Over Tenzing Travel

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die uw leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Die u bij terugkomst rijker doen voelen dan toen u vertrok. Wij doen er alles aan om u ook die ultieme reiservaring te bieden. Kleinschalig, comfortabel en altijd verrassend.

Simone Jansen
Directeur Tenzing Travel

Onze inspiratie

Wij doen er alles aan om u ultieme reiservaringen te bieden. Net zoals Tenzing Norgay dat ooit deed voor Sir Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was de gids en de sherpa; hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary de top te bereiken. Wij willen graag uw ‘Tenzing’ zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven.

Waarom Tenzing Travel

  • Ervaren kleinschalige organisatie
  • Volledig verzorgde kwaliteitsreizen
  • Unieke ervaringen op de bestemmingen
  • Oneindige persoonlijke aandacht voor u
  • Deskundig advies van onze specialisten
  • Hoge waardering van onze reizigers
  • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
  • Flexibiliteit en maximale zekerheid

Tenzing Travel heeft een nieuwe eigenaar

In 2020 is Tenzing Travel overgenomen door de reisorganisatie Travelnauts B.V. De nieuwe en een aantal oude vertrouwde reisspecialisten van Tenzing Travel verzorgen graag uw bijzondere reis op maat en bieden deskundig advies. Klanten die al met ons op reis zijn geweest zijn zeer enthousiast! Nieuwsgierig waarom onze reizigers zo tevreden zijn over Tenzing Travel?

Lees onze reviews

Zo werken wij

Tenzing Travel is specialist in op maat gemaakte reizen. Wij stellen dus altijd reizen samen op basis van úw wensen, onze reiziger. We geven daarnaast advies uit eigen ervaring en bieden persoonlijke service. Maar, wat kunt u precies van ons verwachten? We vertellen het u graag.

Lees meer

Zeker op reis

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Tenzing Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat wij aan strenge eisen voldoen ten aanzien van uw reis, de betalingsvoorwaarden en eventuele onoverkomelijkheden tijdens uw reis.

Lees meer

Persoonlijk advies of reisvoorstel?

Wilt u sparren over uw reiswensen? We denken graag mee! Bel ons op 020 – 398 9398. Wilt u vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Vul dan uw wensen in, dan gaan wij voor u aan de slag.

Reisvoorstel

Ons team

Onze reisspecialisten zijn reizigers in hart en nieren, gezamenlijk hebben zij bijna de hele wereld gezien. Ze vinden het fantastisch om hun passie met u te delen. Bent u nieuwsgierig naar wie ze zijn, welke bestemmingen ze bezocht hebben en wat hun mooiste reisherinneringen zijn? Ze stellen zich graag aan u voor!

Ontmoet het team

Volg ons

Bent u gek op reizen? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Hier delen wij regelmatig tips, blogartikelen en mooie reisroutes. Uiteraard kunt u zich ook voor onze nieuwsbrief inschrijven.

Travelnauts

Tenzing Travel valt onder de paraplu van Travelnauts BV. Zij zijn sinds 2007 dé specialist is in reizen met kinderen. Bent u nieuwsgierig naar ons ‘zusje’? We vertellen u graag meer.

Lees meer over Travelnauts
Mesa Arch, Canyonlands National Park

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google