Rondreis Namibië

Gaat u een rondreis door Namibië maken? Wat ons betreft is dit een van de allermooiste bestemmingen ter wereld! Ziet u het al voor u: u staat met uw voeten in het rode zand van de Sossusvlei, de zon is net op. U treedt letterlijk in de voetsporen van uw voorgangers en na een flink stuk klauteren staat u eindelijk bovenop die torenhoge duin. U kijkt uit over misschien wel de grootste ‘zandbak’ ter wereld!

Jamie Eveleens
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Namibië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Etosha National Park

Onze bestemmingen voor een rondreis door Namibië

Namibië behoort volgens ons tot de meest adembenemende bestemmingen ter wereld. Een plek op aarde waar rust en sereniteit overheersen. Hier kunt u urenlang reizen door het ruige en voortdurend veranderende landschap, zonder een mens tegen te komen. Een rondreis door Namibië biedt een gevarieerd avontuur. Van het zweven in een luchtballon boven de fel rode zandduinen tot het aanschouwen van de indrukwekkende dieptes van de grootste kloof van Afrika. Ook kunt u hier kajakken met zeehonden en onvergetelijke safari’s beleven waarbij u leeuwen, giraffen en olifanten kunt spotten.

We hebben enkele hoogtepunten van uw rondreis door Namibië uitgelicht, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard kunt u uw eigen reis samenstellen op basis van uw wensen en onze expertise. Laat ons weten wat u in gedachten heeft voor een ultiem Namibië-avontuur.

Is Namibië toch niet het deel van Afrika waar u naar op zoek bent voor uw volgende rondreis of wilt u Namibië combineren met andere Afrikaanse bestemmingen? Bekijk dan de pagina met ons complete aanbod rondreizen door Afrika.

Rondreis door Namibië op maat

Er zijn veel bijzondere plekken in Namibië te ontdekken. Om ervoor te zorgen dat uw reis naar Namibië een ultieme ervaring wordt, gaan we graag een persoonlijk gesprek met u aan over uw wensen zodat wij uw ideale reis kunnen realiseren. We denken daarbij met u mee en geven advies op basis van onze kennis en ervaring. Neem contact op met een van onze reisspecialisten voor een rondreis door Namibië op maat.

Wilt u nog meer inspiratie op doen of u verder inlezen? In onze reisblogs over Afrika (waaronder Namibië) vertellen onze reisspecialisten meer over tips, bijzondere activiteiten en unieke verblijven.

Sfeerimpressie rondreis Namibië

Sossusvlei

Sossusvlei

Zebra in Etosha

Zebra in Etosha

Fish River Canyon

Fish River Canyon

Zuidelijke geelsnaveltok in Etosha

Zuidelijke geelsnaveltok in Etosha

Deadvlei

Deadvlei

In de spotlights

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Namibië

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Namibië

Bent u na het lezen van deze pagina enthousiast geworden over een avontuurlijke reis naar Namibië? Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om een op maat gemaakte reis voor u te creëren, met oog voor detail en volledig afgestemd op uw wensen. Wij garanderen een hoogwaardige reiservaring die aan al uw verwachtingen zal voldoen:

Inclusief unieke ervaringen

Bij het boeken van een rondreis naar Namibië kunt u erop vertrouwen dat Tenzing Travel een op maat gemaakte ervaring biedt. Omdat u al uw wensen kunt doorgeven en onze reisspecialisten uitgebreide kennis hebben van de meest bijzondere locaties in Namibië, kunt u rekenen op een reis vol unieke ervaringen.

Overnachtingen die memorabel zijn

Overnachten is een essentieel onderdeel van uw reis en bij Tenzing Travel zorgen we ervoor dat uw rondreis door Namibië wordt verrijkt met unieke accommodaties op toplocaties. Deze verblijven op zich zijn al een buitengewone ervaring en zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisspecialisten.

All-inclusive huurauto voor ultiem comfort

Namibië is een uitgestrekt land en daarom is tijdens uw reis een huurauto onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw huurauto volledig all-inclusive voor u klaar staat, zonder zorgen over verzekeringen, belastingen of one-way fee. Zo kunt u zorgeloos rondrijden tijdens uw rondreis door Namibië.

Optimaal reistempo voor een complete ervaring

Bij Tenzing Travel hechten we veel waarde aan het feit dat u de tijd krijgt om elke bestemming op uw gemak te verkennen tijdens uw rondreis door Namibië. Daarom zorgen wij ervoor dat het reistempo optimaal is. Op deze manier weet u dat u voldoende tijd heeft om te genieten van elke locatie.

Overnacht midden in de Namibische natuurpracht

De nationale parken van Namibië zijn adembenemend mooi en vormen een essentieel hoogtepunt voor vele reizigers. Om de volledige pracht van deze parken te ervaren, zorgen wij ervoor dat u kunt overnachten in of zeer dicht bij deze nationale parken, zodat u optimaal kunt genieten van de natuurlijke wonderen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tijdsverschillen tussen Nederland en Namibië?

Het is in Namibië tijdens onze wintertijd 1 uur later dan in Nederland. In onze zomertijd is het in Namibië 1 uur vroeger dan in Nederland.

Welke gezondheidsmaatregelen moet ik nemen voor een rondreis door Namibië?

Voor informatie met betrekking op gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming, adviseren wij u contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u het juiste advies geven.

U kunt voor uw rondreis door Namibië advies inwinnen bij bijvoorbeeld uw huisarts, de GGD en de KLM Health Services: https://klmhealthservices.com.

Welke taal wordt er in Namibië gesproken?

In Namibië is de officiële taal Engels, dat door een kleine minderheid van de bevolking wordt gesproken. Andere talen zijn Afrikaans, Duits, Herero, Kavango, Nama en Ovambo.

Met welk geld kan ik in Namibië betalen?

Tijdens uw rondreis door Namibië kunt u betalen met de Namibische dollar (NAD). De Namibische dollar is gekoppeld aan de Zuid-Afrikaanse Rand. De actuele koersen kunt u raadplegen via www.valuta.nl.

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor Namibië?

Voor een vakantie in Namibië en Botswana van maximaal 90 dagen heb je geen visum nodig. Bij aankomst krijg je een sticker in je paspoort (zorg ervoor dat je minstens twee lege pagina’s in je paspoort hebt). Je paspoort moet voor Namibië nog minstens 6 maanden geldig zijn na je geplande terugkeer en voor Botswana minstens 3 maanden. Daarnaast dien je een vliegticket te kunnen tonen met een bevestigde terug- of doorvlucht.

Welk klimaat heeft Namibië?

Namibië ligt op het zuidelijk halfrond en de seizoenen zijn tegengesteld aan die in Nederland: als het bij ons winter is, is het daar zomer en andersom. In de zomer is het warm tot zeer warm. In de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 20°C aan de kust tot 30°C in het binnenland. De meeste regen kunt u in Namibië in de maanden november tot en met maart verwachten. In het grootste deel van het land valt dan nog nauwelijks regen, de meeste regen valt in het noordoosten. Let u op dat het in de winter in de avonden flink kan afkoelen (ca. 10°C), ondanks dat het een warme dag is geweest.