• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kuoni wordt Tenzing Travel

En dat is goed nieuws

kuoni wordt tenzing travel Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze klanten ook zulke mooie, onvergetelijke ervaringen te bieden. Bij het creëren van hun unieke reis willen wij in alles de verwachtingen overtreffen. Dit doen wij al meer dan vijfendertig jaar. De laatste jaren onder de vlag van het Zwitserse bedrijf Kuoni. Maar dat verandert.

Sinds 2012 zijn wij een zelfstandig bedrijf. Daardoor is het voor ons mogelijk onze reizen en service nog beter op uw wensen te laten aansluiten. En onze klanten waarderen dat! Voor onze service en advies krijgen wij van onze klanten een 9. En… bij een eigen bedrijf hoort een eigen naam.
 

Tenzing Travel introductiefilm

 

Waarom Tenzing Travel

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal:
Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: "Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt". Maar weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen. Wij willen graag uw 'Tenzing' zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven.

Wij blijven onze persoonlijke kennis en ervaring inzetten om samen met onze klanten unieke reizen op maat samen te stellen. Want de naam verandert wel, maar de mensen blijven. Wij zijn Tenzing Travel. Specialisten in verre reizen.
 
 

Bezoek de kleurrijke wereld van Kuoni/ Tenzing Travel

Voor elk deel van de wereld hebben we een specialistisch team. Zij bezoeken jaarlijks onze bestemmingen en zijn continue op zoek naar de mooiste routes, bijzondere accommodaties en unieke bezienswaardigheden. Met de introductie van ons nieuwe merk heeft elke bestemmingsteam een eigen label gekregen met een eigen kleur. Binnen Tenzing Travel als geheel komen de specialismen hierdoor ieder nóg beter tot hun recht. Bezoek onze afdelingen of bekijk deze presentatievideo's

 

 

 

De Tenzing Travel Academy

tenzing travel acedemy Nieuw bij Kuoni/ Tenzing Travel is de Tenzing Travel Academy, hét platform waar wij onze ervaring delen met ú! In 2015 zullen wij u volop gelegenheid geven om u te laten informeren tijdens onze informatiedagen en andere evenementen zoals beurzen en workshops.

 Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika