Angela van Buuren

Reisspecialist Azië & Down Under

Bezocht: Amerika, Aruba, Australië, Bahamas, Canada, China, Curaçao, Hongkong, Indonesië, Japan, Nieuw-Zeeland, Panama, Thailand

.
I wandered everywhere, through cities and countries wide, and everywhere I went, the world was on my side - Roman Payne

Mijn mooiste reismomenten

Magnetic Island, Australië

Magnetic Island, Australië

Dit kleine eiland ligt voor de kust van Townsville en heeft mij enorm verrast. Het mooiste moment was de wandeltocht naar het hoogste punt van het eiland, waar ik een geweldig uitzicht had over de idyllische baaien. Onderweg zag ik zelfs nog koala's, mijn dag kon niet meer stuk.


Mijn favoriete stad: Sydney

Als het niet zo ver was had ik er waarschijnlijk nog steeds gewoond; Sydney! Wat een geweldige stad is dit. Mijn favoriete plekje van Sydney? Watsons Bay. Ik nam regelmatig de ferry naar Watsons Bay, bestelde een Fish & Chips en zag de drukte aan de overkant van het water aan me voorbij gaan.
Mijn favoriete stad: Sydney


Skydiven in Nieuw-Zeeland

Skydiven in Nieuw-Zeeland

Ik kan maar niet bedenken wat mijn hoogtepunt was van mijn reis door Nieuw-Zeeland, dit land heeft er (net zoals Australië) gewoon te veel! Ik houd van adrenaline en snelheid en daarvoor is Nieuw-Zeeland de perfecte bestemming. Skydiven bij Lake Wanaka gaf een geweldige kick, maar ook een prachtig uitzicht over de bergtoppen en meren.Mijn 'bucket list'

Terug naar Australie..

Mijn eerste verre reis was naar dit prachtige continent en heeft echt mijn hart gestolen.. dit is inmiddels 5 jaar geleden. Graag zou ik weer een keer terug willen.

Hawaii

Ik zou graag een auto willen huren en deze mooie eilanden ontdekken.

Meer van Zuid-Amerika zien

Ik heb alleen nog Panama gezien en dit smaakte naar meer!
Toen had ik het wel even lastig...

Slapen in een tipi tent in een natuurgebied in Australië was heel erg leuk, tot we overdag bijna op een 5 meter lange slang stapten... Toen sliep ik in de avond toch iets minder prettig.

Mijn volgende verre reis

In augustus ga ik een zeilboot huren in Griekenland, van baai naar baai zeilen is voor mij de ultieme manier om bij te komen!Fotoboek
Mijn reisblog-artikelen

Fotoverslag Oostkust Australië

04-12-2018 |   Fotoverslag
Reisspecialist Angela wilde na haar reis naar Oost-Australië bijna niet meer terug naar Nederland. Vooral de prachtige natuur en de verschillende eilanden(...)

Lees meerKan ik u helpen met uw volgende verre reis?
Stuur een mailtje t.a.v. Angela van Buuren naar:
info@tenzingtravel.nlChat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika