Rondreis Zweden

Bent u een natuurliefhebber? Dan wordt een rondreis door Zweden een reis om nooit te vergeten. De vele groene bossen, ongeveer 100.000 meren, honderden rivieren en kustlijn van 3.000 kilometer lang vragen erom verkend te worden. Niet alleen per auto, maar ook vooral te voet, te fiets, per boot of kajak!

Leonie Noordhout
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis Zweden met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Oestervisser in Lysekil

Onze bestemmingen voor een rondreis door Zweden

Ongerepte natuur, spectaculaire landschappen, elanden en kenmerkende houten huisjes; we hebben het uiteraard over Zweden! In Zweden vindt u nog de laatste wildernissen van Europa, waar de natuur ongerept zijn gang kan gaan en waar de invloeden van de mens afwezig zijn. Natuurliefhebbers halen hun hart op in Zweden met de vele groene bossen, ongeveer 100.000 meren, honderden rivieren en een kustlijn van 3.000 kilometer. Een omgeving die erom vraagt niet alleen per auto, maar ook vooral te voet, per boot of per kajak verkend te worden.

Daarnaast kent Zweden ook een rijke geschiedenis, waar de vele imposante kastelen vandaag de dag nog een bewijs van zijn. Ook in de steden Stockholm en Göteburg hoeft u zich geen moment te vervelen. Bent u klaar om op verkenning te gaan tijdens een rondreis door Zweden?

Rondreis Zweden op maat

Dit land is het grootste van Scandinavië en door de vele verschillende regio’s heeft Zweden voor iedereen wat te bieden. Om uw rondreis volledig aan uw wensen te laten voldoen, gaan we graag met u in gesprek. Onze reisspecialisten stellen een unieke rondreis door Zweden voor u samen, met advies op basis van hun kennis en ervaring.

Wilt u meer informatie of inspiratie? Ontdek onze blogs over Europa, waaronder Zweden en andere Scandinavische landen. Laat u inspireren voor uw onvergetelijke rondreis door Zweden!

In de spotlights

Sfeerimpressie: Zweden

Smögen

Smögen

De koning van het Zweedse woud; de eland

De koning van het Zweedse woud; de eland

Genieten van een kaneelbroodje tijdens de fika

Genieten van een kaneelbroodje tijdens de fika

Bohuslän-kust

Bohuslän-kust

Gamla Stan, Stockholm

Gamla Stan, Stockholm

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Zweden

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Zweden

Bent u klaar voor een onvergetelijke autoreis door Zweden? Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om uw droomreis te realiseren, met een persoonlijke touch en aandacht voor al uw wensen. Wij waarborgen kwaliteit en bieden een reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet:

Unieke belevingen inbegrepen

Ontdek de schitterende natuur van Zweden tijdens een onvergetelijke rondreis. Verblijf in of nabij nationale parken voor een optimale ervaring van de adembenemende natuurwonderen. Zweden biedt prachtige mogelijkheden voor natuurliefhebbers tijdens een onvergetelijke rondreis.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Elke rondreis door Zweden bevat unieke overnachtingen op toplocaties. Deze verblijven zijn een bijzondere ervaring op zich! De verblijven zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten en dragen bij aan een onvergetelijke ervaring.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Een huurauto is onmisbaar tijdens uw rondreis door Zweden. Wij begrijpen als geen ander dat veiligheid en comfort voorop staan. Wanneer u een auto huurt, zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u dus zorgeloos en veilig de weg op! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met eigen auto naar Zweden af te reizen.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel zorgen we ervoor dat de afstanden tussen de bestemmingen in Noord-Amerika goed zijn afgestemd, zodat u optimaal kunt genieten zonder lang onderweg te zijn. U heeft voldoende tijd om alles te zien en te ervaren wat u wilt op de diverse bestemmingen tijdens uw rondreis.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Met Tenzing Travel kunt u volledig verzorgd op reis gaan, waarbij alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Onze ervaren reisspecialisten staan voor u klaar om uw droomreis te realiseren. Van het plannen van de route, het selecteren van de accommodaties, tot het regelen van excursies en transfers, wij nemen alle zorgen uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw reiservaring en de bestemming optimaal ontdekken.

Veelgestelde vragen

Is er een tijdsverschil tussen Nederland en Zweden?

Er is in Zweden geen tijdsverschil met Nederland en België.

Welke gezondheidsmaatregelen moet ik nemen?

Voor informatie met betrekking op gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming, adviseren wij u contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u het juiste advies geven. U kunt advies inwinnen bij bijvoorbeeld uw huisarts, de GGD en de KLM Health Services.

Welke taal spreken ze in Zweden?

De officiële taal in Zweden is het Zweeds. Men spreekt over het algemeen ook goed Engels.

Wat is de munteenheid van Zweden?

De munteenheid is de Zweedse kroon (SEK). De actuele koersen kunt u raadplegen via www.valuta.nl.

Welke reisdocumenten zijn benodigd voor een rondreis door Zweden?

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart. Voor een bezoek aan Zweden heeft u geen visum nodig.

NB: Bovengenoemde informatie geldt voor Nederlandse paspoorthouders. Onze informatie omtrent de reisdocumenten is een richtlijn en altijd onder voorbehoud van wijzigingen. U blijft als reiziger zelf verantwoordelijk voor het in het bezit hebben van de juiste documenten.

Hoe is het klimaat in Zweden?

Het zuidelijke deel van Zweden, waar onze reizen voornamelijk plaats vinden, heeft een gematigd zeeklimaat. De weersomstandigheden en het type klimaat komen hier redelijk overeen met dat van Nederland. De temperaturen worden zowel zomers als winters getemperd door de matigende invloed van de zee. In de wintermaanden ligt de temperatuur rond het vriespunt en in de zomermaanden zo rond de 20°C graden. De regen valt gelijkmatig het hele jaar door.