• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Gele Bergen & Omgeving

De grillige toppen van de Gele Bergen liggen verscholen in het Chinese binnenland, op zo’n twee uur reizen van de stad Tunxi. De Gele Bergen met daartussen diepe valleien liggen vaak in dichte mist gehuld, wat zorgt voor een mysterieuze sfeer.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Gele Bergen & Omgeving

De grillige toppen van de Gele Bergen liggen verscholen in het Chinese binnenland, op zo’n twee uur reizen van de stad Tunxi. De Gele Bergen met daartussen diepe valleien liggen vaak in dichte mist gehuld, wat zorgt voor een mysterieuze sfeer. Wanneer u het geluk heeft om de Gele Bergen te bezoeken bij helder weer, heeft u een prachtig uitzicht over de toppen van de Huangshan-dennenboom. Verder zijn er in de omgeving oude stadjes te bezoeken, zoals Hongcun en Xidi. In deze plaatsjes kunt u één van de ruim 260 historische woningen uit de Qing- en Ming-dynastie bezoeken. Een leuk feitje over Hongcun is dat het stadje in de vorm van een os is gebouwd. Dit dier staat in de Chinese dierenriem symbool voor kracht.Reisblog China

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor China met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me