Rondreis Afrika

Wij willen dat uw rondreis door Afrika een reis wordt om nooit te vergeten. Ervaar Afrika als geen ander; maak spannende game drives op zoek naar de Big Five, ontmoet authentieke stammen en overnacht in romantische lodges midden in de natuur.

Kees van Niejenhuis
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze populairste bestemmingen in Afrika

Masai Mara

Waarom naar Afrika met Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Snel en persoonlijk contact (ook op reis)
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Advies uit eigen ervaring
  • Flexibele voorwaarden
  • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Kees van Niejenhuis

Reisspecialist Afrika

Reisblog Afrika

Reisinformatie Afrika

Afrika kunt u op veel verschillende manieren ontdekken. Ga op safari in een van de vele natuurparken, spot kuddes wilde dieren zoals buffels, olifanten en leeuwen, wandel door de mooie natuur van Zuid-Afrika, ontspan op het heerlijke eiland Zanzibar, slenter door de souks van Marokko of combineer meerdere landen tijdens uw vakantie in Afrika.

Botswana

Geniet van een overweldigende combinatie natuur en wild tijdens uw rondreis Botswana. Sluit spectaculair af met de Victoria Watervallen.
Lees meer over een rondreis Botswana

Kenia

Kies voor een avontuurlijke safari of ontmoet de authentieke bevolking van Kenia, de Masai. Sluit uw rondreis Kenia af op een van de witte zandstranden van Mombasa.
Lees meer over een rondreis Kenia

Marokko

In Marokko worden al uw zintuigen geprikkeld. Proef de dadels in de souks van de vier koningssteden, voel het zand onder uw voeten in de Sahara en zie hoe de tijd heeft stil gestaan in traditionele dorpjes in het Atlasgebergte.
Lees meer over een rondreis door Marokko

Mauritius

Mauritius is een fantastische strandbestemming, ideaal voor uw huwelijksreis. Kom heerlijk tot rust onder een wuivende palmboom op het strand!
Lees meer over een vakantie Mauritius

Namibië

Namibië is groot! Ideaal om met de auto het land te verkennen. Rij van de Sossusvlei naar hoge bergtoppen en kijk uw ogen uit. Namibië is daarnaast ook zeer geschikt om met kinderen te bezoeken.
Lees meer over een vakantie Namibië

Seychellen

De 115 eilanden op de Seychellen zijn een heus paradijs op aarde. De ideale omstandigheden voor een heerlijke strandvakantie of huwelijksreis.
Lees meer over een vakantie Seychellen

Tanzania

Tanzania is een prachtige bestemming met ongerepte natuur waar u op zoek kunt gaan naar de Big Five. Ook goed te combineren met een strandvakantie op het tropische eiland Zanzibar.
Lees meer over een vakantie Tanzania

Uganda

Kom oog in oog te staan met berggorilla’s en chimpansees tijdens een vakantie in Uganda. Een unieke ervaring!
Lees meer over een vakantie Uganda

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft veel te bieden: nationale parken, wildreservaten, natuurgebieden, wijngebieden, stranden, moderne steden en natuurlijk de Big Five.
Lees meer over een vakantie Zuid-Afrika