• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

De situatie rondom COVID-19

Dagelijks worden wij geconfronteerd met meer informatie en verdergaande maatregelen rondom COVID-19. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de invloed hiervan op uw reis. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR, onze brancheorganisatie. Daarnaast staan wij in nauw contact met onze lokale partners en leveranciers. Uiteraard staat uw welzijn bij ons voorop en volgen wij de situatie op de voet.

Wat betekent het voor uw reis?

Uw vertrekdatum is uiterlijk 31 augustus 2020?

Wij hebben besloten al onze reizen met een vertrekdatum tot en met 31 augustus 2020 te annuleren. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een grote teleurstelling is, maar de huidige ontwikkelingen laten ons geen andere keuze. Reizen op korte termijn is simpelweg niet mogelijk of verantwoord. Uiteraard willen wij dat onze reizigers in de toekomst wel hun geplande reis kunnen gaan maken. Er kan gekozen worden voor de reisvoucher, die in de toekomst aan een nieuwe reis besteed kan worden. Of reizen kunnen worden omgeboekt naar een andere datum of zelfs naar een andere bestemming. Wij nemen met iedereen die dit betreft persoonlijk contact op.

Uw vertrekdatum is 1 september 2020 of later?

Wij kunnen niet inschatten hoe de situatie zich de komende weken en maanden gaat ontwikkelen. Wij zullen direct persoonlijk contact met u opnemen, zodra hier een concrete aanleiding voor is. Dat kan zijn omdat een overheid beslist de huidige beperkende maatregelen te verlengen of omdat er een onderdeel van uw reis niet uitgevoerd kan worden. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden en kiezen we gezamenlijk de best passende oplossing. Uiterlijk 4 weken voor de vertrekdatum van uw reis nemen wij sowieso contact met u op. Mogelijk al veel eerder als de situatie daarom vraagt. Daar kunt u van op aan.

Reisvoucher

Heeft u al een reisvoucher van ons ontvangen en wilt u meer weten over hoe u deze kunt inleveren?
Meer informatie over uw voucher

Contact

Heeft u een vraag over uw reis? Dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Bel onze reisspecialisten: 020 - 398 9398
Of mail naar info@tenzingtravel.nl

Onze openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Actueel advies en toelatingseisen


Wilt u het actuele reisadvies van uw bestemming bekijken? Bekijk dan het reisadvies per land van het Ministerie van Buitenlands Zaken.
Wilt u weten wat de actuele toelatingseisen voor uw bestemming zijn? Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van het IATA Travel Centre.
Natuurlijk zijn wij aangesloten bij:Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika