• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Wij hebben 'm!
De Vakantie Award 2017
In de categorie Verre Reizen

Lees meer >

Highlights

 • Historisch en modern Montréal
 • Ommuurd Québec City
 • Walvisexcursie

Montréal & Québec Experience

6-daagse individuele reis

In zes dagen maakt u kennis met twee grootse steden van Oost-Canada, Montréal en Québec City. U bezoekt het oude en nieuwe centrum van Montréal, Canada's Franssprekende metropool. Met de trein rijdt u naar Québec City, de enige ommuurde stad van Noord-Amer... lees verder »

Vanaf € 356,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓
Impressies
Reisinformatie

In zes dagen maakt u kennis met twee grootse steden van Oost-Canada, Montréal en Québec City. U bezoekt het oude en nieuwe centrum van Montréal, Canada's Franssprekende metropool. Met de trein rijdt u naar Québec City, de enige ommuurde stad van Noord-Amerika. Een heerlijk arrangement dat prima in te passen is in uw reis.

Reisnaam:
Montréal & Québec Experience
Reistype:
6-daagse individuele reis
Kenmerken:
Individueel divers vervoer Huwelijksreis City
Reiscode:
FD2131
Prijsinfo:
v.a. € 356,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving
 • Stadsrondritten Montréal en Québec City
 • Treinreis Montreal-Québec City (economy class)
 • Walvisexcursie
 • Informatiepakket

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.


1E DAG: MONTRÉAL → Na aankomst in Montréal gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. Het is een innemende stad, de grootste van de provincie Québec en Franstalig.

2E DAG: MONTRÉAL → Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald voor een dagexcursie langs vele hoogtepunten van Montréal: uiteraard de Notre Dame (entreegeld is niet inbegrepen) en Vieux Montréal. U werpt een blik op het Olympic Complex en de McGill University. U stopt bij St. Joseph Oratory en ziet vele bezienswaardigheden.

3E DAG: MONTRÉAL → QUÉBEC CITY → Vanaf het hotel gaat u op eigen gelegenheid naar het station voor de ca. 3½ uur durende treinreis naar Québec City. Na aankomst in Québec bereikt u opnieuw op eigen gelegenheid uw hotel.

4E DAG: QUÉBEC CITY → U maakt een stadsrondrit door Québec City. Onderweg stopt u bij onder meer Latin Quartier, de Citadel, Place Royal en de Basiliek. U ziet de verschillen tussen het historische en moderne Québec City.

5E DAG: QUÉBEC CITY → Via een schilderachtige route gaat u naar Baie-Ste-Catherina voor een boottocht waarbij het spotten van walvissen het hoofddoel is. Een gespecialiseerde gids vertelt u allerlei wetenswaardigheden over de onderwaterwereld. Buiten het seizoen (voorjaar en herfst) wordt deze excursie niet aangeboden en heeft u een vrije dag in Québec City. 

6E DAG: QUÉBEC CITY → MONTRÉAL → U gaat weer op eigen gelegenheid naar het station voor de treinreis naar Montréal. Na aankomst op het station van Montréal, eindigt dit arrangement.De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Naar keuze in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodaties.

Maaltijden

De reis is op basis van logies.

Vervoer

Het vervoer van Montréal naar Québec City is per trein (economy class).

Excursiemogelijkheden

Bij deze reis is een stadsrondrit Montréal (dag 2), een stadsrondrit Québec City (dag 4) en een walvisexcursie (dag 5) inbegrepen.

VertrekdatumPrijs p.p.

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.