Zeker op reis

Wij vinden het belangrijk dat u met een zeker gevoel op reis kunt. Pas dan kunt u echt genieten! Tenzing Travel is onderdeel van Travelnauts BV en aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat wij aan strenge eisen moeten voldoen ten aanzien van de geboden reis, de betalingsvoorwaarden en eventuele onoverkomelijkheden tijdens uw reis. Zo loopt u minimale financiële risico’s en kunt u met een gerust gevoel op reis.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Boek uw reis met een gerust gevoel

Kijkt u er ook zo naar uit om weer op reis te kunnen gaan, maar heeft u vragen over reizen in deze tijd en wat u kunt verwachten? Wij vertellen u graag over onze flexibele voorwaarden, hoe wij werken en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt.

 

Lees hier wat u van ons kunt verwachten

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Travelnauts BV, handelend onder de naam Tenzing Travel (KvK nr. 34270807), is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reizigersvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Deze ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-brochure ‘Alles wat je moet weten als je op reis gaat’. De brochure bevat naast de ANVR-Reizigersvoorwaarden ook andere belangrijke informatie.

Bekijk de ANVR-brochure

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Travelnauts BV, handelend onder de naam Tenzing Travel (KvK nr. 34270807) is aangesloten bij de SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Deze SGR-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Eigen bijdrage aan SGR
Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op uw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor u zijn, zodat u onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

Calamiteitenfonds

Travelnauts BV, handelend onder de naam Tenzing Travel (KvK nr. 34270807) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.