Welke rondreis kiest u?

Bent u op zoek naar een onvergetelijke rondreis? Ons aanbod is ontzettend divers. Zo kunt u kiezen voor een autoreis, camperreis of een privéreis met gids en/of chauffeur. Graag leggen wij aan u uit welke mogelijkheden er zijn. Om u op weg te helpen hebben wij ook de rondreizen voor onze meest populaire bestemmingen op een rijtje gezet. Goed om te weten: al onze reizen kunnen aangepast worden op basis van uw wensen!

Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing Travel

Autoreizen

De meest populaire vorm van reizen onder onze reizigers! Kies zelf de route die u wilt gaan rijden en wij verzorgen de vluchten, de huurauto, uw verblijf en excursies. Wij hebben alvast meerdere voorbeeldreizen voor u samengesteld, deze kunt u nog geheel op maat laten aanpassen.

Bekijk alle autoreizen

Camperreizen

Houdt u van volledige vrijheid en flexibiliteit tijdens uw reis? Bij een camperreis is de route ter plaatse nog geheel naar wens in te vullen. Wij adviseren u graag over het juiste campertype, de beste verzekeringen, de mooiste routes en hoe het zit met het reserveren van campsites.

Bekijk alle camperreizen

Privéreizen met gids/chauffeur

Een brede term voor veel verschillende soorten reizen. Kiest u voor een privéreis onder begeleiding van een chauffeur en gids of reist u liever zelfstandig door een land, bijvoorbeeld per boot, trein of per (sport)vliegtuig? Al onze individuele reizen zijn op maat aan te passen.

Bekijk alle privéreizen

Amerika

Staat een rondreis door Amerika bij u op de bucketlist? Dit land biedt oneindig veel mogelijkheden, voor zowel autoreizen als camperreizen. Gaat u een route uitstippelen door Zuidwest-Amerika, wilt u naar The Deep South of wordt het misschien wel Florida?

Rondreis Amerika

Canada

Spectaculaire natuur, volop wildlife, wereldsteden en sfeervolle (wintersport)plaatsjes; Canada heeft het allemaal. En het mooie is, u kunt alles in één rondreis combineren. Wij hebben alvast de beste auto- en camperroutes voor u op een rij gezet.

Rondreis Canada

Japan

In een land als Japan is een individuele reis (met een gids in de grote steden) de meest gangbare manier van reizen. De gids begeleid u door dit bijzondere land wat gekenmerkt wordt door geisha’s, schitterende tempels en moderne steden en treinen. Welke rondreis kiest u?

Rondreis Japan

Australië

Australië leent zich uitstekend voor een auto of camperreis. Wordt het een rondreis door Oost-Australië, Zuid-Australië, de Outback of misschien wel West-Australië? Of combineert u regio’s door grote afstanden per trein of vlucht af te leggen? Wij adviseren u graag.

Rondreis Australië

Nieuw-Zeeland

Gaat u overnachten in karakteristieke lodges, sfeervolle B&B’s, mooie appartementen of gaat u liever kamperen met uw camper midden in de spectaculaire Nieuw-Zeelandse natuur? Zelfs een combinatie is mogelijk! Het wordt uw rondreis, dus de keuze is aan u.

Rondreis Nieuw-Zeeland

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de perfecte bestemming voor een autorondreis. Breng een bezoek aan de natuurrijke Panoramaroute, ga op safari in het wereldberoemde Krugerpark of in een van de privé-wildreservaten, ontdek de veelzijdige Tuinroute en sluit af in bruisend Kaapstad.

Rondreis Zuid-Afrika

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suzanne Gabrielse