Rondreis Azië

Een reis door Azië is een bijzondere ervaring. Reis door ongerepte nationale parken, proef het fantastische streetfood, geniet van mystieke en kleurrijke tempels en ontmoet de altijd vriendelijke bevolking. Een ontspannen verblijf in een van de paradijselijke strandbestemmingen maakt uw reis door Azië compleet.

Bianca van Nispen
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Azië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Tempel in Kyoto

Onze bestemmingen voor uw rondreis door Azië

Verken het veelzijdige continent Azië met Tenzing Travel, waar landen als Indonesië, Maleisië, Sri Lanka, Vietnam, de Malediven, Thailand en Japan op u wachten. Duik in de rijke culturen, historische schatten en adembenemende landschappen. Van betoverende tempels tot weelderige jungles, van exotische stranden tot bruisende steden als Tokyo en Bangkok. Onze reisspecialisten creëren uw perfecte avontuur, waarbij u alle logistieke zorgen achterwege kunt laten. Laat uw Aziatische ontdekkingsreis beginnen bij Tenzing Travel.

Rondreis Azië op maat

Stap in de magie van Azië en ontdek de adembenemende schoonheid van dit betoverende continent. Bij Tenzing Travel creëren we met passie op maat gemaakte rondreizen die volledig aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Van het verkennen van tropische jungles tot het proeven van lokale culinaire hoogstandjes en het beleven van unieke culturele hoogtepunten. Laat u inspireren door onze boeiende blogs over reizen in Azië, boordevol insider tips en bijzondere ervaringen.

Uitgelichte reisblogs Azië

Onze populairste bestemmingen in Azië

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Opiness en Google

Reisinformatie Azië

De basis van een op maat gemaakt rondreis door Azië

Bent u klaar voor een buitengewone reis door Azië? Onze doorgewinterde reisexperts staan paraat om uw droomavontuur werkelijkheid te maken, met een persoonlijke aanpak die rekening houdt met al uw verlangens. Wij staan garant voor kwaliteit en streven naar een reiservaring die al uw verwachtingen overtreft

Unieke belevingen inbegrepen

Bij al onze reizen door Azië zorgen we ervoor dat er minstens één unieke en onvergetelijke ervaring is inbegrepen. We geloven dat een reis pas echt compleet is wanneer u de kans krijgt om gedenkwaardige momenten te creëren. Denk aan het verkennen van eeuwenoude tempels in Cambodja, het duiken in adembenemende koraalriffen in Indonesië, of het aanschouwen van de overweldigende berglandschappen in Nepal. Dit alles om ervoor te zorgen dat u herinneringen maakt die u voor altijd bij zullen blijven.

Verblijven die een ervaring op zich zijn

Een rondreis door Azië omvat verblijven op de meest bijzondere locaties, die op zichzelf al een onvergetelijke ervaring bieden. Denk aan overnachtingen in een traditionele ryokan in Japan of drijvende huisjes in de Maldiven. We hebben deze accommodaties erg zorgvuldig geselecteerd, om te zorgen voor een reiservaring die voor altijd bijblijft.

Overnacht op A-locaties

De natuurpracht van Azië is ronduit adembenemend en vormt een van de meest betoverende ervaringen voor reizigers. Om u de mogelijkheid te bieden om hier volop van te genieten, zorgen we ervoor dat het verblijf dichtbij of zelfs in de weelderige regenwouden, de geweldige bergketens, de uitgestrekte wetlands, of de imposante nationale parken ligt.

Comfortabele huurauto (all inclusive)

Voor een onvergetelijke reis door Azië is een huurauto van onschatbare waarde. Bij Tenzing Travel staat het belang van veiligheid en comfort tijdens uw avontuur voorop. Wanneer u bij ons een auto huurt, garanderen we dat u volledig gedekt bent, zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u met vol vertrouwen en gemoedsrust de weg op gaan en uw reis optimaal beleven!

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Wij ontzorgen u door de volledige planning van de reis op ons te nemen. Met onze ervaring zorgen we voor een planning die u zal verrassen en ervoor zorgt dat u alle tijd heeft om alle bijzonderheden rustig te kunnen bewonderen en daarnaast ook te ontspannen.

Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Bij Tenzing Travel kunt u ervan uit gaan dat de reis volledig afgestemd is op uw wens. Alle operationele en administratieve zaken worden volledig ontzorgd. Door goed te luisteren naar uw wens zijn de reisspecialisten in staat om u de optimale reiservaring te bieden.