Rondreis Europa

Staat een rondreis door Europa al bij u op de bucketlist? Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is ook spectaculair! Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of op ontdekkingstocht door IJsland?

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis in Europa met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Trollstigen

Onze bestemmingen voor een rondreis door Europa

Soms vergeten we het door al het moois dat de wereld te bieden heeft, maar ons eigen continent is meer dan spectaculair. Wat dacht u van het noorderlicht aanschouwen in Fins Lapland, de fjorden van Noorwegen bewonderen of ijsberen spotten op Spitsbergen? Een vakantie in Europa verdient een plekje op ieders bucketlist.

Rondreis Europa op maat

Klaar om het veelzijdige Noord-Europa te ontdekken? Wij stellen met liefde en passie een op maat gemaakte rondreis voor u samen, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Van wandelen in de prachtige natuur tot het beleven van culturele hoogtepunten. Alles is mogelijk! Laat u inspireren door onze blogs over reizen in Europa boordevol insider tips en bijzondere ervaringen.

Uitgelichte reisblogs Europa

Onze bestemmingen in Europa

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Opiness en Google

Reisinformatie Europa

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Europa

Bent u klaar voor een onvergetelijke rondreis door het verrassende Europa? Onze ervaren reisspecialisten willen er alles aan doen om een reis van uw dromen te realiseren. Met een persoonlijke touch en aandacht voor al uw wensen wordt er gekeken naar alle mogelijkheden. Wij waarborgen kwaliteit en bieden een reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet:

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

U kunt optimaal genieten zonder te lang onderweg te zijn! Bij Tenzing Travel zorgen we ervoor dat de afstanden tussen de bestemmingen in Europa goed zijn afgestemd. U heeft voldoende tijd om van elke unieke plek alles te ervaren en te zien wat u wilt op de diverse bestemmingen tijdens uw rondreis door Europa.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Tenzing Travel biedt volledig verzorgde reizen, waarbij van A tot Z alles voor u wordt geregeld. Onze deskundige reisspecialisten staan klaar om uw droomreis werkelijkheid te maken. Alles wordt geregeld: van het plannen van de route en het kiezen van accommodaties tot het organiseren van excursies en transfers. Zo kunt u zorgeloos op vakantie en genieten van Europa tijdens uw rondreis.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Elke rondreis door Europa bevat unieke overnachtingen op toplocaties. Deze verblijven zijn een bijzondere ervaring op zich! De verblijven zullen een onvergetelijke toevoeging zijn tijdens jouw reis en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Een auto is onmisbaar tijdens uw rondreis door Europa. Wanneer u een auto huurt, zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. U bent verzekerd dat u zonder zorgen de weg op kunt.