• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Muscat

Muscat is een juweeltje niet alleen door het merkbare verschil tussen het oude en het nieuwe deel, maar juist door de prachtige bouwwerken; De Grand Mosque (Sultan Qaboos) is een plaatje, de soukh sfeervol en het Al Alam Palace is het 'Buckingham Palace' van Oman.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Muscat

Muscat wordt ook wel het 'Juweel van Arabië' genoemd. De stad wordt ingeklemd tussen mythische bergen en een kust die afwisselend bestaat uit brede zandstranden en indrukwekkende kliffen. Muscat wordt ook wel de 'witte hoofdstad' van Oman genoemd door de vele witte gebouwen en moskeeën.


De oude stad

Vele historische bezienswaardigheden zoals de forten van Al Jalali en Al Mirani. Een bezoek aan de Grand Mosque en de Muttrah Souk mag zeker niet op het programma ontbreken, evenals Alam, het paleis van de sultan. Er zijn verschillende interessante musea, zoals het Museum of Omani Heritage, National Museum, Natuur Historisch Museum & Bait al Zubair. U kunt slenteren langs de boulevard Corniche, nabij de haven en verschillende souks van Oman.


Stranden

Als strandbestemming heeft Muscat ook heel veel te bieden, met prachtige zandstranden. Ook als duikbestemming is Muscat uitstekend geschikt. Vanuit de door ons aangeboden resorts kunt u duiktrips boeken, evenals (boot)excursies.Reisblog Oman

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Oman met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me