Rondreis Lombok

Lombok is een geweldige vakantiebestemming wanneer u op zoek bent naar het authentieke Indonesië. Het wordt ook wel gezien als het Bali van 20 jaar geleden. Op het eiland vindt u prachtige stranden en de imposante Rinjani-vulkaan. Ook de idyllische Gili-eilanden vallen onder Lombok.

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een kwaliteitsreis naar Indonesië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Reizen per comfortabele auto met privéchauffeur
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Komodo National Park (Padar)

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Bekijk onze selectie van droomreizen en laat ons uw onvergetelijke rondreis door Indonesië op maat samenstellen. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98
Suus Dekkker

Reisspecialist Indonesië

Reisinformatie Lombok

  • Over onze reizen

Lombok is zeer geschikt als vakantiebestemming wanneer u houdt van authenticiteit en eenvoudig reizen.

Lombok

Het eiland Lombok ligt naast Bali en wordt ook wel ‘het Bali van 20 jaar geleden’ genoemd. Vooralsnog is het eiland authentieker dan Bali, hoewel het toerisme ook hier sterk in opkomst is. Hier vindt u mooie stranden zoals Senggigi, Tanjung en Kuta, maar ook een fraai binnenland met indrukwekkende tempels als Batubolong en de tempel van Mount Pengson die bekend staat om de honderden apen die erin wonen. Meer dan 90% van de bevolking op Lombok bestaat uit Sasakkers. Deze Islamitische bevolkingsgroep heeft een unieke taal en cultuur die alleen op Lombok voorkomt. In de kleine dorpjes waar zij leven kunt u zien hoe zij onder andere uitblinken in pottenbakken. Lombok: veelzijdig, uniek en authentiek.