Rondreis Midden-Oosten

Tijdens een rondreis in het Midden-Oosten stapt u in een andere wereld en een reis naar een van deze sprookjesachtige bestemmingen vergeet u nooit meer. Als ik mijn ogen sluit herinner ik me zo weer de geurige kruiden van de souks, de glinstering van de sterren aan de hemel tijdens een overnachting in de woestijn én de warme glimlach van de locals. Wilt u ook de wereld van duizend-en-een-nacht ervaren? We adviseren u graag over een rondreis op maat!

Ilona Blom
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar het Midden-Oosten met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Herdertje met zijn geiten in de Snake Canyon

Onze bestemmingen voor een rondreis door het Midden-Oosten

Wilt u een waar sprookje beleven? Kies dan voor een duizend-en-een-nacht ervaring in het Midden-Oosten! Ontdek de rijke culturen, historische schatten en betoverende landschappen van deze intrigerende regio. Van eeuwenoude monumenten tot uitgestrekte woestijnen, van weelderige oases tot bruisende metropolen zoals Dubai en Istanbul. Onze ervaren reisspecialisten stellen met uw input de ideale persoonlijke reis samen, zodat u zorgeloos op avontuur kunt gaan. Goed om te weten: voor welke bestemming u ook kiest, al onze reizen zijn op maat. Op basis van uw wensen, en onze persoonlijke ervaring.

Rondreis Midden-Oosten op maat

Klaar om het fascinerende Midden-Oosten te ontdekken? Wij stellen graag een op maat gemaakte rondreis voor u samen, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bekijk onze voorbeeldreizen en laat u inspireren door onze blogs over reizen in het Midden-Oosten, boordevol insider tips en bijzondere ervaringen.

Uitgelichte reisblogs Midden-Oosten

Onze bestemmingen in het Midden-Oosten

Reisinformatie Midden-Oosten

De basis van een op maat gemaakt rondreis door het Midden-Oosten

Bij Tenzing Travel begrijpen we uw verlangens en transformeren we ze in een op maat gemaakt en haalbaar reisplan, doordrenkt met aangename verrassingen. Wij hechten ultieme waarde aan kwaliteit. Uw ontdekkingstocht door het Midden-Oosten zal alle elementen omvatten die de regio kenmerken:

Unieke belevingen inbegrepen

In al onze reizen door het Midden-Oosten zitten altijd onvergetelijke ervaringen inbegrepen. Een reis krijgt pas echt betekenis met een memorabele activiteit. Denk aan het ontdekken van eeuwenoude historische sites in Jordanië, het duiken in levendige koraalriffen in de Rode Zee, of het verwonderen bij de geweldige architectuur in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit stelt u in staat om herinneringen te creëren die voor altijd met u zullen meereizen.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Elke reis omvat verblijven op de meest bijzondere locaties in het Midden-Oosten, die op zichzelf al een buitengewone ervaring bieden. Denk aan overnachtingen in een luxe hotel in Dubai of in charmante woestijn campings in Oman. Deze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een reiservaring die u niet snel zult vergeten.

Overnacht op A-locaties

De natuurpracht van het Midden-Oosten is van adembenemende schoonheid en vormt een centrale attractie voor vele reizigers. Om deze pracht ten volle te ervaren, zorgen we ervoor dat u óf direct in – óf zeer nabij gebieden zoals de Wadi Rum-woestijn, de Rode Zee-kustlijn of de natuurreservaten van Jebel Hafeet verblijft.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Een gehuurde auto biedt onschatbare voordelen tijdens uw verkenning van het Midden-Oosten. We erkennen het belang van veiligheid en gemak tijdens uw reis. Bij het reserveren van uw huurauto, verzekeren wij dat deze volledig gedekt is, zonder bijkomende kosten voor verzekeringen, belasting of toeslagen. Zo kunt u zorgeloos en vol vertrouwen de weg op gaan en uw ontdekkingsreis door het Midden-Oosten ten volle beleven!

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel streven we ernaar om de afstanden tussen de diverse bestemmingen in het Midden-Oosten zorgvuldig te plannen. Hierdoor kunt u volledig genieten zonder lange reisuren. We reserveren voldoende tijd zodat u in alle rust kunt ontdekken en ervaren wat u wenst op de verscheidene bestemmingen gedurende uw reis door deze betoverende regio.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Tenzing Travel neemt het volledige administratieve en operationele proces voor zijn rekening. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw planning volledig op uw wensen is afgestemd. Onze toegewijde reisexperts luisteren zorgvuldig naar uw behoeften en dankzij hun diepgaande kennis en ervaring, zijn zij in staat om u de ultieme reiservaring te bezorgen.