• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Hoogtepunten van Australië

Een rondreis Australië uitzoeken is een hele klus. Australië is een groot land en daarom hebben wij het land opgesplitst in de belangrijkste regio's. Uiteraard helpen wij u graag om samen met u uw reisplannen door te spreken.

Oostkust Australië

Op zoek naar plezier, leuke badplaatsen, gezellige restaurants en schitterende eilanden? Dan bent u in het oosten van Australië aan het juiste adres. Wandel door de prachtige natuur in de Blue Mountains, duik of snorkel in het Great Barrier Reef, breng een meerdaags bezoek aan de wereldstad Sydney of het gezellige Brisbane en bezoek de kleinste staat van Australië: Canberra.

Bekijk ons reisaanbod

Zuidkust Australië

De zuidkust van Australië is iets minder toeristisch dan het oosten van Australië, maar juist daarom een heerlijke plek om te ontspannen. Bezoek de gezellige stad Melbourne en proef wijnen in het wijngebied Barossa Valley. Maar ook voor Kangaroo Island en de beroemde Great Ocean Road moet u in het zuiden van Australië zijn.

Bekijk ons reisaanbod

Tasmanië

Echte natuurliefhebbers kiezen voor het eiland Tasmanië, in het zuiden van Australië. Een groot deel van Tasmanië bestaat uit nationaal park met dichtbeboste regenwouden, ruwe kustlijnen en schitterende bergketens. U kunt hier naar hartelust wandelen, fietsen of andere sporten beoefenen.

Bekijk ons reisaanbod

Outback & Centraal Australië

U vindt hier het gevoel van de Outback: de uitgestrektheid, de overweldigende natuur en heldere sterrenhemels. Het hoogtepunt van deze regio van Australië is ongetwijfeld de wereldberoemde Ayers Rock. Tip: bezoek Ayers Rock met zonsopkomst of zonsondergang dan zijn de kleuren nóg mooier en betoverender!

Bekijk ons reisaanbod

Westkust Australië

In het westen van Australië is alles nog ongerept en ruw. De beste reisperiode is april - oktober, dan zijn de wegen namelijk het beste begaanbaar. Uw rondreis begint hier altijd in de stad Perth, maar ook het Ningaloo Reef, het Karijini National Park en de avontuurlijke Gibb River Road zijn veelal onderdeel van uw rondreis in het westen van Australië.

Bekijk ons reisaanbod


Verre Reizen Nieuwsbrief?

Aanmelden nieuwsbrief

Mevr.     Dhr.


  *
Volg Tenzing Travel ...en blijf op de hoogte van onze reizen, acties en andere leuke weetjes.

please chat with me