Welke rondreis kiest u?

Bent u op zoek naar een onvergetelijke rondreis? Ons aanbod is ontzettend divers. Graag leggen wij aan u uit welke mogelijkheden er zijn. Om u op weg te helpen hebben wij ook de rondreizen voor onze meest populaire bestemmingen op een rijtje gezet. Goed om te weten: al onze reizen kunnen aangepast worden op basis van uw wensen!

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Soorten rondreizen

Autoreizen

De meest populaire vorm van reizen onder onze reizigers! Kies zelf de route die u wilt gaan rijden en wij verzorgen de vluchten, de huurauto, uw verblijf en excursies. Wij hebben alvast meerdere voorbeeldreizen voor u samengesteld, deze kunt u nog geheel op maat laten aanpassen.

Bekijk alle autoreizen

Privéreizen met gids/chauffeur

Een brede term voor veel verschillende soorten reizen. Kiest u voor een privéreis onder begeleiding van een chauffeur en gids of reist u liever zelfstandig door een land, bijvoorbeeld per boot, trein of per (sport)vliegtuig? Al onze individuele reizen zijn op maat aan te passen.

Bekijk alle privéreizen

Populairste bestemmingen voor een rondreis

Amerika

Staat een rondreis door Amerika bij u op de bucketlist? Dit land biedt oneindig veel mogelijkheden. Gaat u een route uitstippelen door Zuidwest-Amerika, wilt u naar The Deep South of wordt het eilandhoppen op Hawaii?

Rondreis Amerika

Canada

Spectaculaire natuur, volop wildlife, wereldsteden en sfeervolle (wintersport)plaatsjes; Canada heeft het allemaal. En het mooie is, u kunt alles in één rondreis combineren. Wij hebben alvast een aantal voorbeeldroutes voor u uitgewerkt.

Rondreis Canada

Japan

In Japan is een individuele reis (met een gids in de grote steden) de meest gangbare manier van reizen. De gids begeleid u door dit bijzondere land wat gekenmerkt wordt door geisha’s, schitterende tempels en moderne steden.

Rondreis Japan

Australië

Staat Australië ook op uw bucketlist? Wordt het een rondreis door Oost-Australië, Zuid-Australië, de Outback of misschien wel West-Australië? Of combineert u regio’s door grote afstanden per trein of vlucht af te leggen? Wij adviseren u graag.

Rondreis Australië

Nieuw-Zeeland

Gaat u overnachten in karakteristieke lodges, sfeervolle B&B’s, mooie appartementen of luxe resorts midden in de spectaculaire Nieuw-Zeelandse natuur? Zelfs een combinatie is mogelijk! Het wordt uw rondreis, dus de keuze is aan u.

Rondreis Nieuw-Zeeland

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de perfecte bestemming voor een autorondreis. Breng een bezoek aan de natuurrijke Panoramaroute, ga op safari in het wereldberoemde Krugerpark of in een van de privé-wildreservaten, ontdek de veelzijdige Tuinroute en sluit af in bruisend Kaapstad.

Rondreis Zuid-Afrika

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Inge Stam