Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland

Geniet in Oceanië, ga op reis naar Australië of Nieuw-Zeeland! Wij luisteren naar uw wensen en geven advies uit eigen ervaring. Ontdek de ongerepte natuur, de bruisende steden en de prachtige stranden.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Oceanië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Koala op Magnetic Island, Queensland

Onze bestemmingen voor een rondreis door Oceanië

Een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland staat bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje. Het is misschien een lange vliegreis maar u krijgt er oneindig veel moois voor terug. Prachtige natuur, exotische duikspots, dynamische steden en witte stranden. Wie wil dat nou niet?

Rondreis Nieuw-Zeeland op maat

Wilt u een onvergetelijke rondreis in Oceanië maken? Laat u dan inspireren door onze reisblogs waarin onze reisspecialisten tips, bijzondere activiteiten en unieke verblijven uitlichten.

Uiteraard kunnen onze voorbeeldreizen aan uw wensen aangepast worden, of we kunnen een volledige, individuele rondreis naar Oceanië op maat voor u samenstellen. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal.

Uitgelichte reisblogs Oceanië

Onze bestemmingen in Oceanië

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Oceanië

  • Over onze reizen
  • Algemene informatie

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Oceanië

Bent u na het lezen van deze pagina al enthousiast over een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland? U zult de reis van uw dromen ervaren door onze ervaren reisspecialisten die een reis op maat voor u kunnen maken. Met een persoonlijke touch en aandacht voor al uw wensen wordt er gekeken naar alle mogelijkheden. Wij waarborgen kwaliteit en bieden een reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet:

Unieke belevingen inbegrepen

Wanneer u een rondreis wil boeken naar Australië en Nieuw-Zeeland bent u ervan verzekerd dat u bij Tenzing Travel een reis op maat kunt verwachten. Omdat u al uw wensen kunt aangeven en de reisspecialisten van Tenzing Travel jarenlange ervaring hebben met de meest unieke plekken van de wereld, kunt u ervan uitgaan dat uw rondreis vol unieke belevingen zal zijn.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Overnachten is een groot onderdeel van elke rondreis die u zal doen. Bij Tenzing Travel zorgen wij ervoor dat uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland verrijkt wordt met unieke overnachtingen op toplocaties. Verblijven die een bijzondere ervaring op zich zijn. Deze verblijven zullen een onvergetelijke toevoeging zijn tijdens uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Oceanië is een groot continent en tijdens uw reis door Australië en Nieuw-Zeeland is een auto onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat, zodat u zonder zorgen kunt rijden tijdens uw rondreis naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel vinden we het belangrijk dat u de tijd krijgt om alles op een fijn tempo te ontdekken tijdens uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Daarom zorgen wij ervoor dat er een ideaal reistempo is, zodat u op elke plek voldoende tijd heeft.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Een auto is onmisbaar tijdens uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Wanneer u een auto huurt, zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. U bent verzekerd dat u zonder zorgen de weg op kunt.

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder het continent Oceanië?

Onder Oceanië vallen de landen Australië, Nieuw-Guinea, Nieuw-Zeeland. Daarnaast behoren nog een groot aantal eilanden in de Grote en Stille Oceaan bij Oceanië.

Welke taal spreken ze in Oceanië?

Over het algemeen wordt er in Australië en Nieuw-Zeeland Engels gesproken. Het kan wel zijn dat u niet alle woorden herkent. Mensen uit Oceanië korten woorden graag af en hebben een ander accent dan Britten of Amerikanen.

Wat is een realistisch budget voor Oceanië?

Een rondreis kan duur zijn, maar dat hoeft niet. Het benodigde budget is afhankelijk van diverse factoren. Wilt u informatie over een realistisch budget? Neem contact op met één van onze reisspecialisten. Zij kunnen u vertellen wat realistisch is op basis van uw wensen.

Met welke valuta betalen ze in Oceanië?

In Australië betalen mensen met de Australische dollar. Een Australische dollar staat ongeveer gelijk aan €0,59 euro.

In Nieuw-Zeeland wordt er betaald met een andere dollar: de Nieuw-Zeelandse dollar. Deze staat ongeveer gelijk aan €0,55 euro.

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor mijn reis naar Oceanië?

U heeft een paspoort nodig dat nog 6 maanden geldig is na uw aankomst. Ook kinderen hebben een eigen paspoort nodig. Naast een paspoort heeft u ook een visum nodig.

Moet ik gezondheidsmaatregelen treffen voor mijn rondreis door Oceanië?

Wilt u informatie met betrekking op gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming? Dan adviseren wij u contact op te nemen met uw specialist. Zij kunnen u het juiste advies geven.

U kunt advies inwinnen bij bijvoorbeeld uw huisarts, de GGD en de KLM Health Services.