Vakantie Australië, Nieuw-Zeeland & The Pacific Islands

Op reis naar Australië, Nieuw-Zeeland of The Pacific Islands? Wij luisteren naar uw wensen en geven advies uit eigen ervaring. Ontdek de ongerepte natuur, de bruisende steden en de prachtige stranden.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze bestemmingen in Oceanië

Koala's Great Ocean Road

Waarom naar Oceanië met Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Snel en persoonlijk contact (ook op reis)
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Advies uit eigen ervaring
  • Flexibele voorwaarden
  • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Inge Stam

Reisspecialist Oceanië

Reisblog Oceanië

Reisinformatie Oceanië

Een vakantie naar Australië of Nieuw-Zeeland staat bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje. Het is misschien een lange vliegreis maar u krijgt er o-zo veel moois voor terug. Prachtige natuur, exotische duikspots, dynamische steden en witte stranden. Wie wil dat nou niet?

Rondreis Australië

Australië heeft unieke flora en fauna, een uitgestrekte Outback en levendige steden. Huur een auto of camper en trek in uw eigen tempo door dit immense land. Een echte aanrader!
Lees meer over een rondreis Australië

Rondreis Nieuw-Zeeland

Kies voor een rondreis Nieuw-Zeeland en ontdek dit avontuurlijke land met spectaculaire natuur. De ruige natuurgebieden maken een diepe indruk. Ga de avontuurlijke bergen in of geniet juist van het vlakke landschap aan de kust. De perfecte omstandigheden om te genieten van een geweldige rondreis.
Lees meer over een rondreis Nieuw-Zeeland

Vakantie Fiji

Voor of na uw rondreis Australië of Nieuw-Zeeland een weekje ontspannen? Kies dan voor tropisch Fiji en laat u verwennen door de vriendelijke bevolking.
Lees meer over een vakantie Fiji

Vakantie Frans-Polynesië

Droomt u over eilanden als Tahiti of Bora Bora in Frans-Polynesië? Wij wel! Prachtige witte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee die voor verkoeling zorgt.
Lees meer over een vakantie Frans-Polynesië

Stopovers tijdens uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland

Combineer uw rondreis Australië of Nieuw-Zeeland met een stopover op een van de eilanden van Fiji, Frans-Polynesië of Hawaii. Nieuwsgierig naar Azië? Kies dan voor een stopover in bijvoorbeeld Dubai. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarover we u graag adviseren.