Duurzaam reizen

Bij Tenzing Travel geloven we in de kracht van reizen om levens te verrijken, culturen te verbinden en een positieve impact op de wereld te hebben. Onze missie is om bijzondere reiservaringen te creëren die niet alleen onvergetelijk zijn voor onze klanten, maar ook bijdragen aan de bescherming en ondersteuning van de mens, natuur, cultuur en dieren. Daarom kiezen we voor betrouwbare samenwerkingspartners, hotels en activiteiten en steunen we verschillende non-profitorganisaties.

Nicole Steenman
Reisspecialist Tenzing Travel

Tenzing Travel is Travelife Partner

Travelife is de toonaangevende duurzaamheidscertificering voor reisorganisaties. Bij Tenzing Travel zijn wij ons bewust dat reizen een impact met zich meebrengt. Juist omdat we onze reizigers zo graag de wereld willen laten ontdekken, streven wij ernaar dit op een zo duurzaam mogelijke manier te doen. Een minimale impact op het milieu en positieve impact op de bestemming; de locals, de natuur en de dieren. In de komende jaren zullen wij ons op verschillende onderdelen inzetten om onze duurzaamheidsambities te gaan behalen en zo bij te dragen aan ‘duurzaam toerisme’.

Moraine Lake, Banff National Park Lake Moraine, Banff National Park

The Hunger Project

Tenzing Travel zet zich in voor een wereld zonder honger door voor iedere boeking €5,- te doneren aan The Hunger Project. In Afrika, Azië en Latijns-Amerika investeert The Hunger Project in de kracht en ontwikkeling van mensen op thema’s als voedselzekerheid, landbouw en gezondheid. En stimuleert hen om zelf hun eigen toekomst op te bouwen. Door te kijken naar wat er wél kan. Met hun geïntegreerde aanpak draagt The Hunger Project bij aan meerdere Sustainable Development Goals, waaronder SDG2: Zero Hunger. Wilt u ook bijdragen? U kunt zelf ook een donatie doen op The Hunger Project. – (Fotocredit: Martin Kharumwan) –

Trees for All

Als stap naar een duurzamere wereld is Tenzing Travel, als onderdeel van Travelnauts B.V., de samenwerking gestart met Trees for All; een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een bosrijke wereld. Bomen zijn onmisbaar voor het leven op aarde. Daarom doneren we als ‘bomenpartner’ €2,50,- per boeking aan dit goede doel. Met deze bijdrage zorgen we samen voor meer biodiversiteit en een beter klimaat via duurzame bosprojecten. Trees for All doet dit door bomen te planten en bos te herstellen in zowel Nederland als landen zoals Portugal, Costa Rica en Vietnam. We dragen op deze manier graag bij aan het maken van een verschil dichtbij huis én ver weg. Wilt u meer informatie of ook een donatie doen? Kijk dan vooral op Trees for All.

Bekijk ons duurzaamheidsbeleid. Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot duurzaamheid kunt u contact opnemen met Nicole.