rit over de befaamde Tioga Pass naar Mammoth Lakes maakt kunt u zelf nog enig tijd doorbrengen in het park (O).

Mammoth Lakes › Death Valley › Las Vegas

Van dit adembenemende park met bruisende watervallen en dichte bossen gaat u naar het droge Death Valley. U stopt bij Father Crawley en Zabriskie Points voor een fenomenaal vergezicht over de Panamint Mountains en zandduinen. In Furnace Creek wordt een lunchstop gehouden, waarna u doorrijdt naar Las Vegas, de meest dynamische en spectaculaire stad ter wereld. Tijdens de optionele avondtour gaat u naar Fremont Street waar miljoenen lichtjes, lasers, flitsers en extravagante shows het zicht bepalen.

Las Vegas

De dag is aan u: ontdek waarom Las Vegas zoveel meer is dan een gokstad, met al haar vertier en vermaak. Optioneel kunt u naar de indrukwekkende Hoover Dam of (eveneens optioneel) een dagtocht naar de Grand Canyon maken met hoogtepunten als een tocht over Lake Mead, de Hoover Dam en de machtige Colorado River. In de avond kunt u (optioneel) een show bijwonen.

Las Vegas  Los Angeles

U reist naar Los Angeles waar u in de middag aankomt.

Los Angeles

Uw dag begint met een tour langs hoogtepunten als Hollywood, de Walk of Fame, Grauman's Chinese Theatre, Beverly Hills en Rodeo Drive. Nadat u ook Olivera Street en Century City heeft gezien, eindigt de tour en kunt u zelf verder op ontdekkingstocht.

Los Angeles

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven, waar de reis eindigt.



Verdere info

Bijzonderheden

 • Deze reis wordt uitgevoerd van mei t/m september.
 • Gegarandeerd vertrek.
 • Indien de temperatuur in Death Valley te hoog is, wordt op dag 13 een andere route gereden.
 • Tijdens de reis kunt u het dagprogramma op diverse dagen uitbreiden met optionele excursies

Reisleiding

Nederlandssprekende reisleiding.

Beleef meer

 • Ontdek de highlights van New York optimaal en boek de All Around Town Tour; in- en uitstappen waar u maar wilt!
 • Zin in een swingen avondje uit in Las Vegas? Wij boeken graag één van de populaire shows voor u!
 • Verleng uw reis met een paar nachten aan het strand van Santa Monica en kom helemaal tot rust.

Excursiemogelijkheden

Bij deze reis zijn inbegrepen:

 • Stadstour New York, Boston, Toronto, Washington D.C., San Francisco, Los Angeles
 • Bezoek Niagara Falls, Death Valley en Yosemite N.P.

Deelnemers

Maximaal 55.

Vertrekdata

Gegarandeerd vertrek in 2019 op de volgende data:

 • Mei: 29
 • Juli: 10, 24
 • September: 4, 25




Verblijf in middenklasse accommodaties.





De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

De reis wordt uitgevoerd per airco touringcar; op dag 9 vliegt u van Washington D.C. naar San Francisco.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstel



Bezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak




 
please chat with me