Rondreis Midden-Oosten

In het Midden-Oosten stapt u in een andere wereld en een reis naar een van deze sprookjesachtige bestemmingen vergeet u nooit meer. Als ik mijn ogen sluit herinner ik me zo weer de geurige kruiden van de souks, de glinstering van de sterren aan de hemel tijdens een overnachting in de woestijn én de warme glimlach van de locals. Wilt u ook de wereld van duizend-en-een-nacht ervaren? We adviseren u graag over een rondreis op maat!

Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze bestemmingen in het Midden-Oosten

Waarom naar het Midden-Oosten met Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Contact binnen 24 uur
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Advies uit eigen ervaring
  • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
  • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Jelmer Bergsma

Reisspecialist Midden-Oosten

Reisinformatie Midden-Oosten

Wilt u een waar sprookje beleven? Kies dan voor een duizend-en-een-nacht ervaring in het Midden-Oosten! Goed om te weten: voor welke bestemming u ook kiest, al onze reizen zijn op maat. Op basis van uw wensen, en onze persoonlijke ervaring.

Vakantie Israël

Verken het bruisende Tel Aviv en de culturele hoogtepunten van Jeruzalem tijdens uw vakantie in Israël en combineer dit met de Dode Zee, een onvergetelijke ervaring in de woestijn en een uitstapje naar het verrassend groene Galilea.

Lees meer over een vakantie in Israël

Rondreis Jordanië

Streep wereldwonder Petra van uw bucketlist en ga op avontuur in de woestijn, waar u bij de bedoeïen overnacht. Neem ook een goed boek mee, wat u kunt lezen terwijl u in de Dode Zee drijft.

Lees meer over rondreis door Jordanië

Rondreis Oman

Forten, oases, moskeeën, wadi’s, kastelen, zandduinen, natuurlijke bronnen en indrukwekkende berggebieden… In Oman wacht dit alles om verkend te worden. En de lokale bevolking? Die ontvangt u met open armen en een grote glimlach.

Lees meer over rondreis door Oman

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Groots en meeslepend; dat zijn de Verenigde Arabische Emiraten. Uiteraard kunnen wij u naar de het hoogte gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai, brengen, maar ook een vakantie naar Abu Dhabi, Ras al Khaimah, Fujairah, Sharjah, Ajman of Umm Al Quwain behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over een vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten