Rondreis Europa

Staat een rondreis door Europa al bij u op de bucketlist? Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is ook spectaculair! Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of op ontdekkingstocht door de Schotse Hooglanden?

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze bestemmingen in Europa

Daarom een kwaliteitsreis in Europa met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Trollstigen

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suus Dekkker

Reisspecialist Europa

Reisinformatie Europa

Rondreis Europa

Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is ook spectaculair! Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of ijsberen spotten op Spitsbergen? Een vakantie in Europa kan zo op de bucketlist!

Finland

Binnen Finland bieden wij Fins Lapland aan, waar u in een winters sprookje belandt en het noorderlicht meer dan 200 dagen per jaar te aanschouwen is, en de bruisende stad Helsinki.

Lees meer over een vakantie in Finland

Ierland

Bent u op zoek naar een combinatie van natuur, cultuur en een vriendelijk welkom van de locals, dan is Ierland de perfecte bestemming. Tijdens uw reis door Ierland rijdt u door ongerepte landschappen, langs ruige kustlijnen en oude kastelen.

Lees meer over een rondreis naar Ierland

IJsland

IJsland is ongeveer tweeënhalf keer zo groot als Nederland, maar telt slechts rond de 350.000 inwoners. U kunt er dus in alle rust bijzondere natuurverschijnselen bewonderen, zoals geisers, zwarte stranden, gletsjers en vulkanen.

Lees meer over een vakantie in IJsland

Noorwegen

Indrukwekkende fjorden, diepblauwe wateren, spitse bergen en imposante gletsjers zijn enkele van de hoogtepunten die Noorwegen rijk is en die u tijdens uw rondreis kunt bewonderen.

Lees meer over een rondreis door Noorwegen

Schotland

Schotland is uitgeroepen tot het mooiste land ter wereld! Droom weg bij oude kastelen, reis door bossen, bergen en valleien, geniet van een whiskyproeverij en maak kennis met de markante Schotten.

Lees meer over een rondreis door Schotland

Zweden

Ongerepte natuur, spectaculaire landschappen, elanden en kenmerkende houten huisjes; we hebben het uiteraard over Zweden. Hier vindt u de laatste wildernissen van Europa, waar de natuur ongestoord zijn gang kan gaan.

Lees meer over een rondreis door Zweden

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.