Rondreis Afrika

Wij willen dat uw rondreis door Afrika een reis wordt om nooit te vergeten. Ervaar Afrika als geen ander; maak spannende game drives op zoek naar de Big Five, ontmoet authentieke stammen en overnacht in romantische lodges midden in de natuur.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Afrika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Masai Mara

Onze bestemmingen voor een rondreis door Afrika

Bent u al eens op rondreis door Afrika geweest? Deze betoverende bestemming biedt prachtige bestemmingen, zoals: Zuid-Afrika, Egypte, Tanzania en Marokko. Het is een continent vol rijke culturen en een schat aan historische verhalen en adembenemende landschappen. Van eeuwenoude monumenten, tot uitgestrekte savannes, bijzondere steden en de mooiste kusten. De reisspecialisten van Tenzing Travel kunnen met uw inbreng en alle wensen die u heeft, de ideale rondreis door Afrika met u plannen. Op deze manier kunt u zorgeloos op reis zonder ook maar iets van dit unieke continent te missen. Laat uw Afrikaanse ontdekkingsreis beginnen bij Tenzing Travel.

Rondreis Afrika op maat

Krijgt u al zin in een prachtig (safari) avontuur in Afrika? Wij stellen met passie een op maat gemaakte rondreis voor u samen, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bekijk onze voorbeeldreizen en laat u vooral ook nog inspireren door onze blogs over Afrika, waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

Uitgelichte reisblogs Afrika

Onze bestemmingen in Afrika

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Opiness en Google

Reisinformatie Afrika

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Afrika

Wilt u een realistisch reisplan vol verrassingen? Dan kunt u bij Tenzing Travel terecht voor een volledig gepersonaliseerd reisplan. Bij ons staat kwaliteit bovenaan. Wij luisteren naar al uw wensen en uw rondreis naar Afrika zal altijd aan de volgende voorwaarden voldoen:

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Bij het huren van een auto zorgen we ervoor dat uw huurauto volledig inclusief is, zonder extra kosten voor verzekeringen of belastingen. Zo kunt u zonder zorgen en met vertrouwen rondrijden in Afrika! Een huurauto is namelijk van onschatbare waarde tijdens uw rondreis door Afrika. We begrijpen het belang van veiligheid en comfort tijdens uw reis.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Een rondreis door Afrika is pas echt compleet als u op elke plek genoeg tijd heeft om te genieten van uw omgeving. Daarom zorgen we er bij Tenzing Travel voor dat alle afstanden tussen de bestemmingen goed gepland zijn. Op deze manier kunt u genieten, zonder al te lange reistijden.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Bij Tenzing Travel verzorgen wij het gehele administratieve en operationele proces. Zo kunt u ervan uitgaan dat de planning volledig naar uw wens is. Onze reisspecialisten luisteren goed naar uw wensen en met hun kennis en ervaring zijn zij in staat om u de optimale reiservaring te bieden. Heeft u tijdens uw reis vragen? Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar voor alles wat u wilt weten.

Overnacht op A-locaties

Tijdens uw rondreis naar Afrika kunt u de mooiste A-locaties verwachten om te verblijven. Zo kunt u overnachten in luxe lodges in wildreservaten, op savannas, in historische boerderijen op het platteland of in sfeervolle guesthouses in bruisende steden. Bij Tenzing Travel geloven wij dat een slaapplek een belangrijke aanvulling en terugvalbasis is tijdens uw rondreis naar Afrika.