Vakantie Australië & Nieuw-Zeeland

Geniet in Oceanië, ga op reis naar Australië of Nieuw-Zeeland! Wij luisteren naar uw wensen en geven advies uit eigen ervaring. Ontdek de ongerepte natuur, de bruisende steden en de prachtige stranden.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze bestemmingen in Oceanië

Daarom een kwaliteitsreis naar Oceanië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Koala op Magnetic Island, Queensland

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Inge Stam

Reisspecialist Oceanië

Reisblog Oceanië

Reisinformatie Oceanië

Een vakantie naar Australië of Nieuw-Zeeland staat bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje. Het is misschien een lange vliegreis maar u krijgt er o-zo veel moois voor terug. Prachtige natuur, exotische duikspots, dynamische steden en witte stranden. Wie wil dat nou niet?

Rondreis Australië

Australië heeft unieke flora en fauna, een uitgestrekte Outback en levendige steden. Huur een auto en trek in uw eigen tempo door dit immense land. Een echte aanrader!
Lees meer over een rondreis Australië

Rondreis Nieuw-Zeeland

Kies voor een rondreis Nieuw-Zeeland en ontdek dit avontuurlijke land met spectaculaire natuur. De ruige natuurgebieden maken een diepe indruk. Ga de avontuurlijke bergen in of geniet juist van het vlakke landschap aan de kust. De perfecte omstandigheden om te genieten van een geweldige rondreis.
Lees meer over een rondreis Nieuw-Zeeland

Stopovers tijdens uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland

Combineer uw rondreis Australië of Nieuw-Zeeland met een stopover op een van de eilanden van Fiji, Frans-Polynesië of Hawaii. Nieuwsgierig naar Azië? Kies dan voor een stopover in bijvoorbeeld Dubai. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarover we u graag adviseren.

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.