• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Wahiba Sands

Luxe en toch midden in de woestijn? Dat is de Desert Camp; een luxe tentenkamp op een prachtige locatie. Het zal u aan niets ontbreken en tijdens een kamelenrit ervaart u de woestijn op haar best. Als toetje een prachtige zonsondergang en uw woestijnervaring is compleet!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Wahiba Sands

De Wahiba Sands liggen ten zuiden van Sur en Nizwa. Dit woestijnlandschap beslaat een oppervlakte van ruim 16.000 vierkante kilometer en wordt nog bewoond door nomadische bedoeïenen. Op vrijdag komen ze bij elkaar in de souk van Al –Mintirib om inkopen te doen. De Wahiba Sands zijn uitsluitend per 4-wheel drive auto's te verkennen. Het zandlandschap wordt afgewisseld door de vele wadi’s (oases), waarvan de bekendste Wadi Bani Khalid is. Het water in deze rivierbeddingen zorgt voor een groene oase met kleurrijke vogels. Een ideale plek voor een picknick of een frisse duik in het heldere water. Tijdens een spectaculaire excursie waarbij met de 4-wheel drive auto’s door de hoge zandduinen rijdt, maakt u intensief kennis met de Wahiba Sands. En wat is er romantischer dan dineren en slapen onder eeen eindeloze sterrenhemel? U kunt dit ervaren tijdens de luxe privé-reis Oman in Style of tijdens de korte tour Desert & Turtles, waarbij u in een comfortabele middenklasse tentenaccommodatie overnacht.Reisblog Oman

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Oman met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me