Rondreis Europa

Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is ook spectaculair! Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of van walvissen spotten op de Azoren? Staat een rondreis door Europa al bij u op de bucketlist?

Stéphanie Gras
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze populairste bestemmingen in Europa

Catherinapaleis, St. Petersburg

Waarom naar Europa met Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Snel en persoonlijk contact (ook op reis)
  • Flexibele voorwaarden
  • Advies uit eigen ervaring
  • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Stéphanie Gras

Reisspecialist Europa

Reisinformatie Europa

Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is ook spectaculair! Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen, walvissen spotten op de Azoren of van heerlijke streekgerechten genieten bij een lokale Italiaanse familie op Sicilië? Een vakantie in Europa kan zo op de bucketlist!

Baltische Staten

Estland, Letland en Litouwen hebben allemaal hun eigen karakter, cultuur en natuur. Tijdens een rondreis zult u oude kastelen en landhuizen bezoeken, maar ook eindeloze bossen, schitterende meren en kilometers kustlijn verkennen.

Lees meer over een rondreis door de Baltische Staten

Finland

Binnen Finland bieden wij Fins Lapland aan, waar u in een winters sprookje belandt en het noorderlicht meer dan 200 dagen per jaar te aanschouwen is, en de bruisende stad Helsinki.

Lees meer over een vakantie in Finland

Griekenland

Griekenland is meer dan zon, zee én strand en dat zult u tijdens uw rondreis ervaren. Zo is Griekenland ook rijk aan gastronomie, schatten uit de Griekse oudheid en prachtige natuur.

Lees meer over een rondreis naar Griekenland

Ierland

Bent u op zoek naar een combinatie van natuur, cultuur en een vriendelijk welkom van de locals, dan is Ierland de perfecte bestemming. Tijdens uw reis door Ierland rijdt u door ongerepte landschappen, langs ruige kustlijnen en oude kastelen.

Lees meer over een rondreis naar Ierland

IJsland

IJsland is ongeveer tweeënhalf keer zo groot als Nederland, maar telt slechts rond de 350.000 inwoners. U kunt er dus in alle rust bijzondere natuurverschijnselen bewonderen, zoals geisers, zwarte stranden, gletsjers en vulkanen.

Lees meer over een vakantie in IJsland

Italië

De authentieke Italiaanse sfeer is te vinden in het zuiden van Italië, bijv. in de regio’s Campania, Basilicata en Apuglia. Hier bepalen de schitterende kustlijn, charmante dorpjes met witgekalkte huizen en het landschap vol olijfbomen het decor.

Lees meer over een rondreis door Italië

Kroatië

Schilderachtige baaien, idyllische eilanden, de Adriatische Zee die van helderblauw naar naar smaragdgroen kleurt, maar ook historische steden vol cultuur, een bergachtig binnenland en klaterende watervallen: dit is Kroatië!

Lees meer over een rondreis door Kroatië

Montenegro

Montenegro is nog niet ontdekt door de massa, maar de fantastische kustlijn aan de felblauwe Adriatische Zee, de hoge groene bergen, diepe kloven, schilderachtige meren, imposante fjorden en charmante steden wachten om verkend te worden.

Lees meer over een rondreis door Montenegro

Noorwegen

Indrukwekkende fjorden, diepblauwe wateren, spitse bergen en imposante gletsjers zijn enkele van de hoogtepunten die Noorwegen rijk is en die u tijdens uw rondreis kunt bewonderen.

Lees meer over een rondreis door Noorwegen

Portugal

Iedere regio binnen Portugal heeft wel iets bijzonders te bieden. Zo bieden wij reizen aan naar Midden-Portugal (Lissabon en omgeving), het onbekende noorden (rondom Porto) en de eilanden van de Azoren en Madeira.

Lees meer over een rondreis naar Portugal

Rusland

Rusland staat bekend om zijn rijke historie en culturele bezienswaardigheden. Droom weg bij de kathedralen en Tsarenpaleizen in St. Petersburg, wandel over het Rode Plein in Moskou en ontdek ook de onbekendere steden.

Lees meer over een rondreis naar Rusland

Schotland

Schotland is uitgeroepen tot het mooiste land ter wereld! Droom weg bij oude kastelen, reis door bossen, bergen en valleien, geniet van een whiskyproeverij en maak kennis met de markante Schotten.

Lees meer over een rondreis door Schotland

Spanje

Barcelona en de fijne stranden van Spanje zijn bij velen bekend, maar Spanje heeft zoveel meer te bieden. Wilt u van de gebaande paden? Verken dan Baskenland, de Pyreneeën of Galicië.

Lees meer over een rondreis door Spanje

Zweden

Ongerepte natuur, spectaculaire landschappen, elanden en kenmerkende houten huisjes; we hebben het uiteraard over Zweden. Hier vindt u de laatste wildernissen van Europa, waar de natuur ongestoord zijn gang kan gaan.

Lees meer over een rondreis door Zweden