Rondreis Latijns-Amerika

Tropisch regenwoud, imposante gletsjers en bergketens, maar ook bruisende steden en geweldige stranden: Midden- en Zuid-Amerika biedt voor ieder wat wils! Wij vertellen u graag over onze prachtige rondreizen door dit continent, Latijns-Amerika.

Esmée Ekel
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Latijns-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Atacamawoestijn

Onze bestemmingen voor uw rondreis door Zuid-Amerika

Verken het veelzijdige continent Latijns-Amerika met Tenzing Travel, waar bestemmingen als Mexico, Brazilië, Peru, Colombia en Costa Rica op u liggen te wachten. Ontdek de levendige culturen, historische juwelen en adembenemende landschappen. Van eeuwenoude ruïnes tot uitgestrekte regenwouden, van paradijselijke stranden tot levendige metropolen zoals Mexico-Stad en Rio de Janeiro. Onze ervaren reisspecialisten smeden met uw input de perfecte persoonlijke reis, hierdoor kunt u zonder logistieke zorgen op reis. Laat uw Latijns-Amerikaanse ontdekkingsreis van start gaan bij Tenzing Travel.

Rondreis Zuid-Amerika op maat

Er valt in het immense continent Zuid-Amerika zoveel te zien en te ontdekken. Om ervoor te zorgen dat uw rondreis volledig aan uw wensen voldoet, gaan we graag met u in gesprek, zodat onze reisspecialisten een unieke rondreis in Zuid-Amerika voor u kunnen samenstellen. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en geven advies op basis van onze kennis en ervaring.

Wilt u nog meer informatie of u extra laten inspireren? In onze blogs over Latijns Amerika vertellen onze reisspecialisten meer over tips, bijzondere activiteiten en unieke verblijven.

Uitgelichte reisblogs Latijns-Amerika

Onze populairste bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Opiness en Google

Reisinformatie Latijns-Amerika

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Latijns-Amerika

Bij Tenzing Travel luisteren we naar uw wensen en zetten we dit om in een gepersonaliseerd realistisch reisplan vol verrassingen. Bij ons staat kwaliteit bovenaan. Uw reis naar Latijns-Amerika zal de volgende factoren bevatten:

Unieke belevingen inbegrepen

Bij al onze rondreizen door Latijns-Amerika is minstens één unieke ervaring inbegrepen. Een reis is pas compleet met een gedenkwaardige activiteit. Denk aan het verkennen van oude Maya-ruïnes in Mexico, het snorkelen in kleurrijke koraalriffen in Belize, of het bewonderen van de indrukwekkende watervallen in Brazilië. Zo creëert u herinneringen die voor altijd bij u zullen blijven.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Elke rondreis omvat verblijven op de beste locaties in Latijns-Amerika, die op zichzelf al een unieke ervaring bieden. Denk aan overnachtingen in een authentieke haciënda in Mexico, in huisjes op een voormalige koffieplantage in Colombia, of in sfeervolle glampinglocaties aan de rand van indrukwekkende bergketens. Deze accommodaties zijn zorgvuldig gekozen en dragen bij aan een onvergetelijke reiservaring.

Overnachten op A locatie

De natuur van Latijns-Amerika is adembenemend mooi en vormt daarom een belangrijke bezienswaardigheid voor veel reizigers. Om dit in volle glorie te kunnen ervaren, zorgen we ervoor dat u óf direct in – óf zeer nabij het Amazonegebied, de Andes, Pantanal of de Torres del Paine verblijft.

Comfortabele huurauto

Een huurauto is van onschatbare waarde tijdens uw rondreis door Latijns-Amerika. We begrijpen het belang van veiligheid en comfort tijdens uw reis. Bij het huren van een auto zorgen we ervoor dat uw huurauto volledig inclusief is, zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of eenrichtingskosten. Zo kunt u zonder zorgen met vertrouwen de weg op gaan!

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel zorgen we ervoor dat de afstanden tussen de bestemmingen in Latijns-Amerika goed zijn gepland, zodat u volop kunt genieten zonder lange reistijden. Er is voldoende tijd om alles te ontdekken en te beleven wat u wenst op de verschillende bestemmingen gedurende uw rondreis.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Bij Tenzing Travel verzorgen wij het gehele administratieve en operationele proces. Zo kunt u ervan uitgaan dat de planning volledig naar uw wens is. Onze reisspecialisten luisteren goed naar uw wensen en met hun kennis en ervaring zijn zij in staat om u de optimale reiservaring te bieden.