Reizen met kinderen – Travelnauts

Er is niets mooiers dan samen met uw kinderen een onbekend land verkennen. Zo kunnen jullie op zoek naar wilde dieren, fietsen door wereldsteden, bijzondere mensen ontmoeten en lokale gerechten proeven. De gezinsreizenexperts van ons ‘zusje’ Travelnauts maken regelmatig een reis met hun kinderen en weten hoe jullie onbezorgd de wereld kunnen ontdekken! Ze adviseren jullie dan ook graag over een bijzondere familiereis, binnen of buiten Europa. De enige vraag die rest is: waar gaat de reis naartoe?

Shelley Waterman
Reisspecialist Tenzing Travel

Over Travelnauts

Tenzing Travel valt onder de paraplu van Travelnauts B.V., sinds 2007 dé specialist in bijzondere reizen met kinderen. Net als bij Tenzing Travel kunt u ook bij ons ‘zusje’ persoonlijke service, hoge kwaliteit en bijzondere reizen vinden. Precies wat jullie van ons gewend zijn, maar dan voor reizen met kinderen. Wilt u meer weten over de maatwerk familiereizen van Travelnauts?

Ga naar Travelnauts

Bestemmingen

Bij Travelnauts kunt u terecht voor bijzondere familiereizen, binnen en buiten Europa. Wat dacht u van ziplinen in Costa Rica, de Big Five spotten in Zuid-Afrika of de Kerstman bezoeken in Fins Lapland? Niet alleen de bestemmingen en activiteiten zijn bijzonder, óók de accommodaties worden op de kids afgestemd. Zo kunnen jullie o.a. in iglo’s en boomhutten overnachten!

Bekijk de bestemmingen

Families aan het woord

Maatwerk, service, verrassend, avontuurlijk, persoonlijk en kwaliteit. Dit zijn precies de woorden die Travelnauts omschrijven. Zoals u merkt zij wij enthousiast over ons ‘zusje’, maar we kunnen ons voorstellen dat u vooral benieuwd bent naar hoe andere gezinnen het reizen met Travelnauts hebben ervaren. Daarom laten we hun aan het woord!

Lees hun ervaringen