Rondreis Noorwegen

Tijdens een rondreis door Noorwegen bewondert u indrukwekkende fjorden, diepblauwe wateren, spitse bergen, imposante gletsjers en misschien wel het noorderlicht of de middernachtzon. U begrijpt: de natuurlijke schoonheid van Noorwegen is moeilijk te overtreffen. Vergeet de moderne steden, zoals Oslo en Bergen, en de schilderachtige vissersdorpjes echter niet. Die zijn de kers op de taart!

Leonie Noordhout
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Noorwegen met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Svolvaer

Onze bestemmingen voor een rondreis door Noorwegen

Indrukwekkende fjorden, diepblauwe wateren, spitse bergen en imposante gletsjers zijn enkele van de hoogtepunten die Noorwegen rijk is en die u tijdens uw rondreis kunt bewonderen. Verspreid in al dit natuurschoon vindt u moderne steden en schilderachtige vissersdorpjes.

In Noorwegen trekt u er tijdens uw reis met de auto op uit, maakt u onvergetelijke boottochten door de fjorden, geniet u van panoramische uitzichten tijdens wandelingen, heeft u de kans om walvissen en orka’s te spotten en bezoekt u authentieke dorpjes in de bergen. Er valt zoveel te beleven, daarom lichten we enkele hoogtepunten graag voor u uit.

Als Noorwegen niet de exacte bestemming is waar u naar op zoek bent, of als u Noorwegen wilt combineren met andere Scandinavische landen, bekijk dan onze pagina met ons uitgebreide aanbod rondreizen door Europa. Ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van Scandinavië en laat ons uw droomreis werkelijkheid maken.

Rondreis Noorwegen op maat

Ontdek de veelzijdigheid van Noorwegen, waar prachtige landschappen en unieke ervaringen op u wachten. Om uw rondreis volledig aan uw wensen te laten voldoen, gaan we graag met u in gesprek. Onze reisspecialisten stellen een unieke rondreis door Noorwegen voor u samen, met advies op basis van hun kennis en ervaring.

Wilt u meer informatie of inspiratie? Ontdek onze blogs over Europa, waaronder Noorwegen en andere Scandinavische landen. Laat u inspireren voor uw onvergetelijke rondreis door Noorwegen!

In de spotlights

Sfeerimpressie: Noorwegen

Lofoten

Lofoten

Geirangerfjord

Geirangerfjord

Preikestolen in het Lysefjord

Preikestolen in het Lysefjord

Trollstigen

Trollstigen

Walvissen spotten in Noorwegen

Walvissen spotten in Noorwegen

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Trustpilot en Google

Reisinformatie Noorwegen

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Noorwegen

Gaat uw hart inmiddels sneller kloppen bij het idee van een rondreis door Noorwegen? Dat kunnen we ons voorstellen. Onze ervaren reisspecialist staat klaar om uw droomreis werkelijkheid te maken. Wij nemen graag al uw wensen mee en zorgen voor een perfect gepersonaliseerde reiservaring. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze belangrijke pijlers:

Unieke belevingen inbegrepen

Ontdek de magie van Noorwegen tijdens een betoverende rondreis door het adembenemende landschap. Onze speciaal geselecteerde overnachtingen op toplocaties maken uw reis nog memorabeler. Laat onze reisspecialisten u verwennen met unieke ervaringen tijdens uw rondreis door Noorwegen!

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Een huurauto is een essentieel onderdeel van uw rondreis door Noorwegen. Bij ons staat veiligheid en comfort voorop, dus uw all-inclusive huurauto wacht klaar zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u zorgeloos en veilig de prachtige Noorse wegen verkennen.
Het is natuurlijk ook mogelijk om met uw eigen auto naar Noorwegen af te reizen.

Overnachten op waanzinnige A-locaties

Ontdek de magie van Noorwegen tijdens een betoverende rondreis door het adembenemende landschap. Een huurauto is onmisbaar om de schoonheid van Noorwegen volledig te ervaren. Bij Tenzing Travel staan veiligheid en comfort voorop, dus uw all-inclusive huurauto wacht klaar zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u zorgeloos en veilig de weg op tijdens uw rondreis door Noorwegen. Boek uw droomvakantie naar Noorwegen bij Tenzing Travel!

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel zijn we dol op avontuurlijke rondreizen door Noorwegen! Onze reisspecialisten zorgen ervoor dat uw reis perfect is gepland, met de juiste afstanden tussen de adembenemende bestemmingen. Geen lange ritten, maar genoeg tijd om alles te ontdekken en te beleven wat Noorwegen te bieden heeft tijdens uw rondreis door Noorwegen. Laat ons uw droomreis werkelijkheid maken!

Veelgestelde vragen

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Noorwegen?

Er is geen tijdsverschil met Nederland en Noorwegen.

Welke gezondheidsmaatregelen moet ik nemen wanneer ik naar Noorwegen ga?

Voor informatie met betrekking op gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming, adviseren wij u contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen u het juiste advies geven. U kunt advies inwinnen bij bijvoorbeeld uw huisarts, de GGD en de KLM Health Services.

Welke taal wordt er gesproken in Noorwegen?

In Noorwegen is de officiële taal Noors.

Wat is de munteenheid in Noorwegen?

De munteenheid in Noorwegen is de Noorse kroon (NOK). Voor de actuele wisselkoers verwijzen wij u graag naar www.valuta.nl.

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor mijn rondreis door Noorwegen?

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart. Voor een bezoek aan Noorwegen heeft u geen visum nodig.

NB: Bovengenoemde informatie geldt voor Nederlandse paspoorthouders. Onze informatie omtrent de reisdocumenten is een richtlijn en altijd onder voorbehoud van wijzigingen. U blijft als reiziger zelf verantwoordelijk voor het in het bezit hebben van de juiste documenten.

Welk klimaat heeft Noorwegen?

Over het algemeen heeft Noorwegen een mild klimaat. Dankzij de warme Golfstroom is het niet al te koud aan de westkust. In het binnenland kent men een gematigd landklimaat, waarbij het weer veranderlijker is en de winters kouder en besneeuwd. In het zuiden van Noorwegen ervaart men aan de kust een gematigd zeeklimaat, dit betekent naar verhouding milde winters en zomers met relatief warm zeewater.