• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat
Tenzing Travel For Family

Canyons & National Parks by Camper

20-daagse camperreis

Een camperreis maken langs de canyons en national parks van Amerika is een fantastische belevenis. Tijdens deze populaire reis bezoekt u niet alleen de wereldberoemde parken als Rocky Mountain National Park, Arches National Park, Mesa Verde National Park e ... lees verder ↓Highlights

 • Indrukwekkende Rockies
 • Arches National Park en Monument Valley
 • Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion N.P.
 • Viva Las Vegas
 • Vooraf gereserveerde kampeerplaatsen
+
INDICATIEPRIJS € 2600,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Arches National Park
 • Monument Valley
 • Grand Canyon National Park
Arches National Park Monument Valley Grand Canyon National ParkImpressies


Arches National Park
Monument Valley
Grand Canyon National ParkReisinformatie


Een camperreis maken langs de canyons en national parks van Amerika is een fantastische belevenis. Tijdens deze populaire reis bezoekt u niet alleen de wereldberoemde parken als Rocky Mountain National Park, Arches National Park, Mesa Verde National Park en Grand Canyon maar ook Bryce Canyon en Zion National Park. De kampeerplaatsen worden voor u gereserveerd eveneens de eerste en laatste overnachting in Denver.

Canyons & National Parks by Camper Canyons & National Parks by CamperDag tot dag

Denver

Na aankomst in Denver gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel voor de overnachting.

Denver › Rocky Mountain N.P. (200 km)

Vandaag haalt u uw camper op bij de verhuurmaatschappij. Een rit door het vlakke prairie land brengt u vandaag naar Rocky Mountain National Park.

Rocky Mountain N.P.

Een vrije dag in het park. Geniet van prachtige vergezichten bij het Alpine Vistors Center. Rijd over de spectaculaire Trail Ridge Road, de hoogst gelegen doorgaande weg in Amerika.

Rocky Mountain N.P. › Glenwood Springs (319 km)

Een mooie rit door het Rocky Mountain National Park naar Glenwood Springs. Hier kunt u een bezoek brengen aan 's werelds grootste hot springs zwembad, de Glenwood Hot Springs.

Glenwood Springs › Moab/Arches N.P. (320 km)

U verlaat Glenwood Springs op weg naar Moab. Langzaam maken de beboste bergen en heuvels plaats voor het rode landschap van Moab en Arches National Park.

Moab/Arches N.P.

Een rustdag om volledig te genieten van het Arches National Park, bekend door de meer dan 2000 natuurlijk gevormde bogen. Ook kunt u vanuit Moab avontuurlijke excursies maken.

Moab/Arches N.P. › Bryce Canyon N.P. (440 km)

Geniet van de zonsopkomst, deze is geweldig in dit gebied vol rood gesteente, voor u vertrekt voor de lange rit naar het indrukwekkende Bryce Canyon met de kleurrijke, wonderlijk gevormde steenformaties.

Bryce Canyon N.P.

De hele dag om het park te verkennen. Maak gebruik van de shuttle bussen die u naar alle uitzichtpunten brengen. U kunt hier mooie wandelingen maken en genieten van de zonsondergang over de canyon.

Bryce Canyon N.P. › Zion N.P. (175 km)

Een relatief korte rit vandaag naar Zion National Park, gevormd door de wind, de tijd en het onophoudelijke geweld van de Virgin River. Het is niet toegestaan om met uw camper het park in te rijden. Shuttle bussen brengen u naar de diverse uitzichtpunten en wandelpaden.

Zion N.P. › Las Vegas (200 km)

De ochtend kunt u gebruiken om nog het Zion National Park bezoeken alvorens u naar de gokstad van Amerika vertrekt, Las Vegas.

Las Vegas

U zult al snel ontdekken dat het in Las Vegas om meer draait dan gokken alleen. Ook voor de 'kids' heeft Vegas genoeg te bieden! Stap in de rollercoaster die om - door (!) - het New York New York hotel loopt, neem een duik in het water van Wet 'n Wild of breng een bezoek aan één van de vele shows.

Las Vegas › Grand Canyon N.P. (460 km)

U laat Las Vegas achter u, een lange rit brengt u naar de imposante Grand Canyon. Onderweg rijdt u een stukje over de befaamde Route 66, tussen Kingman en Seligman.

Grand Canyon N.P.

Een hele dag om de Grand Canyon te ontdekken. Maak gebruik van de shuttle bussen van het park, zij brengen u naar diverse uitzichtpunten. Zie de enorme diepte, wandel langs de South Rim en geniet van een schitterende zonsondergang.

Grand Canyon N.P. › Monument Valley (280 km)

U rijdt vandaag richting het majestueuze Monument Valley, wellicht één van de bekendste 'filmdecors' ter wereld. Geniet van het spectaculaire woestijnlandschap waar monolieten honderden meters oprijzen. In dit gebied wonen nog altijd de Navajo Indianen.

Monument Valley › Mesa Verde N.P. (230 km)

Het historische Mesa Verde National Park is misschien minder bekend, maar u zult verbaasd zijn over deze bijzondere plek met rotswoningen van oude beschavingen.

Mesa Verde N.P. › Durango (75 km)

U heeft in de ochtend nog tijd om Mesa Verde National Park te bezoeken voordat u vertrekt voor de korte rit naar Durango.

Durango

Een vrije dag om Durango en de omgeving te bekijken. Maak een rit met de stoomtrein met haar nostalgische wagons, die stammen uit eind van de negentiende eeuw, van Silverton naar Durango over het historische spoor. Deze onvergetelijke rit biedt prachtige vergezichten over de vallei van de Animas River en zal een van de hoogtepunten van uw reis zijn.

Durango › Leadville (408 km)

Vandaag rijdt u de bergen van de Rocky Mountains weer in, op weg naar Leadville gelegen nabij het beroemde wintersportgebied Aspen.

Leadville › Denver (160 km)

U rijdt terug naar Denver, waar uw camperreis eindigt. U levert vandaag uw camper in bij het verhuurstation. U kunt vandaag nog Denver verkennen, breng een bezoek aan het State Capitol of misschien wilt u nog wat laatste inkopen doen.

Denver

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Denver.Verdere info

Bijzonderheden

 • De kampeerplaatsen in de nationale parken zijn zeer populair. Boek dan ook tijdig, zodat u de grootste kans heeft dat de beste kampeerplaats ook daadwerkelijk beschikbaar is.
 • Deze reis wordt uitgevoerd van mei t/m september.
 • Het is niet mogelijk om op zondag de camper op te halen.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.
 • Een informatiepakket met tips en adviezen is inbegrepen en ontvangt u bij uw reispapieren.

Beleef meer

 • Boek uw camper 1 dag langer. Zo kunt u in een rustig tempo het laatste traject naar Denver rijden en de volgende dag in de ochtend de camper inleveren.
 • De helikoptervlucht boven de Grand Canyon kunnen wij bij boeking al voor u reserveren.
 • Geniet van al het moois in Monument Valley tijdens de Monument Valley Tour. Wij regelen de excursie graag voor u!

Insiders Tip

Adembenemend; de zonsopkomst bij Sunset Point Lookout in Bryce Canyon N.P.

Sascha - Reisspecialist Noord-Amerika
Verblijf op vooraf gereserveerde kampeerplaatsen. De eerste en laatste overnachting verblijf in een hotel in Denver.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Op basis van logies.

Vervoer

Per Camper.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Bekijk ook deze variant van deze reis:

Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me