Vakantie Azië

Een reis door Azië is een bijzondere ervaring. Reis door ongerepte nationale parken, proef het fantastische streetfood, geniet van mystieke en kleurrijke tempels en ontmoet de altijd vriendelijke bevolking. Een ontspannen verblijf in een van de paradijselijke strandbestemmingen maakt uw reis door Azië compleet.

Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing Travel

Onze populairste bestemmingen in Azië

Tempel in Kyoto

Waarom naar Azië met Tenzing Travel?

  • Reizen op basis van uw wensen
  • Snel en persoonlijk contact (ook op reis)
  • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
  • Advies uit eigen ervaring
  • Flexibele voorwaarden
  • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Jelmer Bergsma

Reisspecialist Azië

Reisblog Azië

Reisinformatie Azië

Een vakantie naar het veelzijdige Azië. Er zijn talloze mogelijkheden voor dit continent. Cultuur, natuur, ontspanning of een combinatie van deze factoren. Ieder land heeft wel iets bijzonders. De geisha’s in Japan,  de tempels in Thailand en de paradijselijke stranden van de Malediven. Welke bestemming spreekt u het meeste aan? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

China

China is groots. Wandel over de Chinese muur, ontdek de hypermoderne steden of trek het binnenland in.
Lees meer over een rondreis China

India

In India staan eeuwenoude cultuur en prachtige bouwwerken, zoals de Taj Mahal, centraal. Maak een rondreis en combineer India met het Himalaya gebergte in Nepal.
Lees meer over een rondreis India

Indonesië

Geniet in Indonesië van de uitgestrekte laagvlakten, rijsterassen en theeplantages. Maar ook van vulkanen, jungle en de prachtige eilanden!
Lees meer over een rondreis Indonesië

Japan

Japan is een bijzonder land met een enorme aantrekkingskracht. Tip: reis in het voorjaar dan ziet u de prachtige Japanse kersenbloesem.
Lees meer over een rondreis Japan

Malediven

Een paradijs op aarde: de Malediven! De perfecte bestemming om te ontspannen op een hagelwit strand bij een helderblauwe zee. Ook heerlijk voor een huwelijksreis.
Lees meer over een vakantie Malediven

Maleisië

Ontdek de veelzijdigheid van Maleisië: afwisselende natuur, mooie stranden en bovenal een vriendelijke bevolking.
Lees meer over een rondreis Maleisië

Sri Lanka

Laat u langs de eeuwenoude boeddhistische cultuur voeren in Sri Lanka. Indrukwekkende tempels, theeplantages, gevarieerd landschap en natuurreservaten laten u een puur stukje Azië zien.
Lees meer over een rondreis Sri Lanka

Thailand

Thailand is een exotische bestemming die enorm veel te bieden heeft voor een prachtige rondreis: tempels en natuurgebieden in het Noorden, tropische eilanden in Zuiden. Tip: vergeet niet de Thaise curry te eten.
Lees meer over een rondreis Thailand

Vietnam

In Vietnam treft u schitterende natuur in combinatie met de eeuwenoude geschiedenis. Must-sees zijn Halong Bay en de drukke steden Hanoi en Ho Chi Minh-stad.
Lees meer over een rondreis Vietnam

Zuid-Korea

Het prachtige Zuid-Korea is een zeer kleurrijk land. Evenals Nederland heeft het vier verschillende jaargetijden die vergezeld gaan door markante kleurschakeringen, veranderende landschappen en specifieke festiviteiten.
Lees meer over een rondreis Zuid-Korea