Margaux Gevers

Reisspecialist Noord-Amerika

Bezocht: Amerika, Australië, Bahamas, Canada, Cuba, Curaçao, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Thailand

.
Dalai Lama: bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest.

Mijn mooiste reismomenten

Kajakken in Nieuw-Zeeland

Kajakken in Nieuw-Zeeland

Kajakken tussen de zeehonden in het Abel Tasman National Park, in Nieuw Zeeland. Het is zo bijzonder om deze beestjes op een meter afstand te zien spelen in het prachtige, helderblauwe water.


Scenic flight over Utah

Mijn scenic flight vanuit Moab, over het Arches National Park en Canyonlands National Park. Vanuit het zogenaamde Cessna vliegtuigje, waar ik bijna een uur in heb gezeten, had ik een prachtig uitzicht over het rode rotsachtige landschap van Utah en de kronkelende Colorado River.
Scenic flight over Utah


Wandelen door de outback van Australië

Wandelen door de outback van Australië

De pittige, maar leuke wandeling in het Kata Tjuta National Park, genaamd the Valley of the Winds Walk. Ik heb de volledige wandeling van 3 uur uitgelopen, wat bijna niemand doet. Ik liep op verlaten stukken, waarbij ik echt het gevoel had even helemaal weg te zijn van de bewoonde wereld en in alle rust kon genieten van het uitzicht.Mijn 'bucket list'

Japan

Waarom? Dat vind ik moeilijk uit te leggen. Japan lijkt mij totaal anders dan andere Aziatische landen en juist daarom trekt het mijn aandacht. Ik zie mijzelf al helemaal picknicken onder de kersenbloesem, genietend van verse sushi.

Antarctica

Ik ben bij het ijsbergenmeer Jökulsárlón in IJsland geweest en vond dat zo indrukwekkend, dat ik de gletsjers van Antartica hoog op mijn bucket list heb gezet. Ik hoop daar nog meer het gevoel te ervaren dat je je écht aan de rand van de wereld begeeft.

Pan American Highway

Dit is een netwerk van wegen van het noorden van Alaska tot aan het zuiden van Argentinië. Onderweg kom je dus onder andere door Canada, Amerika, Mexico, Costa Rica, Peru en Chili. Het lijkt me een fantastische uitdaging om met een auto deze route in een reis af te leggen. Zal het er ooit van komen?
Toen had ik het wel even lastig...

Tijdens de aardbeving bij Kaikoura in 2016, zat ik in Nieuw-Zeeland. De aardbeving zelf heb ik niet echt gevoeld, want we verbleven in Coromandel. Midden in de nacht werden we gewekt door een tsunami-alarm. We moesten het hotel verlaten en evacueren naar een hoger gelegen gebied. Gelukkig ontstond er geen tsunami, maar ik maak het liever nooit meer mee.

Mijn volgende verre reis

Een volgende reis staat nog niet gepland omdat ik in 2018 mama ben geworden. Het reizen begint wel weer te kriebelen dus hopelijk gaan we in 2019 onze eerste verre reis maken met onze dochter. Dat wordt vast een hele andere manier van reizen dan we gewend zijn, ik ben benieuwd!Fotoboek
Mijn reisblog-artikelen

24-05-2017

Ervaar het echte cowboyleven in Texas

28-12-2016

De meest bijzondere plekken om te overnachten in West-Canada

05-04-2016

West-Canada, tips!


Kan ik u helpen met uw volgende verre reis?
Stuur een mailtje t.a.v. Margaux Gevers naar:
info@tenzingtravel.nlChat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika