• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Tenzing Travel prijswinnaars

Regelmatig organiseren wij spectaculaire winacties. Deelnemers maken kans op fantastische prijzen, vaak volledig verzorgde verre reizen. Hieronder staan onze gelukkige prijswinnaars. Volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn als we een nieuwe winactie starten.

WineenVakantienaarOman.nl

Foto prijswinnaar In juli 2017 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarOman.nl. Aan deze actie hebben honderden deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar getrokken: Lianne Bosch.
Zij gaf aan dat zij graag de natuur van Oman wilde ervaren. In haar motivatie zei zij het volgende : 'Onder het licht van de maan te gaan kijken naar de schildpadden die hun eieren op het strand leggen. En genieten van een frisse duik in een felgroen waterbassin tussen de rotsen. Afkoelen met je blote voeten in een irrigatie kanaaltje. Sunset vanaf een heuvel. Of de uitgestrekte woestijn bewonderen en daarna genieten van een muntthee. Zo kan ik nog wel even doorgaan... En natuurlijk kennismaken met de vriendelijke Omani bevolking. Ja....wie droomt daar nou niet van!'

Lianne Bosch wint vier overnachtingen in Oman, zes dagen autohuur, een retourvlucht en een mooie excursie voor twee personen. Van harte gefeliciteerd en alvast een fantastische reis toegewenst!

Voorgaande prijswinnaars

WineenVakantienaarEdmonton.nl

Foto prijswinnaarIn januari en februari van 2017 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarEdmonton.nl. Aan deze actie hebben ruim 700 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVakantienaarEdmonton.nl

In januari en februari van 2017 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarEdmonton.nl. Aan deze actie hebben ruim 700 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de deelnemers één winnaar getrokken: Edwin Tierlier.
Hij koos voor Entertainment met de motivatie: 'In 1975 als counsillor in een YMCA jeugdkamp in North Dakota gewerkt. Mijn echtgenote heeft een oude jeugdvriend die op Vancouver Island woont. Edmonton is de start van een mooie driehoeksreis om eerst Edmonton te beleven en vervolgens North Dakota en Vancouver Island aan te doen. Brengt mooie herinneringen aan onze jeugd terug en een hernieuwde kennismaking met Canada. Wordt een fantastische reis. Kunnen we jaren aan terugdenken.'

Hij wint de 4 overnachtingen in Edmonton inclusief vlucht en verschillende excursies voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!


Win een reischeque t.w.v. €500 van Singapore Airlines

Foto prijswinnaarIn december 2016 kon iedereen meedoen met de winactie waarbij Singapore Airlines centraal stond.


Lees meer >

Tenzing Travel - Win een reischeque t.w.v. €500 van Singapore Airlines

In december 2016 kon iedereen meedoen met de winactie waarbij Singapore Airlines centraal stond.

De winnaar is...

De jury heeft uit de deelnemers één winnaar getrokken: Roy Woesthuis.
Hij wint de reischeque t.w.v. €500 van Singapore Airlines. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!
WineenVakantienaarZuid-Afrika.nl

Foto prijswinnaarIn oktober en november 2016 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarZuidAfrika.nl. Aan deze actie hebben ruim 1400 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVakantienaarZuidAfrika.nl

In oktober en november 2016 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarZuidAfrika.nl. Aan deze actie hebben ruim 1400 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar getrokken: Anneke Zwaan.
Zij koos voor het Krugerpark met de motivatie: 'Er staat in kruger 1 grote baobab boom, hierbij hebben we foto's van oma, kinderen en kleinkinderen. Nu zouden we er graag een maken met ook de drie achterkleinkinderen erop. Verder is Afrika een super vakantieland met prachtige natuur en cultuur, een MUST om te zien.'

Zij wint de 8-daagse reis 'In Touch with the Garden Route' inclusief vlucht voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!


WineenVakantienaarCuba.nl

Foto prijswinnaarIn september 2016 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarCuba.nl. Aan deze actie hebben ruim 900 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVakantienaarCuba.nl

In september 2016 kon iedereen meedoen met de winactie WineenVakantienaarCuba.nl. Aan deze actie hebben ruim 900 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar getrokken: Coby de Vries.
Zij koos voor het hotel Tryp Habana Libre **** met de motivatie: 'In 2012 kwamen we met ons gezin 's nachts aan in Havana. De volgende ochtend zagen we eigenlijk pas waar we waren beland: de sfeer, de mensen, muziek, oldtimers, de vergane glorie... Het overtrof alles wat ik mij had voorgesteld! Het gevoel, de emoties van toen, zal ik nooit vergeten. Wij, daar, op de plek waar ik altijd al zo graag heen wilde. Ook nog eens met onze kinderen erbij. De meest overweldigende Kerst ever! Wat zou ik graag nog eens terug gaan naar Havana!'

Zij wint een retourvlucht + 7 overnachtingen in 2 Meliá hotels naar keuze (1 hotel in Havana en 1 hotel in Varadero) + transfers + Oldtimer excursie voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!
WineenVakantienaarThailand.nl

Foto prijswinnaarIn juli 2016 kon iedereen meedoen met de winactie 'Win een Vakantie naar Thailand' op WineenVakantienaarThailand.nl. Aan deze actie hebben ruim 800 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!


Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVakantienaarThailand.nl

In juli 2016 kon iedereen meedoen met de winactie 'Win een Vakantie naar Thailand' op WineenVakantienaarThailand.nl. Aan deze actie hebben ruim 800 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar gekozen: Brunhilde te Boekhorst-Bosman.
Zij koos voor de belevenis 'Duik in de paradijselijke onderwaterwereld' met de motivatie: 'In 1999/2000 ook in Thailand geweest. Daar hebben we nog steeds mooie herinneringen aan. Talloze curry's verder zouden we zo graag weer eens genieten van de èchte Thaise keuken en man man man, wat is het een geweldig land. We willen zo graag terug, mogelijk met onze kinderen. Dat zou een droom zijn die uitkomt.'

Zij wint een retourvlucht + 7 overnachtingen in het Bandara Resort & Spa **** op Koh Samui voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!


Winactie "Win een 13-daagse reis naar Zuid-Afrika"

Foto prijswinnaarIn de maanden april en mei 2016 kon iedereen in ons klantenbestand meedoen met onze winactie 'Win een 13-daagse reis naar Zuid-Afrika’ door ons aan te raden bij hun reisvrienden. Aan deze actie hebben bijna 1600 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!
Lees meer >

Winactie "Win een 13-daagse reis naar Zuid-Afrika"

Foto prijswinnaar In de maanden april en mei 2016 kon iedereen in ons klantenbestand meedoen met onze winactie 'Win een 13-daagse reis naar Zuid-Afrika’ door ons aan te raden bij hun reisvrienden. Aan deze actie hebben bijna 1600 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar getrokken: Ingelise van Leeuwen.
Zij wint de 13-daagse reis 'In Touch with the Panorama Route & Kruger' inclusief vlucht voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!
Win 2 tickets van Air Transat

Foto prijswinnaarIn maart 2016 hebben wij een prijsvraag uitgezet met de vraag: "Naar hoeveel bestemmingen vliegt Air Transat vanuit Schiphol?". De winnaar van deze actie won 2 tickets van Air Transat naar Canada.Lees meer >

Tenzing Travel - Win 2 tickets van Air Transat

In maart 2016 hebben wij een prijsvraag uitgezet met de vraag: "Naar hoeveel bestemmingen vliegt Air Transat vanuit Schiphol?". De winnaar van deze actie won 2 tickets van Air Transat naar Canada. Uit alle deelnemers hebben wij de winnaar gekozen: Wij feliciteren Nynke Harsta met haar prijs en zijn benieuwd welke bestemming ze uiteindelijk gaat kiezen!


