• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Afdeling Clientenservice

Wij zijn er 24 uur per dag voor u!

Wij doen er alles aan om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als er iets is waar u niet tevreden over bent, neemt u dan direct contact op met ons. Wij zijn er 24 uur per dag voor u! Het is ons er alles aan gelegen om direct samen met u te zoeken naar een passende oplossing, zodat u uw reis zo snel mogelijk positief kunt vervolgen. Achteraf kunnen wij uw beleving nooit meer herstellen en dus is contact met ons hierover essentieel.

Wanneer uw reis niet naar tevredenheid verloopt

Wanneer uw reis niet volgens overeenkomst verloopt of u een noodsituatie wenst te melden, dan dient u de volgende handelswijze te volgen:

1. U meldt uw klacht zo snel mogelijk ter plaatste bij de juiste vertegenwoordiging. Dit kande luchtvaartmaatschappij, de hotelreceptie, de auto en/of camperverhuurmaatschappij, de leverancier of de lokale agent zijn. Dit is afhankelijk van welke service uw klacht betreft. Voor alle contactgegevens, zie de informatie op de volgende pagina of op uw voucher.

2. Indien de problemen ter plaatse niet binnen redelijke termijn kunnen worden opgelost en afbreuk doen aan de kwaliteit van de reis, dan dient u contact op te nemen met ons op telefoonnummer: +31(0)20 - 398 9300 of per e-mail op info@tenzingtravel.nl.

3. In geval van een noodsituatie dient u altijd contact op te nemen met ons op telefoonnummer +31(0)20 - 398 9300. Een noodsituatie is een situatie die op geen enkele wijze kan wachten en direct contact vereist is.

4. In geval van een medische noodsituatie dient u altijd eerst contact op te nemen met het noodnummer van uw verzekeringsmaatschappij. Indien u via ons een reisverzekering heeft afgesloten bij Allianz Global Assistance, belt u +31(0)20 - 592 9292.


Verre Reizen Nieuwsbrief?

Aanmelden nieuwsbrief

Mevr.     Dhr.


  *
Volg Tenzing Travel ...en blijf op de hoogte van onze reizen, acties en andere leuke weetjes.

please chat with me