• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Nizwa & Omgeving

Na Muscat is Nizwa de belangrijkste toeristische stad van Oman, circa 2,5 uur rijden van Muscat. Van oudsher is Nizwa een belangrijk centrum voor de traditionele zilversmeedkunst. Het fort van Nizwa is een van de oudste en indrukwekkendste van het land.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Bestemmingen in Nizwa & Omgeving
Reisinformatie Nizwa & Omgeving

Nizwa

Na Muscat is Nizwa de belangrijkste toeristische stad van Oman, circa 2,5 uur rijden van Muscat. Van oudsher is Nizwa een belangrijk centrum voor de traditionele zilversmeedkunst. Het fort van Nizwa is een van de oudste en indrukwekkendste van het land. De beroemde dierenmarkt die meestal vrijdagochtend plaatsvindt is zeker een bezoek waard. In de omgeving liggen de plaatsen Bahla en Jabrin met een rijk gedecoreerd kasteel uit de 17e eeuw. U leest het al, cultuurliefhebbers zullen in deze omgeving zeker genieten van alle bezienswaardigheden.
Lees meer over Nizwa >


Jebel Akhdar & Al Hajar-gebergte

Jebel Akhdar betekent in het Arabisch 'Groene Berg' en maakt deel uit van het imposante Hajar-gebergte. Dit imposante gebergte strekt zich uit in het binnenland tussen Muscat en Sur en biedt een verbluffend landschap. Woeste rotspartijen, kloven en kliffen staan garant voor een onvergetelijk schouwspel. Ook voor de nodige sportieve activiteiten kunt u hier terecht: in de winter worden dagelijks hiking-, klim- en mountainbiketochten georganiseerd. Onderdeel van het Al Hajar-gebergte is Jebel Shams; met toppen van wel 3000 meter en spectaculaire kloven wordt dit gedeelte van Oman dikwijls vergeleken met de Grand Canyon in de Verenigde Staten!
Lees meer over Jebel Akhdar & Al Hajar-gebergte >Reisblog Oman

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Oman met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me