Rondreis Europa

Staat een rondreis door Europa al bij u op de bucketlist? Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is ook spectaculair! Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of op ontdekkingstocht door IJsland?

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis in Europa met Tenzing Travel

 • Unieke belevingen inbegrepen
 • Verblijven die een ervaring op zich zijn
 • Overnacht op A-locaties
 • Comfortabele huurauto (all inclusive)
 • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
 • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Trollstigen

Onze bestemmingen voor een rondreis door Europa

Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is meer dan spectaculair. Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of ijsberen spotten op Spitsbergen? Een vakantie in Europa verdient een plekje op ieders bucketlist.

Rondreis Europa op maat

Klaar om het veelzijdige Noord-Europa te ontdekken? Wij stellen met liefde en passie een op maat gemaakte rondreis voor u samen, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Van wandelen in de prachtige natuur tot het beleven van culturele hoogtepunten. Alles is mogelijk! Laat u inspireren door onze blogs over reizen in Europa boordevol insider tips en bijzondere ervaringen.

Uitgelichte reisblogs Europa

Onze bestemmingen in Europa

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Europa

 • Over onze reizen
 • Algemene informatie

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Europa

Bent u klaar voor een onvergetelijke rondreis door het verrassende Europa? Onze ervaren reisspecialisten willen er alles aan doen om een reis van uw dromen te realiseren. Met een persoonlijke touch en aandacht voor al uw wensen wordt er gekeken naar alle mogelijkheden. Wij waarborgen kwaliteit en bieden een reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet:

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

U kunt optimaal genieten zonder lang onderweg te zijn! Bij Tenzing Travel zorgen we ervoor dat ook de afstanden op de Europese bestemmingen goed in balans zijn. U heeft voldoende tijd om van elke unieke plek alles te ervaren en te zien wat u wilt tijdens uw rondreis door Europa.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Tenzing Travel biedt volledig verzorgde reizen, waarbij van A tot Z alles voor u wordt geregeld. Onze deskundige reisspecialisten staan klaar om uw droomreis werkelijkheid te maken. Alles wordt geregeld: van het plannen van de route en het kiezen van accommodaties tot het organiseren van excursies en transfers. Zo kunt u zorgeloos op vakantie en genieten van Europa tijdens uw rondreis.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Elke rondreis door Europa bevat unieke overnachtingen op toplocaties. Deze verblijven zijn een bijzondere ervaring op zich! De verblijven zullen een onvergetelijke toevoeging zijn tijdens jouw reis en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Een auto is onmisbaar tijdens uw rondreis door Europa. Wanneer u een auto huurt, zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. U bent verzekerd dat u zonder zorgen de weg op kunt.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik aan denken als ik een rondreis door Europa ga maken?

Er zijn diverse tijdzones in de landen van Europa die u mogelijk gaat doorkruisen tijdens uw rondreis. Zo is het in IJsland twee uur eerder in de zomer en een uur eerder in de winter dan in Nederland en in Finland is het één uur later.

Daarnaast komt u in aanraking met verschillende munteenheden. In de meeste landen wordt er betaald met de voor ons bekende euro, maar in IJsland en Noorwegen betaalt u met kronen. Zowel bankpassen als creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd.

Welke steden mogen niet ontbreken tijdens mijn rondreis in Europa?

Er zijn ontzettend veel mooie steden te zien tijdens een rondreis in Europa. Wat ons betreft zijn er een paar die echt niet mogen ontbreken:

 • Reykjavik, IJsland
 • Bergen, Noorwegen
 • Longyearbyen, Spitsbergen
 • Stockholm, Zweden
 • Helsinki, Finland

Hoe duur is een roadtrip door Europa?

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de reis, het type verblijf en het vervoer. Omdat wij alle reizen op maat maken, verzoeken we u voor een goede prijsindicatie contact op te nemen met onze reisspecialisten.

Benieuwd naar een indicatie? Dan vindt u deze op de desbetreffende reispagina’s!

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor een rondreis door Europa?

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart.

NB: Bovengenoemde informatie geldt voor Nederlandse paspoorthouders. Onze informatie omtrent de reisdocumenten is een richtlijn en altijd onder voorbehoud van wijzigingen. U blijft als reiziger zelf verantwoordelijk voor het in het bezit hebben van de juiste documenten.

Moet ik gezondheidsmaatregelen treffen voor mijn rondreis door Europa?

Voor informatie met betrekking op gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming, adviseren wij u contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u het juiste advies geven. U kunt advies inwinnen bij bijvoorbeeld uw huisarts, de GGD en de KLM Health Services.