• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

De situatie rondom het coronavirus

Dagelijks worden wij geconfronteerd met meer informatie en verdergaande maatregelen rondom het coronavirus. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de invloed hiervan op uw reis. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM en de ANVR, onze brancheorganisatie. Daarnaast staan wij in nauw contact met onze lokale partners en leveranciers. Uiteraard staat uw welzijn bij ons voorop en volgen wij de situatie op de voet.

Wat betekent het voor uw reis?

Uw vertrekdatum is uiterlijk 31 mei 2020?

Wij hebben besloten al onze reizen met een vertrekdatum tot en met 31 mei 2020 te annuleren. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een grote teleurstelling is, maar de huidige ontwikkelingen laten ons geen andere keuze. Reizen op korte termijn is simpelweg niet mogelijk of verantwoord. Uiteraard willen wij dat onze reizigers in de toekomst wel hun geplande reis kunnen gaan maken. Reizen kunnen worden omgeboekt naar een andere datum of zelfs naar een andere bestemming. Of er kan gekozen worden voor de Corona-voucher, die in de toekomst aan een nieuwe reis besteed kan worden. Natuurlijk nemen wij met al onze reizigers die dit betreft zo spoedig mogelijk persoonlijk contact op.

Uw vertrekdatum is 1 juni 2020 of later?

Wij kunnen niet inschatten hoe de situatie zich de komende weken en maanden gaat ontwikkelen. Wij zullen circa 4 weken voor uw geplande vertrekdatum contact met u opnemen om op basis van de dan beschikbare informatie met u te overleggen over uw reis.

Contact

Onze eerste prioriteit ligt op dit moment bij de reizigers die nu op hun bestemming zijn en bij de reizigers die de komende weken op reis zouden gaan. Het is een hele klus dit allemaal in goede banen te leiden. Het kan daarom gebeuren dat wij wat minder goed telefonisch bereikbaar zijn. Heeft u een vraag, gebruik dan bij voorkeur de mail: info@tenzingtravel.nl. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op om uw situatie te bespreken.

Heeft u een dringende vraag, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Bel onze reisspecialisten: 020 - 398 9398
Of mail naar info@tenzingtravel.nl

Bent u op reis en heeft u vragen? Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Bel vanuit het buitenland met +31 20 398 9300.
Actueel advies en toelatingseisen


Wilt u het actuele reisadvies van uw bestemming bekijken? Bekijk dan het reisadvies per land van het Ministerie van Buitenlands Zaken.
Wilt u weten wat de actuele toelatingseisen voor uw bestemming zijn? Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van het IATA Travel Centre.
Natuurlijk zijn wij aangesloten bij:please chat with me