Lizzie Lommerse

Reisspecialist Latijns-Amerika

Bezocht: Amerika, Aruba, Canada, Cuba, Curaçao, Indonesië, Mexico, Peru, Thailand, Bolivia

.
Ik hou er van nieuwe plekken te ontdekken en mensen te ontmoeten.

Mijn mooiste reismomenten

Genoten van het veelzijdige Peru

Genoten van het veelzijdige Peru

In 2016 heb ik een prachtige reis door Peru gemaakt. Dit bijzondere land heeft echt mijn hart gestolen! Het is zo veelzijdig, de mensen zo gastvrij en de reismogelijkheden zijn eindeloos.


Op grote hoogte in Bolivia

Tijdens mijn rondreis door Bolivia was ik letterlijk en figuurlijk op een hoogtepunt! Ik bezocht het ooit hoogste skigebied ter wereld, Chacaltaya, vanuit La Paz. Op een hoogte van 5453 meter genoot ik van het adembenemende uitzicht!
Op grote hoogte in Bolivia


Ik beklom een vulkaan in Guatemala

Ik beklom een vulkaan in Guatemala

In Guatemala beklom ik vulkaan Pacaya. Als halve dagtour vanuit Antigua (wat overigens een fantastische stad is!) kun je zowel 'smorgens als 'smiddags een tour boeken. Ik ben gek op zonsondergangen en op deze speciale plek wilde ik dat zeker ook graag meemaken! We begaven ons in een prachtige omgeving!Mijn 'bucket list'

Nicaragua

Ik kan niet wachten het schitterende Nicaragua te gaan bezoeken. Een Lonely Planet heb ik al... Nu nog een ticket!

Colombia

Ik kijk er naar uit de schitterende en gezellige steden en de prachtige natuur te bekijken. Het lijkt mij bijzonder de grote palmbomen in Valle de Coroca te zien en uiteraard ga ik graag salsa dansen in Cali!

Argentinië

Argentinië is een land dat ik al jaren wil bezoeken. De verschillende landscappen spreken mij ontzettend aan. Het lijkt mij fantastisch om de gletsjer in Patagonië van dichtbij te zien!
Toen had ik het wel even lastig...

Tijdens onze autoreis naar Cuba stonden we met autopech in the middle of nowhere een aantal uur stil. Uiteindelijk een bijzondere ervaring en lieve mensen ontmoet, maar vertraging tijdens de reis is jammer.

Mijn volgende verre reis

Costa Rica! Ik ben ontzettend benieuwd naar de flora en fauna van het groene Costa Rica.Fotoboek
Mijn reisblog-artikelen

Fotoverslag: Cuba

14-12-2018 |   Fotoverslag
Als reisspecialist Lizzie op reis gaat, dan maakt ze gemakkelijk duizenden foto's. Zo ook van haar reis door Cuba! We hebben de mooiste beelden voor je ve(...)

Lees meerKan ik u helpen met uw volgende verre reis?
Stuur een mailtje t.a.v. Lizzie Lommerse naar:
info@tenzingtravel.nlplease chat with me