Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland

Geniet in Oceanië, ga op reis naar Australië of Nieuw-Zeeland! Wij luisteren naar uw wensen en geven advies uit eigen ervaring. Ontdek de ongerepte natuur, de bruisende steden en de prachtige stranden.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Oceanië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Koala op Magnetic Island, Queensland

Onze bestemmingen voor een rondreis door Oceanië

Een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland staat bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje. Het is misschien een lange vliegreis maar u krijgt er oneindig veel moois voor terug. Prachtige natuur, exotische duikspots, dynamische steden en witte stranden. Wie wil dat nou niet?

Rondreis Nieuw-Zeeland op maat

Wilt u een onvergetelijke rondreis in Oceanië maken? Laat u dan inspireren door onze reisblogs waarin onze reisspecialisten tips, bijzondere activiteiten en unieke verblijven uitlichten.

Uiteraard kunnen onze voorbeeldreizen aan uw wensen aangepast worden, of we kunnen een volledige, individuele rondreis naar Oceanië op maat voor u samenstellen. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal.

Uitgelichte reisblogs Oceanië

Onze bestemmingen in Oceanië

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Opiness en Google

Reisinformatie Oceanië

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Oceanië

Bent u na het lezen van deze pagina al enthousiast over een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland? U zult de reis van uw dromen ervaren door onze ervaren reisspecialisten die een reis op maat voor u kunnen maken. Met een persoonlijke touch en aandacht voor al uw wensen wordt er gekeken naar alle mogelijkheden. Wij waarborgen kwaliteit en bieden een reiservaring die aan al uw verwachtingen voldoet:

Unieke belevingen inbegrepen

Wanneer u een rondreis wil boeken naar Australië en Nieuw-Zeeland bent u ervan verzekerd dat u bij Tenzing Travel een reis op maat kunt verwachten. Omdat u al uw wensen kunt aangeven en de reisspecialisten van Tenzing Travel jarenlange ervaring hebben met de meest unieke plekken van de wereld, kunt u ervan uitgaan dat uw rondreis vol unieke belevingen zal zijn.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Overnachten is een groot onderdeel van elke rondreis die u zal doen. Bij Tenzing Travel zorgen wij ervoor dat uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland verrijkt wordt met unieke overnachtingen op toplocaties. Verblijven die een bijzondere ervaring op zich zijn. Deze verblijven zullen een onvergetelijke toevoeging zijn tijdens uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Oceanië is een groot continent en tijdens uw reis door Australië en Nieuw-Zeeland is een auto onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat, zodat u zonder zorgen kunt rijden tijdens uw rondreis naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel vinden we het belangrijk dat u de tijd krijgt om alles op een fijn tempo te ontdekken tijdens uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Daarom zorgen wij ervoor dat er een ideaal reistempo is, zodat u op elke plek voldoende tijd heeft.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Een auto is onmisbaar tijdens uw rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Wanneer u een auto huurt, zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. U bent verzekerd dat u zonder zorgen de weg op kunt.