WineenReisnaarIndonesie.nl

Foto prijswinnaarIn de maanden november en december 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een reis naar Indonesië’ op WineenReisnaarIndonesie.nl. Aan deze actie hebben ruim 2300 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!


Lees meer >

Tenzing Travel - WineenReisnaarIndonesie.nl

In de maanden november en december 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een reis naar Indonesië' op WineenReisnaarIndonesie.nl. Aan deze actie hebben ruim 2300 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar gekozen: Peter van Leer.
Hij koos voor de belevenis 'Sumatra Orang Oetangs' met de motivatie: 'In 1949 geboren in Sawah Lunto maar na 3 maanden hals over kop moeten vluchten, omdat in die tijd niet iedereen de Hollanders kon zien of luchten. Berooid kwamen we in Holland aan en nu 65 jaar later..., nu zou ik zo graag teruggaan. Gaan naar mijn geboortehuis. Iets in mij zegt dat ik moet gaan, zodra dat kan. En natuurlijk ook voor de wereldberoemde orang oetan, de geweldige Gordel van Smaragd, snuiven aan mijn geboorte cultuur...dàt is waar ik naar smacht!'

Peter wint de 9-daagse rondreis Bali 'Highlights of Bali' inclusief vlucht voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!

Andere prijswinnaar

Ook feliciteren wij Anouk Smits met het weekendje weg voor 2 personen van Enjoy.nl. Zij koos voor de belevenis 'Lombok, beklim Mount Rinjani' met de motivatie: 'Mijn vader wordt 19 november 50 jaar! Het is altijd al zijn droom geweest om een reis te maken naar Indonesie. Dit heeft te maken met de cultuur, het prachtige landschap en de keuken. Als mede het feit dat mijn opa daar diensttijd heeft doorgebracht. Het zou fantastisch zijn om samen met hem zijn droom invulling te kunnen laten gaan! Een vader-dochter reis!'
WineenVakantienaarZuidAfrika.nl

Foto prijswinnaarIn augustus en september 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een vakantie naar Zuid-Afrika' op WineenVakantienaarZuidAfrika.nl. Aan deze actie hebben ruim 3800 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!


Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVakantienaarZuidAfrika.nl

In augustus en september 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een vakantie naar Zuid-Afrika' op WineenVakantienaarZuidAfrika.nl. Aan deze actie hebben ruim 3800 deelnemers meegedaan. Iedereen bedankt voor het meedoen!
De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar gekozen: Laura Cedres.
Zij koos voor de belevenis 'Gamedrive in nationale parken' met de motivatie: 'Ik zou graag met mijn dochter, die nu al 5 jaar in Zweden woont, op reis willen. Ik mis haar ontzettend maar ben zo ontzettend trots op haar. Dat ze in een vreemd land met een vreemde taal zichzelf staande heeft weten te houden. Ze heeft een nieuw leven opgebouwd en werkt hard om deze invulling te geven. Samen met haar op vakantie naar zo een geweldig land zou een droom zijn.'

Laura wint de volledig verzorgde reis In Touch with the Garden Route. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Wij wensen u een hele fijne vakantie!

Andere prijswinnaar

Ook feliciteren wij Harold de Wit met het weekendje weg voor 2 personen van Enjoy.nl. Hij koos voor de belevenis 'Shark Cage Diving' met de motivatie: 'Ik was vroeger c.a 1961 als zeevarende voor Shell Tankers in Zuid-Afrika. Kaapstad, Durban, Port Elisabeth. Verwoerd was nog President en de Apartheid nog volop aanwezig. Inmiddels ben ik 71 jaar, kan niet meer ver lopen, maar nog wel avontuurlijk van aard. Zuid-Afrika is een pracht land, ik vind de taal leuk, de schrijvers goed, en zou het land graag nog eens willen zien.'


WineenVakantienaarCuracao.nl

Foto prijswinnaarGedurende juni en juli 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een vakantie naar Curaçao' op WineenVakantienaarCuracao.nl. Met ruim 6.500 aanmeldingen was de actie een groot succes. Iedereen bedankt voor het meedoen!


Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVakantienaarCuracao.nl

Gedurende juni en juli 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een vakantie naar Curaçao' op WineenVakantienaarCuracao.nl. Met ruim 6.500 aanmeldingen was de actie een groot succes. Iedereen bedankt voor het meedoen!

De winnaar is...

De jury heeft uit de vele deelnemers één winnaar gekozen: Emy Dirks.
Zij koos voor de belevenis 'Strand Grote Knip' met de motivatie: '10jaar samen met mijn vriend, en 24/7/2015 is het eindelijk zo ver, wij stappen in het huwelijksbootje op Zandvoort strand. Waarom het strand? Als kind heb ik 5 jaar op Mi Dushi Korsou mogen wonen, tijdens onze studie hebben mijn vriend en ik een half jaar samen van dit mooie eiland mogen genieten. Wat zou een mooiere plek zijn om ons huwelijk te vieren. Helaas door een zeer grote familie, die wij er bij willen hebben, is dit financieel niet mogelijk. Maar het strand is het strand, so Zandvoort it is!! 😃 wij willen heel graag met Tenzing Travel een vakantie winnen naar Curacao, dit wordt dan onze huwelijksreis. Want zeg nou zelf waar kan je nou meer genieten dan op Curacao?!'

Emy heeft 7 nachten in het Renaissance Curaçao Resort & Casino voor 2 personen gewonnen. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Andere prijswinnaar

Ook feliciteren wij Cindy Verdier met het weekendje weg voor 2 personen van Enjoy.nl. Zij koos voor de belevenis 'Beklim de Christoffelberg' met de motivatie: 'Het zou mij fantastisch lijken de berg nog een keer te beklimmen en van het mooie uitzicht te genieten! Vorig jaar 3 weken op het mooie Curaçao mogen verblijven en zou dit graag nog eens overdoen!'
WineenVerreReis.nl

Foto prijswinnaarIn de maanden januari, februari en maart 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een verre reis' op WineenVerreReis.nl. U kon hierbij kans maken op een verre reis naar één van de 6 continenten. Iedereen bedankt voor jullie deelname!


Lees meer >

Tenzing Travel - WineenVerreReis.nl

In de maanden januari, februari en maart 2015 kon iedereen meedoen met onze winactie 'Win een verre reis' op WineenVerreReis.nl. U kon hierbij kans maken op een verre reis naar één van de 6 continenten. Iedereen bedankt voor jullie deelname!

De winnaar is...

Uit de vele deelnemers is er uiteindelijk één winnaar: Dhr. Wim Jonker.
Hij wint een 9-daagse strandvakantie Phuket voor 2 personen naar het Katathani Beach Resort. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

Andere prijswinnaars

Ook feliciteren wij de 10 prijswinnaars met de 'troostprijs': een weekendje weg voor 2 personen van Enjoy.nl:
 • Rianne de Gelder
 • Joop Visser
 • Mevr. M. Krabben
 • Chantal Timmers
 • Jannie Koenderink
 • Laura Lentink
 • Saskia Peterson
 • Inge Stuij
 • Jelle van den Essenchert
 • Ilse van Andel
Gefeliciteerd! Enjoy.nl zal zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.


WineenReisnaarNamibie.nl

Foto prijswinnaarGedurende november en december van 2014 kon iedereen meedoen met de Tenzing Travel fotowedstrijd WineenReisnaarNamibie.nl. Met bijna 1.000 inzendingen hebben we prachtige foto's en bijzondere reisverhalen voorbij zien komen. Waarvoor hartelijk dank!
Lees meer >

Tenzing Travel - WineenReisnaarNamibie.nl

Gedurende november en december van 2014 kon iedereen meedoen met de Tenzing Travel fotowedstrijd WineenReisnaarNamibie.nl. Met bijna 1.000 inzendingen hebben we prachtige foto's en bijzondere reisverhalen voorbij zien komen. Waarvoor hartelijk dank!
Er is massaal gestemd op de inzendingen en uiteindelijk is uit de top10 van de foto's met de meeste stemmen door de vakjury van Tenzing Travel onder leiding van Nadine Maas (Nadine Maas Photography) de hoofdprijswinnaar gekozen.

De winnaar is...

Tim Vanhecke, met de foto 'Overdonderd door de wonderen van de natuur'.
Foto prijswinnaar
Hoofdprijswinnaar: 'Overdonderd door de wonderen van de natuur'.

Nadine Maas over de foto

"De reden waarom dit het winnende beeld is geworden is simpel: het is een wonderschone foto, waarop alles lijkt te kloppen en waarbij de manier van fotograferen iets toevoegt aan de schoonheid van de 'scene' zoals die zich voordeed.
Technisch is het een gewaagde en goed gelukte foto. Genomen bij een opgaande of (waarschijnlijk) ondergaande zon, was de maker niet bang om dat wat juist niet meer te zien is, namelijk, het ware onderwerp van de foto - de olifanten die langs de waterkant lopen, in de dichtgelopen schaduwen te laten verdwijnen. In plaats daarvan zien we 'slechts' de spiegelingen ervan in het water, wat een lichtelijk vervreemdend effect heeft. Het mooie is dat dit als het ware een vertaling lijkt van de exotische en misschien soms bijna sprookjesachtige sfeer die een land als Namibië kan hebben.
De lichte overstraling die de zon nog net om zich heen heeft, doet je de warmte van het land voelen, versterkt door de rode kleur waarin het hele landschap gedompeld is. Al met al is het een beeld dat symbool zou kunnen staan voor een heel land, door alle associaties die het oproept. De compositie klopt ook: de horizon wordt doorbroken door een perfecte, asymmetrische driehoek, gevormd door de twee reflecties van de olifanten aan de onderkant en de boom die boven de horizon uitsteekt.
Het feit dat er maar twee kleuren in het beeld zitten, rood en zwart, dragen bij aan de eenvoud van het beeld, maar ook aan de serene uitstraling ervan. Het tegenlicht van de zon, die het gefotografeerde landschap in een silhouet doet veranderen, versterkt, hoe weinig 'informatie' je feitelijk ook lijkt te zien, de grootsheid van het landschap.
Eigenlijk slaat Tim met zijn eigen woorden de spijker op de kop, door te zeggen: "de reflectie in het water toont mooi wat je aan de oppervlakte niet kunt zien".
Dat is exact wat een goede foto kan doen: een andere werkelijkheid laten zien aan de kijker, die de persoonlijke ervaring van de fotograaf weerspiegelt. Dat is wonderwel goed gelukt in deze foto."
Aldus Nadine Maas, Nadine Maas Photography.

De prijswinnaars

Foto prijswinnaar Op de Vakantiebeurs in Utrecht hebben we de prijs aan de dolgelukkige winnaars overhandigd. Tim, nogmaals van harte gefeliciteerd met jouw gewonnen reis naar Namibië voor 2 personen!
Uiteraard feliciteren we ook alle andere inzendingen uit de Top 10 met de gewonnen relaxbon van Enjoy.nl. De relaxbon komt zo snel mogelijk naar jullie toe. Enjoy!

De hoofdprijs wordt mede mogelijk gemaakt door Foto prijswinnaar

De hoofdprijswinnaars en collega Anja (rechts) op de vakantiebeurs bij de Tenzing Travel stand.


Verre Reizen Nieuwsbrief?

Aanmelden nieuwsbrief

Mevr.     Dhr.


  *
Volg Tenzing Travel ...en blijf op de hoogte van onze reizen, acties en andere leuke weetjes.

please chat with me