• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Shikoku

Shikoku is het kleinste hoofdeiland van Japan. Het eiland wordt slechts gescheiden van Honshu door de Japanse Binnenzee. Shikoku is een must-see bestemming voor de natuurliefhebber. U vindt hier vele natuurwonderen, zoals steile kloven, dichte wouden en ravijnen met schuimende rivieren.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Shikoku

Shikoku is het kleinste hoofdeiland van Japan. Het eiland wordt slechts gescheiden van Honshu door de Japanse Binnenzee. Shikoku is een must-see bestemming voor de natuurliefhebber. U vindt hier vele natuurwonderen, zoals steile kloven, dichte wouden en ravijnen met schuimende rivieren. Wanneer u door deze prachtige landschappen reist komt u kleine authentieke dorpjes tegen, waar mensen nog leven zoals voor de industriële revolutie. Ook een fietstocht langs de kasteelstad Matsumaya en het oudste badhuis van Japan (Dogo Onsen) is een aanrader.Reisblog Japan

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Japan met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me