• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Calgary Stampede
 • Rodeo's, wagonraces en 'western' entertainment

Calgary Stampede

4-daags stadsarrangement

Elk jaar in de maand juli staat Calgary volledig in het teken van de Calgary Stampede. Dit spektakel staat bol van de rodeo’s, wagon races en ander opwindend ‘western’-entertainment. Tijdens dit arrangement kunt u getuige zijn van deze ‘Greatest Show on Ea... lees verder »

Vanaf € 622,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Elk jaar in de maand juli staat Calgary volledig in het teken van de Calgary Stampede. Dit spektakel staat bol van de rodeo’s, wagon races en ander opwindend ‘western’-entertainment. Tijdens dit arrangement kunt u getuige zijn van deze ‘Greatest Show on Earth’!

Calgary Stampede Calgary StampedeDag tot dag

1E DAG: AANKOMST CALGARY → Aankomst  in Calgary en transfer op eigen gelegenheid naar het hotel. Verken  alvast de stad en proef de sfeer waarin Calgary deze dagen verkeert.

2E DAG: CALGARY → De  komende dagen reist u terug naar de tijd van de 'frontier' en de stoere  cowboys, kortom naar het 'Wilde Westen'. Calgary is in bezit genomen  door de cowboys, overal in de stad komt u ze tegen. Het hart van de  festiviteiten is het enorme festivalterrein nabij het centrum. U bezoekt  tijdens dit arrangement een spectaculaire rodeo en voelt het oude  westen herleven. 's Avonds ziet u de Chuckwagon Races (wagenrennen met  huifkarren) en de Grandstand Show (een groots opgezette voorstelling met  dans, muziek en vuurwerk). Ook is een ‘skyride’ over het Stampede Park  inbegrepen.

3E DAG: CALGARY → Nog  een dag om onder te dompelen in het feestgedruis! De 'Calgary Stampede'  houdt de stad in zijn greep en ook u zult inmiddels gegrepen zijn door  de hectiek en gezelligheid om u heen. Wandel langs de vele kraampjes,  'shop-till-you-drop', geniet van de vele culinaire versnaperingen en  voel u één met de Canadezen die dit feest beleven zoals wij Koningsdag  vieren. Mocht u behoefte hebben de drukte even te ontvluchten, bezoek  dan bijvoorbeeld het Olympic Park aan de rand van de stad, waar in 1988  de Olympische Winterspelen werden gehouden. Beleef opnieuw de 'Gouden  Tijden' van Yvonne van Gennip!

4E DAG: VERTREK CALGARY → Natuurlijk  kunt u ervoor kiezen nog meer dagen in het bruisende Calgary te  verblijven en zo de 'Stampede' nog langer te ervaren. Is deze dag het  einde van uw reis, dan gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven.  Of misschien is dit wel het begin van nog veel meer genieten van Canada;  in dit geval haalt u op deze dag de huurauto op voor het vervolg van uw  reis.Verdere info

Bijzonderheden

Calgary Stampede: 3-12 juli 2015.
Naar keuze in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodatie.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Op basis van logies.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me