Reisverhalen Noord-Amerika van onze reisspecialisten

"The Deep South van Amerika heeft veel historie en muziek"

reisverhaal amerika Collega's Simone en Margaux maakten in april 2013 samen de reis The Deep South om te ervaren wat u als klant ook ervaart. Zij reisden onder meer naar de muzikale steden Memphis, Nashville en New Orleans. Deze regio kent veel historie en is ideaal voor muziekliefhebbers. Lees meer »

"Onze studiereis door West-Amerika was 'awesome'"

reisverhaal west-amerika Collega's Claudia, Melanie en Simone maakten een studiereis naar West-Amerika. Zij reisden onder meer naar San Francisco, Yosemite, Bryce Canyon en Las Vegas en beschrijven de hoogtepunten en belevenissen van hun reis door het westen van Amerika. Lees meer »

"New York moet je eens in je leven gezien hebben"

reisverhaal west-amerika Chantal vertelt over haar reis naar New York: Neem de tijd om New York te ontdekken want er is zo veel te zien dat je er minimaal 5 dagen moet verblijven. Mijn mooiste moment in New York was Oud & Nieuw op Times Square, een moment om nooit te vergeten! Lees meer »

"Canada is een geweldig land"

reisverhaal west-amerika Onze collega Monique vindt Canada een geweldig land om te verkopen. Niet alleen de mensen in Canada zijn bijzonder aardig en relaxed, maar het biedt ook nog eens geweldige natuurelementen. Canada heeft een perfecte combinatie van natuur, dieren, rust en mensen. Lees meer »

Ervaren reisspecialisten staan voor u klaar placeholder

Lees de reisverhalen van onze Noord-Amerika specialisten Meer info

Onze reizigers delen graag hun enthousiasme! placeholder

Lees de reisverhalen van onze Noord-Amerika reizigersLees reisverhalen

Wij werken samen met betrouwbare lokale partijen placeholder

Lees de reisverhalen van onze lokale agenten in Noord-Amerika Ontdek onze partners