Vakantie Noord-Amerika

Ervaar de onbegrensde mogelijkheden van Amerika en Canada: de immense natuurparken, wereldsteden en de eindeloze highways. Rondreizen per auto of camper? Wij helpen u met het realiseren van deze onvergetelijke rondreis.

Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze populairste bestemmingen in Noord-Amerika

Waarom naar Noord-Amerika met Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Snel en persoonlijk contact (ook op reis)
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Advies uit eigen ervaring
  • Flexibele voorwaarden
  • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suzanne Gabrielse

Reisspecialist Noord-Amerika

Reisblog Noord-Amerika

Reisinformatie Noord-Amerika

Het continent Noord-Amerika omvat de grote landen Amerika en Canada. Ontdek deze landen in uw eigen tempo per camper of huurauto. Rijd door de uitgestrekte vlaktes van Canada, route 66 in Amerika en langs wereldsteden zoals Las Vegas. Wat uw voorkeur ook heeft, wij helpen u graag bij het samenstellen van deze rondreis.

Rondreis Amerika

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden heeft veel te bieden: natuurparken, bekende steden als New York, uitgestrekte vlaktes en zonovergoten stranden. Huur een camper of auto en reis langs de bijzondere Canyons, met als hoogtepunt de Grand Canyon.
Lees meer over een rondreis Amerika

Rondreis Canada

Maak een rondreis Canada, een geliefd vakantieland voor menig Nederlander. Een reis door Canada laat u ongetwijfeld verlangen naar een terugkeer voor een volgend bezoek. Ontdek de prachtige natuur, bergen en dieren. Wie weet spot u zelfs een Canadese beer!

Lees meer over een rondreis Canada