Chantal Hardeveld

Reisspecialist Caribbean

Bezocht: Argentinië, Aruba, Bonaire, Colombia, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Jamaica, Panama, Peru, Saba, St. Maarten, Suriname

.
Reizen is voor mij het bekende loslaten en het onbekende omarmen.

Mijn mooiste reismomenten

Dunn's River Falls in Jamaica

Dunn's River Falls in Jamaica

In de vroege ochtend werd ik opgehaald om een bezoek te brengen aan de Dunn's River Falls. Ik had de tip gekregen om vroeg in de ochtend te gaan, zodat ik bussen vol met toeristen van de cruiseschepen voor zou zijn. Het was nog heerlijk rustig, ik had de watervallen bijna voor mezelf. Dit was echt het hoogtepunt van mijn reis naar Jamaica!


Kleurrijk Buenos Aires

Buenos Aires stond al langer op mijn bucket list en in juni 2017 was het eindelijk zover. De stad heeft mijn verwachtingen overtroffen! De stad heeft een Europese uitstraling, maar met een Zuid-Amerikaanse vibe. In de kleurrijke wijk La Boca danste een stel de tango op straat, dit was prachtig om te zien.
Kleurrijk Buenos Aires


Nieuwe plekjes ontdekken op Curacao

Nieuwe plekjes ontdekken op Curacao

Mijn roots liggen op Curacao en ik probeer dan ook zo vaak mogelijk terug te gaan. Dan voel ik me toerist in eigen land en ga ik nieuwe plekjes ontdekken. Tijdens mijn laatste bezoek heb ik de “Blauwe Kamer” bezocht, een unieke plek op Curacao. Het is een prachtige, blauw verlichte grot in zee. Om het te bereiken nam ik bij Santa Cruz een watertaxi (genaamd Captain Goodlife). Bij aankomst moest ik nog 1 meter onder water zwemmen om bij de grot te komen. De blauwe gloed zorgt voor een mysterieuze sfeer, ik had zoiets nog nooit eerder gezien!Mijn 'bucket list'

Colombia

Colombia heeft een enorme aantrekkingskracht. Ik zou graag een rondreis willen maken door Colombia met het openbaar vervoer en overnachten bij de lokale bevolking.

Parijs

Wie wil er nou niet de meeste romantische stad van Europa bezoeken?

Cuba

Cuba heb ik jaren geleden bezocht. Gezien de vele ontwikkelingen die het eiland heeft doorgemaakt wil ik het zeker nog een keer bezoeken, voordat er op elke straathoek een Starbucks of McDonalds te vinden is.
Toen had ik het wel even lastig...

Tijdens mijn rondreis door Costa Rica kwam ik vast te zitten met de auto. Wij waren onderweg naar het prachtige natuurgebied Tortuguero, echter was er door de hevige regenval een brug ingestort en konden wij niet verder. Urenlang heb ik langs de weg gewacht op hulp... Het leukste moment van die dag was dat ik door de lokale nieuwszender ben geïnterviewd in het Spaans over de situatie.
Fotoboek
Mijn reisblog-artikelen

21-10-2016

Actief op Bonaire

23-09-2016

Top 5 excursies Curaçao

10-08-2016

Lekker uit eten op Aruba

27-06-2016

Met de kinderen naar Aruba

25-05-2016

Culinair genieten op Curaçao

18-11-2015

Dé wateractiviteiten van Curaçao

01-10-2015

Must see's in Willemstad


Kan ik u helpen met uw volgende verre reis?
Stuur een mailtje t.a.v. Chantal Hardeveld naar:
info@tenzingtravel.nlChat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika