• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Voorheen KUONI

De geschiedenis van ons bedrijf

Vanuit onze passie voor reizen bieden wij onze klanten in Nederland al meer dan vijfendertig jaar ultieme reiservaringen. De laatste jaren onder de vlag van Kuoni Travel Nederland en sinds 2015 als Tenzing Travel. Onze naam is veranderd, maar de mensen blijven.

Van Alfred Kuoni naar Tenzing Norgay

1906 - Alfred Kuoni start een reisbureau in Zwitserland als een uitbreiding op het transportbedrijf dat hij bezit met zijn broers.

1925 - Er zijn vestigingen geopend in Luzern, Pontresina en Nice. Tot het begin van de Tweede Wereldoorlog opent Kuoni een groot aantal vestigingen in Zwitserland, Frankrijk en Italië.

1951 - Als eerste Europese touroperator verkoopt Kuoni all-inclusive reizen naar Oost-Afrika.

1996 - Kuoni neem in Nederland Special Traffic, dé verre reizen specialist sinds 1978 op de Nederlandse markt, over van Wagon-Lits. Het merk Special Traffic zal nog een aantal jaren gevoerd worden.

2005 - Het merk Special Traffic wordt veranderd in Kuoni.

2012 - Hans de Wilde, toenmalig directeur van Kuoni Nederland, neemt de Nederlandse tak van Kuoni over in november 2012. De Wilde destijds over de overname: "Kuoni Nederland was te klein voor de corporate strategie van het moederbedrijf in Zwitserland. Als zelfstandige onderneming hebben we een kleinere overhead en zijn we veel slagvaardiger. We kunnen ons nu nog meer richten op wat goed is voor de Nederlandse markt. Aan de medewerkers van Kuoni zal het zeker niet liggen, want zij zijn 200% gemotiveerd en proberen alles nog beter te doen."

2015 - Het merk Kuoni verdwijnt van de Nederlandse markt en gaat verder als Tenzing Travel. "Voor ons is dit de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Het gaat hier heel erg goed en daarom hebben we met het oog op de toekomst gekozen voor een nieuwe merknaam", aldus de Wilde.

Onze naam verandert, maar de mensen blijven. Wij zijn Tenzing Travel, specialisten in verre reizen.
Wij willen graag uw "Tenzing" zijn

We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: "Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt". Maar weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen. Wij willen graag uw 'Tenzing' zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven.
Ontdek de kleurrijke wereld van Tenzing Travel

Voor elk deel van de wereld hebben we reisspecialisten die jaarlijks onze bestemmingen bezoeken. Zij kennen de mooiste routes; bijzondere accommodaties en de meest unieke bezienswaardigheden.Bestel onze brochures

placeholder
Brochures bestellen »

Bekijk onze introductiefilm


Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika