• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie Lombok & de Sunda-eilanden

De Sunda-eilanden en Lombok zijn zeer geschikt als vakantiebestemming wanneer u houdt van authenticiteit en eenvoudig reizen. Op deze eilanden vindt u prachtige paradijsjes voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bestemmingen in Lombok & Sunda-eilanden
Reisinformatie Lombok & Sunda-eilanden

De Sunda-eilanden en Lombok zijn zeer geschikt als vakantiebestemming wanneer u houdt van authenticiteit en eenvoudig reizen. Op deze eilanden vind u prachtige paradijsjes voor de avontuurlijk ingestelde reiziger!


Lombok

Het eiland Lombok ligt naast Bali en wordt ook wel ‘het Bali van 20 jaar geleden’ genoemd. Vooralsnog is het eiland authentieker dan Bali, hoewel het toerisme ook hier sterk in opkomst is. Hier vindt u mooie stranden zoals Senggigi, Tanjung en Kuta, maar ook een fraai binnenland met indrukwekkende tempels als Batubolong en de tempel van Mount Pengson die bekend staat om de honderden apen die erin wonen. Meer dan 90% van de bevolking op Lombok bestaat uit Sasakkers. Deze Islamitische bevolkingsgroep heeft een unieke taal en cultuur die alleen op Lombok voorkomt. In de kleine dorpjes waar zij leven kunt u zien hoe zij onder andere uitblinken in pottenbakken. Lombok: veelzijdig, uniek en authentiek.
Lees meer over Lombok >


Sunda-eilanden

Naast Lombok behoren ook Komodo, Flores en Satonda tot de Sunda-eilanden. Deze eilandengroep is nog vrij onbekend en biedt u daarmee de kans om een stukje van het 'echte' en onaangetaste Indonesië te ontdekken.
Lees meer over Flores >
Lees meer over Komodo >Reisblog Indonesië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Indonesië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me