• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Incentives & Groepsreizen

De afdeling Incentives & Groepsreizen verzorgt reizen voor groepen vanaf 10 personen naar alle bestemmingen van de wereld. Van een lustrumreis met uw vereniging of dispuut naar Barcelona tot een groots georganiseerde huwelijksreis met uw familie en vrienden naar de Malediven.
Ook zakelijk zijn wij sterk: van een productlancering op Cyprus tot een congresreis naar Florida. The sky is the limit!


Irene en Chantal

Nederlandse Groepreizen

Wij organiseren ook Nederlandse groepsreizen onder leiding van onze ervaren Nederlandse reisleider Gerard Korsten. Alle reizen zijn tot in de puntjes verzorgd en tevens zijn maaltijden en vele excursies inbegrepen. Wij nemen u graag mee reis naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
                nederlandse groepsreizen


   Bekijk al onze Nederlandse groepsreizen

Onze soorten reizen

Lustrumreizen

Lustrumreizen Hebt u iets te vieren met uw jaarclub, vereniging of dispuut? Maak het eens feestelijk met een lustrumreis naar een bijzondere bestemming, binnen of buiten Europa. Denk aan een lang weekend Madrid of een rondreis door de Filipijnen.

Incentives

incentivesBeloningsreizen of motivatiereizen. Als beloning voor het behalen van een bepaalde omzet of als motivatie om een vooraf bepaald target te behalen. Een wekelijkse graadmeter voor uw Sales medewerkers. Motiverender kan toch niet! Het resultaat: een nauwe band met de deelnemers en een toegenomen omzet.

Personeelsreizen

personeelsreizenBreid uw personeelsavond eens uit tot een personeelsweekend. Kies een aantrekkelijke bestemming voor actieve onderdelen, maak een fotospeurtocht door een stad, laat mini-olympics organiseren op dat luie strand. Kortom, geef uw personeel de kans elkaar beter te leren kennen!

Lezersreizen

lezersreizenVoor uw magazine kunnen abonnees zich inschrijven voor een kookcursus in Bangkok of een wijnproeverij in Franschhoek bij Kaapstad. En de lezeressen van uw elegante modetijdschrift krijgen een eigen modeshow en een exclusief bezoek aan de boetiek van een bekend modeontwerper in Rome.

Relatiereizen

relatiereizenUw relaties uitnodigen heeft altijd een meervoudig doel. Vanzelfsprekend is het samenzijn een belangrijk onderdeel hiervan. Maar zaken doen tijdens een iglodiner in Lapland of een diner in de oude stallen van Napoleon in Parijs geeft nét dat beetje extra.

Congresreizen

CongresreizenWilt u een congres organiseren? Wij verzorgen uw congresreizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen in de hele wereld. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte congresruimte of de bijbehorende hotels en excursies, wij kunnen u adviseren en helpen bij de organisatie en invulling van uw programma.

Jubileumreizen

jubileumreizenVier het tienjarig bestaan van uw bedrijf eens met een reis. Verras uw personeel met een weekend Barcelona om ze op bijzondere manier in de watten te leggen. Of neem uw klantenkring mee op reis naar Griekenland, waar u cultuur en ontspanning eindeloos kunt combineren. Maak de herinneringsfoto op de Spaanse Trappen in Rome.

Themareizen

themareizenHet thema van de reis kan breed worden gezien. Een huwelijk op Bonaire of de opening van een nieuwe fabriek in Berlijn, het zijn verschillende thema's die een rol kunnen spelen. Put eens uit onze bron aan kennis om rondom uw speciale gebeurtenis een verrassend concept te bouwen.

Dealerreizen

dealerreizenTrouw wordt beloond. Uw top 15 dealers belonen op een spectaculaire manier, waarbij uw product centraal staat, kan via Tenzing Travel Incentives & Groepsreizen. Onze ervaring binnen de diverse branches staat garant voor een Incentive die zich zeker zal terugverdienen.

Charityreizen

CharityreizenReisprogramma's waar liefdadigheidsprojecten op diverse bestemmingen onderdeel van zijn. Assisteer bij bouw en onderhoud. Als bedrijf kunt u op deze manier uw sociale betrokkenheid koppelen aan een zakelijk doel. Er zijn verschillende projecten (van Kenia tot Rusland) mogelijk.


Bekijk onze voorbeeldreizen

Over ons

Als onderdeel van een grote organisatie kunnen wij terugvallen op de ervaring van productmanagers die de bestemmingen meerdere malen per jaar bezoeken, en op de betrouwbaarheid van een bedrijf van een dergelijke omvang. Ons uitgebreid kantorennet zowel in als buiten Europa geeft ons inzage in lokale omstandigheden.
Bij alle reizen, bij iedere klant en bij elk budget zoeken wij het juiste middel van vervoer, de passende accommodatie en een eigen invulling van het lokale arrangement in maaltijden, excursies en evenementen.

Waarom uw Incentive of Groepsreis bij Tenzing Travel boeken?

 • Jarenlange ervaring van onze reisspecialisten
 • Wij kunnen gebruik maken van de insider kennis van onze lokale agenten
 • Uw reisplan wordt op maat gemaakt
 • Flexibele, snelle en hoogwaardige service
 • Wij gaan net even een stap verder voor u
Met Tenzing Travel reisden ook


Chat met ons Kies afdeling Azië Noord-Amerika Afrika Caribbean Down Under Latijns Amerika